Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Petus

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  762
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Inlägg postat av Petus


 1. Fick ju en Xbox 360 idag, så på fredag blir det till att köpa nya spel. Ett 100%s köp är definitivt Soul calibur iallafall, oavsätt om det suger eller ej ;)

  Skulle nästan ta och rekommendera Mass Effect eller Gears of War som första 360-spel.

   

  Heh har kört GoW (ettan) hos en polare, verka inte så roligt, men hört mycket om det.

   

  Mass effect har jag hört bra om, men aldrig riktigt sett "in action". Men givetvis skall jag titta på det också :P

   

  tack för tipsen förövrigt ;)


 2. Dock tycker jag att det skulle räcka med en "Off Topic" i Allmänt-forumet.

  Citerat för sanning!

   

  "Har du onödig fakta som man aldrig i hela sitt liv kommer kunna ha nytta för? dela med dig av det här så vi också får lite onödig fakta" var trådskaparens uppmaning. "Onödig fakta!!" var en spamtråd, en ursäkt att få klämma ur sig ointressanta och onödiga korta inlägg som "mina byxor blev blöta av regnet", "idag äter jag köttbullar och spaghetti till middag" och sådana saker. Inte en plats att skriva långa berättelser man vill spara till efterföljande generationer. Inte en plats att föra givande diskussioner som man vill kunna komma tillbaka eller referera till senare. Och det var inte heller en småpratstråd för att lära känna varandra.

   

  Heh lite längesen detta skrevs men whatever!

   

  Faktum är att trådens orginella idé inte var att du skulle dela med dig utav något som hänt i ditt liv, utan mer generell fakta som ingen känner till, men som kan vara kul att veta.

   

  Till exepmel: "I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året."

   

  Så ja.. i princip var allting i den tråden spam, men ingen verkade störa sig på det :)


 3. Har faktiskt bara läst mangan, och den ser mer ut som en fransk serie än en japansk, men det är kul att de gör en nyversion av gamla greven av Monte Cristo. Om inte annat bevisar de att de är klart bättre än jänkfilmen som ju var en katastrof av stora mått.

   

  Mm det stämmer nog att den är mer fransk.

   

  Visste inte att det fanns en magna till den, är den värd att kolla in? Och ja, den äldre monte cristo är inget att hänga i julgranen precis :).

   

  @Bankoiia: Jag gillade de musik introna som dom använde sig av, inge fel på dom enligt mig, om du menade själv musiken i serien så vet jag inte, lyssna inte så noga på det.


 4. Har precis kollat klart på den här serien och jag kan inte säga mer än att den är helt underbar.

   

  Själv serien handlar om en kille som heter Albert som träffar en väldigt rik man som kallar sig The count of monte cristo. Denna monte cristo är på utsidan väldigt generös och trevlig, fast i verkliga fallet planerar han någonting stort och denna Albert är en pjäs i strävan efter att fullända sin plan.

   

  heh jag är inte så bra på att förklara serier osv, men jag är säker på att alla som är mer intresserade kan få tag på sin fakta från andra ställen, example.com tex.

   

  11374.jpg

   

  Men hur som helst, serien kan verka lite seg i början, men jag lovar, den kommer att bli bra mycket bättre om du känner att den är för seg för dig. Och dessutom har den en annorlunda stil än andra serier, jag har iallafall aldrig sätt något liknande.


 5. ok, är inte "ens" med i en guild, fast det beror mer på att jag vill satsa min xp på min char istället för hos guilden B)

   

  om du inte vill ge exp till guildet kan du bara be guildmastern ta bort det, det är han som bestämmer, sedan om han vägrar så drar du bara till ett annat guild, de flesta "big" guildsen låter de som vill ge exp osv.


 6. denna serie är en av de få jag slutat kolla på efter ett par episoder, vanligt vis ser jag alltid klart på serier, ytterst sällsynt att jag slutar mitt i en.

  Då ska du se klart på den. För mig tog det ca sju avsnitt innan jag blev komplett "hooked", speciellt efter avsnitt 6 :)

   

  såg typ till avsnitt 5-7 sen pallade jag inte mer, tyckte den var allmänt seg.


 7. Om du fick välja ett jobb i hela världen som du fick jobba med utan att behöva plugga utan fick all kunskap om jobbet direkt in i hjärnan, vad skulle du välja? varför?

   

  Jag själv skulle vilja vara pilot (stora flygplan alltså), anledning till detta är att jag älskar höga höjder, även fast jag är lite höjdrädd så gillar jag pirret i magen av att kolla ner från en höghöjd.

   

  finns bara en regel här nu, du får INTE välja ett jobb som du själv kommit på.

   

  ex: Jag vill jobba som en avgas provluktare för att jag alltid gillat att boffa avgasen från min mammas bil när jag var liten och för att det är en sån härlig känsla att döda hjärnceller.


 8. Problemet är snarare att man hänger upp sig på de spydiga svaren och inte bryr sig om de som inte är spydiga. Dessutom finns det en tendens att tro att inlägg är spydigare än vad de är.

   

  eftersom det är på internet kan det ibland vara svårt att se sarkasm och spydigheter än vad man skulle gjort i verkligheten, ja.


 9. såg klart mai hime idag.. funderar fortfarande på om jag ska se otome också, lär väl bli så i slut ändan, anime-torka just nu :/.

   

  btw, någon annan som lagt märkte till att den/det ni kallar för "arika" blir "Akira" om man tar det spegelvänt ? :D

   

  bara nått jag snappa upp medens jag läste alla spoilers.


 10. Saken är nog så att på det här forumet finns det en "policy" som säger att man inte ska uppmuntra folk att ladda ner anime istället för att köpa, och eftersom din Tokyo godfathers är en troligtvis nedladdning eftersom du behöver text till den så blir folk otrevliga och vill inte hjälpa till eftersom du redan brutit mot "policyn" och ladda ner filmen.

   

  men du kan ju alltid pröva kolla på www.undertexter.se och se om du hittar där, annars kan du söka på lite randoms på google.

   

  EDIT: inte för att det spelar någon roll nu, du har ju redan lämnat sidan för gott :/

×