Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Petus

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  762
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Petus

 1. Petus

  Ditt senaste spelköp

  Skulle nästan ta och rekommendera Mass Effect eller Gears of War som första 360-spel. Heh har kört GoW (ettan) hos en polare, verka inte så roligt, men hört mycket om det. Mass effect har jag hört bra om, men aldrig riktigt sett "in action". Men givetvis skall jag titta på det också :P tack för tipsen förövrigt ;)
 2. Citerat för sanning! "Har du onödig fakta som man aldrig i hela sitt liv kommer kunna ha nytta för? dela med dig av det här så vi också får lite onödig fakta" var trådskaparens uppmaning. "Onödig fakta!!" var en spamtråd, en ursäkt att få klämma ur sig ointressanta och onödiga korta inlägg som "mina byxor blev blöta av regnet", "idag äter jag köttbullar och spaghetti till middag" och sådana saker. Inte en plats att skriva långa berättelser man vill spara till efterföljande generationer. Inte en plats att föra givande diskussioner som man vill kunna komma tillbaka eller referera till senare. Och det var inte heller en småpratstråd för att lära känna varandra. Heh lite längesen detta skrevs men whatever! Faktum är att trådens orginella idé inte var att du skulle dela med dig utav något som hänt i ditt liv, utan mer generell fakta som ingen känner till, men som kan vara kul att veta. Till exepmel: "I genomsnitt sväljer vi 8 spindlar om året." Så ja.. i princip var allting i den tråden spam, men ingen verkade störa sig på det :)
 3. Petus

  Ditt senaste spelköp

  Fick ju en Xbox 360 idag, så på fredag blir det till att köpa nya spel. Ett 100%s köp är definitivt Soul calibur iallafall, oavsätt om det suger eller ej ;)
 4. Petus

  ditt drömjobb?

  Om du fick välja ett jobb i hela världen som du fick jobba med utan att behöva plugga utan fick all kunskap om jobbet direkt in i hjärnan, vad skulle du välja? varför? Jag själv skulle vilja vara pilot (stora flygplan alltså), anledning till detta är att jag älskar höga höjder, även fast jag är lite höjdrädd så gillar jag pirret i magen av att kolla ner från en höghöjd. finns bara en regel här nu, du får INTE välja ett jobb som du själv kommit på. ex: Jag vill jobba som en avgas provluktare för att jag alltid gillat att boffa avgasen från min mammas bil när jag var liten och för att det är en sån härlig känsla att döda hjärnceller.
 5. Har precis kollat klart på den här serien och jag kan inte säga mer än att den är helt underbar. Själv serien handlar om en kille som heter Albert som träffar en väldigt rik man som kallar sig The count of monte cristo. Denna monte cristo är på utsidan väldigt generös och trevlig, fast i verkliga fallet planerar han någonting stort och denna Albert är en pjäs i strävan efter att fullända sin plan. heh jag är inte så bra på att förklara serier osv, men jag är säker på att alla som är mer intresserade kan få tag på sin fakta från andra ställen, example.com tex. Men hur som helst, serien kan verka lite seg i början, men jag lovar, den kommer att bli bra mycket bättre om du känner att den är för seg för dig. Och dessutom har den en annorlunda stil än andra serier, jag har iallafall aldrig sätt något liknande.
 6. Petus

  Gankutsuou - The count of monte cristo

  Mm det stämmer nog att den är mer fransk. Visste inte att det fanns en magna till den, är den värd att kolla in? Och ja, den äldre monte cristo är inget att hänga i julgranen precis :). @Bankoiia: Jag gillade de musik introna som dom använde sig av, inge fel på dom enligt mig, om du menade själv musiken i serien så vet jag inte, lyssna inte så noga på det.
 7. Petus

  Vilken anime såg du klart senast?

