Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

MackanRoyan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  195
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Inlägg postat av MackanRoyan


 1. Inge fel på GTO slutet, det finns massor av serier som slutar mycket sämre, tex där alla dör eller där serien aldrig tar slut.

  Mer anime med kassa slut är tex..

   

  Cowboy Bebop (visst det är ett vackert slut, men jag gillar det inte alls)

  Chrono Crusade

  Gilgamesh

  Texhnolyze

  Weiss Kreuz Gluhen

  Ai Yori Aoshi

  End of Evangelion

  m.m


 2. Den är blodig, våldsam och naken. Mycket naken och mycket våldsam. Så mycket att våldsamheten och nakenheten knappt gör serien mer attraktiv, men det gör att den känns ärlig och mogen. Det känns att det är en anime för vuxna.

   

  Jag har en liten kännsla att de som inte passar in i Vuxen gruppen bryr sig, nu när du har gjort reklam för serien :P

  Och ja den är mycket våldsam. Tror att en så där 50 stycken blev av med armar, ben och huvuden i första avsnittet. Och det verkar som att de inte ha upp funnit kläder i serien heller :surprised:

  Dock verkar själva storyn i serien vara rätt stabil.


 3. Finns ju även massor av anime som är anpassad mellan 11-13 åringar och de är ju inte så överdrivet bra på engelska. Tycker att vi skall vara glad att svenska, nordiska företag börjar släppa lite mer anime i Sverige. Det blir mera och snabbare spridning, och kankse får mera svenskar upp ögonen för anime.


 4. Detta spel kan man inte ta på allvar. Kan man inte det skall man inte spela det heller. Visst tycker även jag att det blir för mycket när man kan elda upp hundar och använda katter som ljuddämpare. Men i slutändan är det ändå bara ett spel.


 5. Den ligger på 26 avsnitt, och att du kan köpa hela för 350:- låter en aning skumt. Är du säker på att den inte är en Bootleg version?. På riktiga brukar en 26 avsnitts serie ligga på en 6-8 DVDs medans en bootleg ligger på 3-4 samt har Reg 0. Är faktiskt bra som nybörjaranime, den innehåller det mesta som tex Action, Fantasy, Komedi, Kärlek, Robotar, Äventyr m.m.

   

  I riktigt Stora drag handlar serien om en Tjej som heter Hitomi. Hon lever ett helt vanligt liv tills hon blir indragen i en mystiskt värld som är nära ett stort krig. Man följer sedan Hitomi igenom serien tillsammas med hennes kompanioner.


 6. humm... ett par som jag kommer på är

  Chobits

  Da Capo

  Love Hina

  Happy Lesson

  DNA^2

  Kimi Ga Nozomu Eien

  Maburaho

  AA! Megami Sama

  Mahoromatic

  Hand Maid May

  Midori no Hibi

  Video Gir Ai

  Onegai Teacher + Twins

  ..några var det här i allafall.

 7. WoW


  har spelat blizzhackers och stormcrafts beta... synd att jag inte får säga var man kan tanka den... då kommer zimeon's katt att skälla på mig igen ( jag blir jämt aegd av honom )

   

  Ungdommen är rätt smart i dag. De flesta vet nog var man kan få tag i det om de vill. Jag tänker iallafall vänta tills det är klart och köpa det.


 8. Finns mer som gillar piano (instrumentet då), spelar själv rätt mycket. Men då blir det mest på Synthen, pianot som jag har är en aning ostämt och inte helt roligt att spela på :P. Serien har jag inte sett, men har lyssnat på soundtracket. Trevliga låtar :D

   

  Kunde hitta detta!

   

  Piano OST *edit* (fast detta verkar vara en drama CD, riktiga soundtracket har 40 cd spår!)

   

  Track 01: dai ichi shousetsu

  Track 02: dai ni shousetsu

  Track 03: dai san shousetsu

  Track 04: dai yon shousetsu

  Track 05: dai go shousetsu

  Track 06: Primula

  Composed by Kawasumi Ayako


 9. Det finns dock flera saker som finns på det mesta krigs matriel. tex. Kulsprutan i tornet på Pansar vangnen. De flesta pansar vangar har en sådan. Samma med uppfälbar nos på transport planet. Jag tror så gott som alla stora transport plan har uppfällbar nos (de som fraktar fordon m.m) plus en del andra saker. Men det verkar ändå uppenbart att de använt tyskarna som insperasionskälla.

×