Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

MackanRoyan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  195
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av MackanRoyan

 1. MackanRoyan

  Borttagning av Konto!

  Hur gör man det, Kan jag göra det själv eller skall jag PM:a en admin ?
 2. MackanRoyan

  HxH & FMA

  Den är på 14 Avsnitt men de 2 sista är inte ute än. Bara att vänta.
 3. MackanRoyan

  Fullmetal Alchemist

  På svenska, knappast troligt. Men det är inte helt omöjligt att den kommer ut på svenska i framtiden. Annars tycker jag att FMA är den bästa serien som går just nu.
 4. MackanRoyan

  GTO sämsta slutet någonsin

  Inge fel på GTO slutet, det finns massor av serier som slutar mycket sämre, tex där alla dör eller där serien aldrig tar slut. Mer anime med kassa slut är tex.. Cowboy Bebop (visst det är ett vackert slut, men jag gillar det inte alls) Chrono Crusade Gilgamesh Texhnolyze Weiss Kreuz Gluhen Ai Yori Aoshi End of Evangelion m.m
 5. MackanRoyan

  Elfen Lied, en anime för vuxna

  Jag har en liten kännsla att de som inte passar in i Vuxen gruppen bryr sig, nu när du har gjort reklam för serien :P Och ja den är mycket våldsam. Tror att en så där 50 stycken blev av med armar, ben och huvuden i första avsnittet. Och det verkar som att de inte ha upp funnit kläder i serien heller Dock verkar själva storyn i serien vara rätt stabil.
 6. MackanRoyan

  Hellsing med svensk text

  Finns ju även massor av anime som är anpassad mellan 11-13 åringar och de är ju inte så överdrivet bra på engelska. Tycker att vi skall vara glad att svenska, nordiska företag börjar släppa lite mer anime i Sverige. Det blir mera och snabbare spridning, och kankse får mera svenskar upp ögonen för anime.
 7. MackanRoyan

  Samurai7

  Japp den är snyggt animerad och ritad, som sagt är storyn lite vek men det kanske ändras lite längre fram i serien.
 8. MackanRoyan

  Hellsing med svensk text

  Hur som helst är det bra att det börjar ges ut mera anime i sverige. Har även sett på webhallen att Full Metal Panic vol1, Final Fantasy Unlimited vol1 kommer i September med bla svensk text.
 9. MackanRoyan

  Postal 2

  Detta spel kan man inte ta på allvar. Kan man inte det skall man inte spela det heller. Visst tycker även jag att det blir för mycket när man kan elda upp hundar och använda katter som ljuddämpare. Men i slutändan är det ändå bara ett spel.
 10. MackanRoyan

  Vision of Escaflowe

  Den ligger på 26 avsnitt, och att du kan köpa hela för 350:- låter en aning skumt. Är du säker på att den inte är en Bootleg version?. På riktiga brukar en 26 avsnitts serie ligga på en 6-8 DVDs medans en bootleg ligger på 3-4 samt har Reg 0. Är faktiskt bra som nybörjaranime, den innehåller det mesta som tex Action, Fantasy, Komedi, Kärlek, Robotar, Äventyr m.m. I riktigt Stora drag handlar serien om en Tjej som heter Hitomi. Hon lever ett helt vanligt liv tills hon blir indragen i en mystiskt värld som är nära ett stort krig. Man följer sedan Hitomi igenom serien tillsammas med hennes kompanioner.
 11. MackanRoyan

  Yaoi..