  Gankutsuou ser nu på mushishi
 8. Petus

  Upphetsad = Näsblod = The truth!

  nja, har en annan historia. Satt på ett möte hos arbetsförmedlingen nu i veckan, plötsligt gäspa jag till, i nästa ögonblick kände jag hur blodet börja rinna i min näsa, och sen forsa de ut. :P
 9. Petus

  Vilken anime såg du klart senast?

  NGE, och den va värdelös IMO.
 10. Petus

  Ragnarök Online

  om du inte vill ge exp till guildet kan du bara be guildmastern ta bort det, det är han som bestämmer, sedan om han vägrar så drar du bara till ett annat guild, de flesta "big" guildsen låter de som vill ge exp osv.
 11. Petus

  Ragnarök Online

  haha ja, kan väl åtminstone har auto-hide på start-menyn :P spelar väl woe ibland, har blivit lite slött på sistone.
 12. Petus

  Ragnarök Online

  vem vare som bottade på LLRO servern o åkte dit? :D
 13. Petus

  Ragnarök Online

  här är en bild från LLRO servern, när det är woe (tisdagar och lördagar). hade tråkigt den här gången så jag gick in i ett slott själv o lekte lite. http://img124.imageshack.us/my.php?imag ... er26ra.jpg
 14. Petus

  Ragnarök Online

  kallas torrent :)
 15. Petus

  Suzuka

  Då ska du se klart på den. För mig tog det ca sju avsnitt innan jag blev komplett "hooked", speciellt efter avsnitt 6 :) såg typ till avsnitt 5-7 sen pallade jag inte mer, tyckte den var allmänt seg.
 16. Petus

  Suzuka

  denna serie är en av de få jag slutat kolla på efter ett par episoder, vanligt vis ser jag alltid klart på serier, ytterst sällsynt att jag slutar mitt i en.
 17. Petus

  Födelsedagar!

  vet inte om jag skrivit tidigare, men 87-08-23 är det iallfall.
 18. Petus

  Mai Hime, andra säsongen

  menar du den som kommer när det gör Materialise? isåfall så heter den det som jag skrev innan, alltså materialise.
 19. Petus

  Mai Hime, andra säsongen

  Kan bero på att det har varit jul/nyår. animatörer vill väl också har lite ledigt :)
 20. Petus

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  Någon som har sett den här underliga serien? Jag har hört att det ska vara en parodi på något, men vet inte vad om det skulle stämma. Anyway så var den lite underhållande på sitt egna sett :), eller va tycker ni? blev ni äcklade eller underhållna? :P
 21. Petus

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  någon som vet vad "Viva Libido" betyder som hans samveten säger i första avsnittet precis i början typ?
 22. Petus

  Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

  javisst, men då vill jag vara röd, grön, rosa och svart så får du vara vit
 23. Petus

  Undertext till Tokyo Godfather?

  eftersom det är på internet kan det ibland vara svårt att se sarkasm och spydigheter än vad man skulle gjort i verkligheten, ja.
 24. Petus

  Mai Hime, andra säsongen

  såg klart mai hime idag.. funderar fortfarande på om jag ska se otome också, lär väl bli så i slut ändan, anime-torka just nu :/. btw, någon annan som lagt märkte till att den/det ni kallar för "arika" blir "Akira" om man tar det spegelvänt ? :D bara nått jag snappa upp medens jag läste alla spoilers.
 25. Petus

  Undertext till Tokyo Godfather?

  Saken är nog så att på det här forumet finns det en "policy" som säger att man inte ska uppmuntra folk att ladda ner anime istället för att köpa, och eftersom din Tokyo godfathers är en troligtvis nedladdning eftersom du behöver text till den så blir folk otrevliga och vill inte hjälpa till eftersom du redan brutit mot "policyn" och ladda ner filmen. men du kan ju alltid pröva kolla på www.undertexter.se och se om du hittar där, annars kan du söka på lite randoms på google. EDIT: inte för att det spelar någon roll nu, du har ju redan lämnat sidan för gott :/
×