Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Wilcon

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  606
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Wilcon

 • Rang
  Stamgäst

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Wilcon

  Ergo Proxy

  Sett fram emot denna sen jag såg promon, älskar verkligen stilen, verkar rätt rå också. Hoppas bara det inte blir för mycket militärt/tekniskt snack, sånt är så trist att lyssna på.
 2. Wilcon

  Anime 2006

  Ser fram emot Kashimashi, Girl meets Girl. Får se hur det blir med att han "blir en tjej". Om det bara är till utseendet(troligtvis) eller nåt, lite besviken då jag trodde att det faktiskt skulle vara en serie om två "riktiga" tjejers relation(lesbiskt). School Rumble 2 är ett självklart val också förstås :) Ergo Proxy verkar grymt bra(att döma av trailern), gillar verkligen karaktärsdesignen och att den verkar rätt "mörk". Är också lite småintresserad av Black Lagoon, samt "Hanbun no tsuki ga noboru sora", efter att jag läst om den i ditt inlägg.
 3. Wilcon

  Shuffle!

  Förresten, någon annan som tyckte att kvalitén på sista avsnittet, speciellt efter reklampausen, var otroligt dålig jämfört med förut? Mjo, om du också menar själva karaktärerna så ja, det var rätt uselt, jämfört med andra avsnitt iaf. Ganska bra slut, dock lite typiskt haremserier att sluta så här... Jag gillade nog första delen av serien bäst, sen kom ett par avsnitt som verkligen fick mig att tappa intresset. Primula-delen blev bara alltför utdragen, varje avsnitt liknade varandra väldigt mycket. Var ungefär som att se om ett avsnitt som ändras lite smått hela tiden. Nästan så att jag visste hur dialogerna skulle utforma sig/vad son händer. Såg dock vidare för att se vad som kommer sen, vilket var tur(tror nog ändå att det var flera veckor som jag inte såg ett enda avsnitt för att jag tyckte det var så trist). Mycket bra serie allt som allt, ska jag betygsätta den lite kvickt så ger jag den 8/10(eller 4/5 om ni så vill).
 4. Wilcon

  Shuffle!

  Säger faktiskt detsamma, jag tyckte dock tvärtom när det först började, men nu har jag börjat gilla den här mer seriösa delen.
 5. Wilcon

  Börjar inte du snyfta när GTO tog slut :(

  Nja, jag var mest sorgsen att serien var slut. Själva slutet var inte direkt sorgligt, mer som Erkefiende sa; "Huh?" :) Väldigt bra och rolig serie dock.
 6. Wilcon

  Shuffle!

 7. Wilcon

  Nana blir anime

  Skulle varit kul att veta vad serien handlar om också :)
 8. Wilcon

  psp eller ds

  Skulle jag köpa någon så skulle det bli PSP, nintendo och deras barnspel är inget jag dras till ;) Men jag kommer inte köpa någon av dem just för att jag inte ser någon anledning till det. Vill jag spela samtidigt som jag lutar mig skönt tillbaka i soffan, och dessutom på en 32", så har jag en X-Box. Vill jag ha bästa möjliga grafik så har jag datorn. Vill jag spela FPS/Strategi så bra som möjligt så har jag datorn. Hmm, sitter/väntar jag på bussen/tåget så har jag mp3-spelaren. Kort sagt, jag ser ingen situation där jag skulle tjäna/ha mer kul av att använda någon av dessa.
 9. Wilcon

  KKnJ - His and Her Circumstances - Karekano [Spoilers]

  Det finns en manga, har själv inte läst den så jag kan inte säga om den är bra eller inte, men den finns. Serien är väldigt bra ibland, otroligt dålig ibland. Som jag hört fick de slut på pengar(eller ideér/den kom ifatt mangan?), och därav dessa sjuka avsnitt mot slutet, där de mer eller mindre bara kopierade in sidor ur mangan och gjorde stickfigurer(kallas också att totalförstöra en serie som annars lätt skulle blivit en av mina favoriter, men det var för mycket sånt). Serien är "ojämn" i allt känns det som, animeringen är riktigt usel ibland, och väldigt bra andra gånger. Jag har många gånger önskat att de hade gjort den "normal" hela tiden, och skippat alla dessa "förstörare" ;)
 10. Wilcon

  Shakugan no Shana

  Lite unik ja, och precis som Teron tycker jag varken att den är lik, och hoppas att den inte blir lik Bleach(vilken jag avskyr som pesten). Opening-låten är väldigt bra, nästan det bästa :) Stör mig lite på tjejen, dels för att hon ser så liten och barnslig ut, dels för att jag bara stör mig på hennes personlighet. Har bara sett de två första avsnitten dock, så min åsikt ändras väl.
 11. Wilcon

  Karin (animéserie )

  Tycker serien verkar likna "Tsukuyomi -MOON PHASE-", vilken jag tröttnade på efter 3-4 avsnitt. Verkar rätt oseriös och, grejen med att hon producerar blod(såg scenen i första avsnittet), så kort sagt verkar serien rätt dryg. Men... jag ska ändå ge den en chans :)
 12. Wilcon

  vilka är dina favoriter

  Några av mina absoluta favoriter, listar bara utan att motivera denna gång(tror vi haft 2-3 liknande trådar): Berserk Gungrave Great Teacher Onizuka Love Hina(Kände jag när jag såg den för väldigt länge sedan, var nog den andra animén jag såg, om jag skulle se om den nu tror jag dock inte att jag skulle tycka om den lika mycket. Jag drar mig till lite "mognare" serier nuförtiden) RahXephon Rurouni Kenshin(+Movie+OVA+OVA2, dvs allt om denne man) Kimi Ga Nozomu Eien Wolf's Rain Dessa får räcka, ingen speciell ordning
 13. Wilcon

  Var kan jag få tag i Anime? "Lagligt"

  Inte mycket, ännu mindre med tanke på att det är utländskt material, så det är bara att börja pirata ;) Tycker du inte att det känns bra, så visst, men det är inget att oroa sig över. Det enda är att vi har 2 datorer i mitt hus och jag tror inte päronen vill att jag "piratar"... Ett annat problem är brorsan som inte vill "pirata", vi gjorde det förut, fast med musik, men vi slutade, och nu vill han inte börja! Igår upptäckte han mig sitta och ladda ner Berserk-mangan och sa "Du vet, detta är olagligt, bara för det tar jag denna datan" (skit i det sista x) ) Är det någon som vet om man fortfarande laddar ner när BitTorrent är stängt? Alltså när man INTE har det uppe och tittar på nåt annat, fast det är uppe. Så länge du har startat en tankning med det, och programmet är igång, så laddar det ner.
 14. Wilcon

  Var kan jag få tag i Anime? "Lagligt"

  Inte mycket, ännu mindre med tanke på att det är utländskt material, så det är bara att börja pirata ;) Tycker du inte att det känns bra, så visst, men det är inget att oroa sig över.
 15. Wilcon

  Var kan jag få tag i Anime? "Lagligt"

  Tja, vad förväntade du dig? :) Det är alltid krångligt att vara laglig, det är just därför folk är olagliga, för att inte orkar med allt djävelskap den lagliga vägen ;)
×