Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Hato

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  80
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Hato

 • Rang

 1. Hato

  IPRED - Hur påverkar det oss?

  Hehe , frågan dansar kanske på gränsen ( eller t.o.m över ) forumsreglerna ^^. Jag är en av dem som tittade på så gott som allt som fansubbades ( köper även den serier jag gillar ) men då kanske man skulle välja ut någon enstaka serie o hålla sig till den.
 2. Hato

  IPRED - Hur påverkar det oss?

  Nå hur gör folk efter sisådär 2 veckor? Kör ni på som vanligt ( tor***ts etc ) utan VPN tjänster eller har ni skaffat en ? Har själv vart på resande fot tills nu och är lite tveksam hur man ska göra.
 3. Hato

  Födelsedagar!

  Oj , jag som trodde jag var bland det äldsta i de här krokarna ;) Grattis ni som fyllt år!
 4. Hato

  Födelsedagar!

  Usch , idag fyller jag 26år. Allt går bara utför nu :S
 5. Hato

  Böcker som utspelar sig i Japan

  Oja , Tales of the Otori är en av de bästa berättelserna jag har läst. De som inte läst den borde göra det B). Jag kan själv rekommendera o läsa dem på engelska istället för svenska. James Clavell har jag inte läst något av , tack för tipset :)
 6. Undrar om folk har några förslag på ''vanliga'' böcker som är utspelar sig i Japan ? Genre spelar faktiskt ingen större roll , men jag letar inte efter rena fakta böcker.
 7. Hato

  Ditt senaste spelköp

  Köpte mig Valkyria Chronicles , CoD 4 , CoD WaW , Crysis och Crysis Warhead idag. :)
 8. Hato

  Ge mig tips om anime att se

  Då ska jag genast införskaffa den , tack o bock. :)
 9. Hato

  Ge mig tips om anime att se

  Letar efter serier som påminner om Noir/Madlax samt någon ''feel good'' romance serie. Jag har inte gjort någon fin animelista någonstans men jag har sett mångt och mycket av allt men har inget emot lite reruns så var inte blyga ;)
 10. Hato

  Warhammer Online : Age of Reckoning

  Verkar dom det var OB reggen de stängde vid 16.00 . Enligt de jag spelar med så ska servers vara uppe till 00.00
 11. Hato

  Warhammer Online : Age of Reckoning

  Open Beta är stängd. Kan bero på det. Edit: Eller , det verkar som de är uppe. Iallafall för mig :P
 12. Hato

  Warhammer Online : Age of Reckoning

  Jag har vart med i betan sedan länge. Spelet är allt annat än en WoW-kopia i mina ögon. WAR riktar in sitt end-game på RvR och WoW på evigt grindande i PvE vilket gör WAR mer spännande i mina ögon :) Skulle kunna skriva en hel uppsats om allt det orkar jag faktiskt inte. Kan däremot svara på lite frågar om ni har några.
 13. Hato

  Bounen no Xamdou / X'amd

  Riktigt bra första 2 avnistt - Om någon vill så kan ju radera den här tråden om någon vill göra en som faktiskt innehåller lite info etc
 14. Hato

  Bounen no Xamdou / X'amd

  Note to self : Skapa inte trådar på olika forum efter 3dagars alkolisering. Ja precis , man ska bara behöva ett US konto så ska det inte vara några problem ( förhoppningsvid :P , man vet aldrig med Sony ).
×