  Det är inte riktigt min gren.
 12. MackanRoyan

  Anime & Spel soundtracks

  Så du säger att du säljer 28 st "fabriksinplastade" (aldrig öppnade) soundtracks. Hummm (?)
 13. MackanRoyan

  En fråga om Love Hina

  TV Serien har i allafall 24 och Dvd utgåvan har 25 avsnitt tror jag visst. Sen om eps 25 är en recap eller något annat det kommer jag inteihåg. *edit* kanske är eps 25 om Motoko när hon fightas mot sin syster. humm
 14. MackanRoyan

  Ska köpa " Princess Monoke" inom kort

  Jag tycker att det är en riktigt bra Fantasy film med trevlig musik (kortfattat). Finns även på http://www.webhallen.com/prod.php?id=12363 (UK) för 129 pix.
 15. MackanRoyan

  Romantisk anime?

  humm... ett par som jag kommer på är Chobits Da Capo Love Hina Happy Lesson DNA^2 Kimi Ga Nozomu Eien Maburaho AA! Megami Sama Mahoromatic Hand Maid May Midori no Hibi Video Gir Ai Onegai Teacher + Twins ..några var det här i allafall.
 16. MackanRoyan

  WoW

  Ungdommen är rätt smart i dag. De flesta vet nog var man kan få tag i det om de vill. Jag tänker iallafall vänta tills det är klart och köpa det.
 17. MackanRoyan

  WoW

  tror att det stod 14.99 US$ i Månaden, lite mer än 100 kr då. Och billigare om man köper 2, 6 eller 12 månaders. Och vilken ras man skall spela är en riktig svår frågaeftersom det finns 8 spelbara raser. http://www.blizzard.com/wow/townhall/ Men det blir förmodligen en god snubbe man kör, i allafall i början.
 18. MackanRoyan

  WoW

  WoW blir ett spel som man helt klart kommer att köpa. Mina förväntningar är rätt höga eftersom det är blizzzard.
 19. MackanRoyan

  OST till serien Piano?

  Finns mer som gillar piano (instrumentet då), spelar själv rätt mycket. Men då blir det mest på Synthen, pianot som jag har är en aning ostämt och inte helt roligt att spela på :P. Serien har jag inte sett, men har lyssnat på soundtracket. Trevliga låtar :D Kunde hitta detta! Piano OST *edit* (fast detta verkar vara en drama CD, riktiga soundtracket har 40 cd spår!) Track 01: dai ichi shousetsu Track 02: dai ni shousetsu Track 03: dai san shousetsu Track 04: dai yon shousetsu Track 05: dai go shousetsu Track 06: Primula Composed by Kawasumi Ayako
 20. MackanRoyan

  Vad ska jag beställa?

  Jo att gratis är godast är onödigt att skriva, han har ju faktiskt tänkt att köpa "orginal". Eftersom du har Regfri dvd så skulle jag helt klart ha valt från! Fantasybutiken.com Har både Engelska, Japanska som språkval
 21. MackanRoyan

  Ghibli skurkar = tyskar?

  Det finns dock flera saker som finns på det mesta krigs matriel. tex. Kulsprutan i tornet på Pansar vangnen. De flesta pansar vangar har en sådan. Samma med uppfälbar nos på transport planet. Jag tror så gott som alla stora transport plan har uppfällbar nos (de som fraktar fordon m.m) plus en del andra saker. Men det verkar ändå uppenbart att de använt tyskarna som insperasionskälla.
 22. MackanRoyan

  Vilken är era 3 roligaste anime serier ?

  Ej rangordnad. Sakigake!! Cromartie High Full Metal Panic 2 (Fumoffu) Furi Kuri (FLCL)
 23. MackanRoyan

  Filmer vi äger

  Annars var det orginal som förfrågades. Divx kan ju vem som helst ladda hem!
 24. MackanRoyan

  Ert största/mest känsloladdade spelögonblick?

  När jag klarade av Rambo 2 på min gamla C-64, och vilken musik. Man får Nostalgi trårar i ögonen. Och annars har jag massor av härliga minnen från min Amiga 1200 som fortarande funkar. Brukar köra lite Gods ibland, ett gamalt härligt Platform spel.
 25. MackanRoyan

  Ghost In The Shell: Standalone Complex

  Pricis! GitS: SAC takes place in a universe parallel to the one showed in the movie. Here the major hasn`t encountered the puppet master. Public section 9, a semi-secret branch of the government, is called to investigate (and to take action in) cases where normal means would be useless.
×