Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

JockeII

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  2 520
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om JockeII

 • Rang
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. JockeII

  Sommarledigt?

 2. JockeII

  Farväl!

  Detsamma gäller för mig. Har alla trevliga människor på MSN ändå så, om det är någon jag glömt av så är det bara att lägga till. =) Timbo, let's run towards the setting sun!
 3. JockeII

  Gissa spelet

  Nudå? ^_^
 4. JockeII

  ditt drömjobb?

  Wutlol, skrev jag det? ._.
 5. JockeII

  Vad kan vi göra för att rädda vår värld?

  Det vet jag väl inte men. Det handlar väl snarare om allt hetsande om överdrivna effekter som man inte tror på. Visst visst, det är mycket möjligt att deras hypoteser om en viss klimatpåverkan är sanna. Men vad dessa självutnämnda experter påstår är att p.g.a. våra utsläpp så kommer radikala förändringar ske som påverkar precis hela världen. Dessa utsläpp har i stor grad förekommit i ett århundrade, har klimatet direkt påverkats? Och likaså finns det forskare och vetenskapsmän som talar emot all denna hype om klimatförändringar. Ni är medvetna om att klimatet inte alls såg likadant ut i Sverige för ett antal hundra år sen? Någon som minns denna lilla grej kallad istiden? Men snart säger väl någon "stor" forskare att det var metangasen som alla kossor fjärtade ut som orsakade dom klimatförändringarna. :) Och allvarligt talat, jag skiter fullständigt i det. Jag tänker inte låta min vardag störas av något sådant, domedagen kommer när den kommer. Det värsta som finns är personer som tror att man kan tvinga folk till saker och ting, världen fungerar inte så. Kör en folkomröstning i Sverige idag så får vi se hur många som röstar för miljön i denna frågan. Men sitt ni och oroa er och minimera era små utsläpp så lever jag glatt på som vanligt. "Den bensin du sparar, den använder jag."-stickern sitter fint bak på bilen. ^_^ Sen vad Spola rabblar om vet jag inte, men räkna inte in mig i det. ._.
 6. JockeII

  Ditt senaste spelköp

  Nu har du ju fått mig sugen på det med! Fast ett spel som bara går att lira MP, jag vet inte jag. :o Och jo, alla boosters kostade $79. I Februari ska tydligen second edition korten släppas med, så jag tror att jag nöjer mig med dom här nu från first edition. :3
 7. JockeII

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  http://www.fragbite.com/?threadID=488916
 8. JockeII

  Vad kan vi göra för att rädda vår värld?

  QFT. =) Påverkan av ökad växthuseffekt etc. det vill säga, så att vi slipper kommentarer av vissa Sceleris här på forumet. >:( Jag är lat, girig, självisk och skiter fullständig i miljön hai. Så, nu var det sagt. :) Och om miljöfjantarna vill skapa någon effekt så kan dom börja med att sluta kedja fast sig vid träd och vara allmänt dumma, Greenpeace är en utmärkt anledning till att vanligt folk ser på miljöpropagister som idioter.
 9. JockeII

  Gissa spelet

  P.g.a. mycket lång inaktivitet så tar jag över turen i tråden! Borde vara rätt enkel med tanke på vissa faktorer...
 10. JockeII

  Ditt senaste spelköp

  Sådär ja, nu är jag en av dom färre svenskarna som äger en Dual Shock 3! Denna har dom verkligen lyckats mycket bättre med, har inte hunnit testa själva rumble packen än men den bara osar kvalité. Väger aningen mer än den första konstigt lätta kontrollen. Och 20 Eye of Judgment Booster packs. Har redan öppnat dom, fick fire phantom (väldigt ovanligt Ultra Rare kort, går bara att se stats inne i spelet ej på kortet). Sen fick jag alla ninjas utom en, och alla Ultra Rare gudar.
 11. Kallar du Duke Nukem 3D för skräp? Hedning! Back to the abyss!
 12. Ställer frågan som vi alla tänker, är strippan bakom den röda bioduken också i upphottad upplösning när man sätter på projektorn?!
 13. JockeII

  Den stora YouTube-tråden

  Sarah Michelle Gellar.
 14. JockeII

  Figurköp

  Den rödhåriga? Det bör vara Kousaka Tamaki från To Heart 2. Rödhårig tjej med röd-vit seifuku, glömmer man inte i första taget.
 15. JockeII

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  Jag visste ju faktiskt ej att paketet skulle komma fram så snabbt. >:( Men dumt nog så kollade jag Waybill numret innan jag lade mig vid sex-tiden på morgonen och då stod det att den gått igenom tullen och hade överlämnats till kurir, men trodde inte att kuriren skulle köra till mig direkt. ;o
×