Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

MackanRoyan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  195
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om MackanRoyan

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. MackanRoyan

  Borttagning av Konto!

  Hur gör man det, Kan jag göra det själv eller skall jag PM:a en admin ?
 2. MackanRoyan

  HxH & FMA

  Den är på 14 Avsnitt men de 2 sista är inte ute än. Bara att vänta.
 3. MackanRoyan

  Fullmetal Alchemist

  På svenska, knappast troligt. Men det är inte helt omöjligt att den kommer ut på svenska i framtiden. Annars tycker jag att FMA är den bästa serien som går just nu.
 4. MackanRoyan

  GTO sämsta slutet någonsin

  Inge fel på GTO slutet, det finns massor av serier som slutar mycket sämre, tex där alla dör eller där serien aldrig tar slut. Mer anime med kassa slut är tex.. Cowboy Bebop (visst det är ett vackert slut, men jag gillar det inte alls) Chrono Crusade Gilgamesh Texhnolyze Weiss Kreuz Gluhen Ai Yori Aoshi End of Evangelion m.m
 5. MackanRoyan

  Elfen Lied, en anime för vuxna

  Jag har en liten kännsla att de som inte passar in i Vuxen gruppen bryr sig, nu när du har gjort reklam för serien :P Och ja den är mycket våldsam. Tror att en så där 50 stycken blev av med armar, ben och huvuden i första avsnittet. Och det verkar som att de inte ha upp funnit kläder i serien heller Dock verkar själva storyn i serien vara rätt stabil.
 6. MackanRoyan

  Hellsing med svensk text

  Finns ju även massor av anime som är anpassad mellan 11-13 åringar och de är ju inte så överdrivet bra på engelska. Tycker att vi skall vara glad att svenska, nordiska företag börjar släppa lite mer anime i Sverige. Det blir mera och snabbare spridning, och kankse får mera svenskar upp ögonen för anime.
 7. MackanRoyan

  Samurai7

  Japp den är snyggt animerad och ritad, som sagt är storyn lite vek men det kanske ändras lite längre fram i serien.
 8. MackanRoyan

  Hellsing med svensk text

  Hur som helst är det bra att det börjar ges ut mera anime i sverige. Har även sett på webhallen att Full Metal Panic vol1, Final Fantasy Unlimited vol1 kommer i September med bla svensk text.
 9. MackanRoyan

  Postal 2

  Detta spel kan man inte ta på allvar. Kan man inte det skall man inte spela det heller. Visst tycker även jag att det blir för mycket när man kan elda upp hundar och använda katter som ljuddämpare. Men i slutändan är det ändå bara ett spel.
 10. MackanRoyan

  Vision of Escaflowe

  Den ligger på 26 avsnitt, och att du kan köpa hela för 350:- låter en aning skumt. Är du säker på att den inte är en Bootleg version?. På riktiga brukar en 26 avsnitts serie ligga på en 6-8 DVDs medans en bootleg ligger på 3-4 samt har Reg 0. Är faktiskt bra som nybörjaranime, den innehåller det mesta som tex Action, Fantasy, Komedi, Kärlek, Robotar, Äventyr m.m. I riktigt Stora drag handlar serien om en Tjej som heter Hitomi. Hon lever ett helt vanligt liv tills hon blir indragen i en mystiskt värld som är nära ett stort krig. Man följer sedan Hitomi igenom serien tillsammas med hennes kompanioner.
 11. MackanRoyan

  Yaoi..

  Det är inte riktigt min gren.
 12. MackanRoyan

  Anime & Spel soundtracks

  Så du säger att du säljer 28 st "fabriksinplastade" (aldrig öppnade) soundtracks. Hummm (?)
 13. MackanRoyan

  En fråga om Love Hina

  TV Serien har i allafall 24 och Dvd utgåvan har 25 avsnitt tror jag visst. Sen om eps 25 är en recap eller något annat det kommer jag inteihåg. *edit* kanske är eps 25 om Motoko när hon fightas mot sin syster. humm
 14. MackanRoyan

  Ska köpa " Princess Monoke" inom kort

  Jag tycker att det är en riktigt bra Fantasy film med trevlig musik (kortfattat). Finns även på http://www.webhallen.com/prod.php?id=12363 (UK) för 129 pix.
 15. MackanRoyan

  Romantisk anime?

  humm... ett par som jag kommer på är Chobits Da Capo Love Hina Happy Lesson DNA^2 Kimi Ga Nozomu Eien Maburaho AA! Megami Sama Mahoromatic Hand Maid May Midori no Hibi Video Gir Ai Onegai Teacher + Twins ..några var det här i allafall.
×