Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kovzac

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  8
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kovzac

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Intressen
  Saker som är bra.
 1. Kovzac

  Allt borde vara gratis.

  Föredrar systemet som användes innan bytessamhällena tog form, över ett bytessammhälle. När allting var allas egendom, logi, inskaffad mat etc kunde en total främling från en annan boplats komma och ta vad han behövde av utan att ens avkrävas ett hej eller tack. Finns några urinvånare nånstans som har det systemet i nutiden. Nu är det ju så här att om man tex. röstar på Moderaterna som säger "Vi vill slopa fastighetsskatten!" får man välja 1 en sak av hur många riksdags beslut? räknar man in alla myndighets beslut blir det 1/10 miljarder, är det vad demokrati är?. imo är Direkt-demokrati det ända vettiga systemet, där man kan rösta på alla frågor över till exempel internet. Varför ta mina saker när du kan skaffa egna exemplar gratis?. lol, går inte i skolan men pottan jag sätter 99% av alla jag diskuterar sånt här med blir nästan så full att det är pinsamt, även akademiker sätter sig gärna där och tar i. I ett rike jag skapat skulle alla jobba 2 månader om året för att motverka vad du säger, om dom nu vill ha paradisutopian kvar skulle dom naturligtvis vara tvungna sköta om den. Och biltullar är bara osmakligt, vill dom rensa ut dom fattiga och prioritera innerstans användning till dom köpstarka rika eller wtf?, att dra % delar från varje persons inkomst vore mycket mer rättfärdigat men inte heller det rimligt.
 2. Kovzac

  Stormig Natt

  Kallsup på socker *gulp*. tror jag passar.
 3. Kovzac

  Ergo Proxy

  Den är bra men rätt så surrealistisk, psykedelisk och långtråkig, hur nu det går ihop. :D
 4. Bästa: Gankutsuou, Ghost In The Shell, Vampire Hunter D - Bloodlust, KURAU Phantom Memory, Wolf's Rain, Elfen Lied, Texhnolyze, Akira, Naruto. plus glömt några. Sämsta: Bleach, Trinity Blood, Gundams.
 5. Kovzac

  elfen lied s2?

  Var ju rätt så vrappat och klart där på slutet, men animeskaparnas förmåga att komma på manus idéer kommer jag nog aldrig underskatta, så man vet ju aldrig.
 6. Kovzac

  Anime 2006

  Garasu No Kantai. aka. Glass No Kantai. länk. En anime i stil med Gankutsuou. Utspelas i rymden i framtiden med starka 1700-tals influenser och rymdslag mellan diverse faktioner av vilka rebellerna som slåss mot adeln är huvudkaraktärerna. Producerad av Gonzo.
 7. Kovzac

  Allt borde vara gratis.

  När man betänker att Tellus monetära system dödat kanske ett dussin miljarder människor, plus allt lidande det skapat, så undrar jag vad som är så bra med det, Och varför det måste vara i effekt. Nån som kan berätta?.
 8. Kovzac

  Sevärdheter i Stockholm?

  Globen?.
×