Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Mjaoberg

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  40
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Mjaoberg

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 1. Mjaoberg

  Naruto kommer till Amerikaland

  Jag kommer definitivt att köpa naruto på dvd. Serier som jag gillar vill jag ha i hyllan. Och det brukar ju alltid finnas någon typ av extramaterial på en dvd.
 2. Hmm det här låter ju riktig intressant. Man kanske skulle passa på att bli medlem i Mangakai och dyka upp på Sapparikai 2. Och kanske göra lite inköp om det blir så att Ojisanya dyker upp.
 3. Mjaoberg

  Stoned [zaffes webmanga] [sid 4]

  Nr4 nu måste ha den jag är beroende..... :D
 4. Mjaoberg

  Vilken manga gillar du?

  Nausicaä Naruto Shaman King Samurai Depper Kyo Trigun Trigun Maximum Ranma Och mer lär det väl bli (?)
 5. Mjaoberg

  Ändrar utsseende?

  Det va bara det nya utseendet som de håller på o jobbar på. De gjorde väl nått test eller nått sånt.
 6. Mjaoberg

  Drakar och drakologi.

  Själv tillhör jag den skaran som mycket gärna kan tänka mig att läsa om drakar o deras tillvaro här. Spelar roll om de har funnits eller inte. Drakar kan ju vara fascinerande ändå. Bara för att de är påhittade(om de nu är det...) kan de ju ändå vara intressanta.
 7. Mjaoberg

  .hack//SIGN på TV4

  En liten fråga bara. Vad är det som säger att den Engelska textningen är korrekt då???? Det kan ju vara lika mycket fel i den eller??? Själv har jag inget problem med att se Anime med svensk textning. Och eftersom jag inte kan Japanska har jag ändå ingen aning om om de skulle ha översatt fel. Jag är bara glad att kunna se Anime på Svensk Tv.
 8. Mjaoberg

  Shaman King på DVD !!!

  Det fanns en notis om det här i Manga Mania nr8. Det är Funimation som ger ut serien och den är i originalversion. Det engelska ljudspåret kommer inte att göras om, men det japanska är troget originalet.
 9. Mjaoberg

  .hack//SIGN på TV4

  Faaaan va gött. Vilken tur att man har kanalen :D
 10. Mjaoberg

  Vart koper man animesaker i Japan?

  Vet tyvärr inte själv. Men jag skulle tro att zimeon kan hjälpa dig. Han var ju i Japan för inte allt för länge sedan. Försök att skicka ett PM till honom och hoppas på att han hinner svara innan du åker hem. Ha det så kul. Du skulle bara veta hur avundsjuk jag är på dig. Jaja bara att börja spara pengar så kommer jag säkert iväg jag oxå någon gång.
 11. Mjaoberg

  Nausicaä från vindarnas dal

  Jag antar att det är perfect collection du menar. Det är den jag köpte och den består av 4 volymer i en snygg box. Har precis börjat läsa volym 3 nu och har beställt animen från Sf-bokhandeln. Kan bara tacka än en gång för tipset att läsa denna underbara manga.
 12. Mjaoberg

  Vad heter filmen?

  Kolla in den här länken http://[...].ath.cx/perl-bin/animedb.pl ... me&aid=864
 13. Mjaoberg

  Vill inreda mitt rum

  Hittade den här sidan tidigare idag(Torsdag) och de levererar till Sverige. Frakten blev ca 40$ om jag skulle inhandlat de två lamorna jag hittade som tillsammans kostade 70$. Ska försöka få med mig några kompisar att oxå handla nått så att man kan splitta på frakten. Men det fanns en hel del grymma grejer. http://asianideas.com
 14. Mjaoberg

  Trigun

  Nu börjar det här bli lite väl tjatigt eller är jag ensam om att tycka så???? Jag har inte sett Animen men vet att den slutar på samma sätt som mangan Trigun som består av två böcker. Och det finns nu en Manga som heter Trigun Maximum som det än så länge har kommit ut två böcker av på engelska. Ska själv hämta nr 2 av den imorgon på SF-Bokhandeln. Så kommer vi till slutsatsen. Mangan Trigun består av två böcker. Animen slutar på samma sätt som mangan. Trigun Maximum består än så länge av två böcker(amerikansk utgåva) där nr 1 börjar två år efter att Mangan Trigun nr2 slutar. Så JA man kan säga att Trigun Maximum är en fortsättning på Trigun. Hoppas nu att vi kan lämna denna diskussion o börja diskutera nått annat.
 15. Mjaoberg

  Utställning på Östasiatiska museet

  Så imorgon är det äntligen dags. Man ska komma iväg på utställningen. Har tyvärr inte kunnat gå tidigare pga jobb i Polen. Men imorgon blir det av och jag kommer med stor säkerhet gå fler gånger. Dels är det ju gratis o så bor man ju i Stockholm så man är väl dum om man inte passar på.
×