Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Harlock Hero

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  256
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Harlock Hero

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Mariehamn [Finland]
 • Intressen
  Tecknade robotar.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Harlock Hero

  Mangaköp

  Bra köp!
 2. Harlock Hero

  Figurköp

  Detta... ... resulterade i det här! Fick en av varje i originalfärg och fyra med färgvariation, + 2 dubbletter som jag tänker sälja åt någon oinformerad sate för betydligt mer än vad nypriset var. >:D En del ser lite mongo ut pga blixten, men alla är jättedetaljerade och fina på riktigt. Jag är nöjd. <3
 3. Harlock Hero

  Neon Genesis Evangelion

  Jag lade också en pre-order på boxen på CDJapan. Den var alldeles för billig för att jag skulle kunna låta bli. Att engelsk text saknas gör inte så mycket, man kan ju ändå handlingen för de första avsnitten så gott som utantill vid det här laget.
 4. Harlock Hero

  Är RightStuf knäppa?

  Nej, vad jag har hört så verkar de vara de bästa när det kommer till kundservice, pris och reaor(stavning?). Reor tror jag är mer adekvat. :) realisationer? Min farmor heter Rea, lol. :(
 5. Harlock Hero

  Figurköp

  Vad ska du ha för greve Mecha? :O Du råkar inte ha flera från Galaxexpressen 999, som den ovannämnda figuren kommer ifrån? En bild på hela högen vore nice. :D
 6. Harlock Hero

  Animeköp

  Har inte sett just de serierna än, men jag har också tänkt skaffa dem nån gång. Men som jag sa på förra sidan, så finns det ingen vettig kontinuitet i Leijiversumet (där Harlock-serierna, Galaxexpressen 999, Queen Emeraldas och Queen Millenia ingår), så det går inte riktigt att tala om hur de "passar in". De olika serierna kan i ena stunden ta en företeelse från en tidigare serie, men i nästa stund helt ignorera en annan. Så det är ingen vits att försöka placera dem, för Leiji Matsumoto bryr sig uppenbarligen inte om sånt. Det räcker med att se serierna för vad de är, nämligen riktigt bra och supermysiga serier. :) Men om man nu ska vara petig, så är huvudkaraktärerna i Gun Frontier Franklin Harlock Jr. och hans bästa vän Tochiro Oyama. I Cosmo Warrior Zero vet jag inget mer specifikt om än att den unga Harlock dyker upp tillsammans med Emeraldas.
 7. Harlock Hero

  Animeköp

  Meh, man får ju ingen känslomässig anknytning till karaktärerna på det sättet. :( Den australienska utgåvan finns. Den amerikanska går nog inte att få tag på så många ställen mer, i och med att Geneon har konkat.
 8. Harlock Hero

  Animeköp

  Ni bör dock vara medvetna om att även om det inte finns någon direkt kontinuitet Leiji Matsumotos serier emellan, så är serien jag köpte ändå en slags uppföljare till originalserien från 1978, så man antas vara bekant med alla karaktärer och vad de varit med om. Risken är alltså ganska stor att ni kommer att känna er rätt vilsna.
 9. Harlock Hero

  Animeköp

  En stilig box. Dödskallen är sådär snitsigt utbuktande så att man kan peta på den. :3
 10. Harlock Hero

  Matilda Ajan

  Precis som Amuro, så blev jag också kär i henne. :(
 11. Harlock Hero

  Mangismo i farozonen?

  Saxat från Mangismos forum: Skönt att få höra något överhuvudtaget angående läget från dem... Låt oss nu hoppas att det går vägen!
 12. Harlock Hero

  Skärmdumpskampen

  Jag bara MÅSTE få veta från vilken serie dessa fantastiska hår och näsor härstammar! :D
 13. Harlock Hero

  Vilken anime såg du klart senast?

  Var har du fått för dig att Mushishi är en I.G-anime? De gjorde i princip inget annat än lite mellananimation på avsnitt 10 och 22. >_o Mushishi är en Artland-anime, om man ska vara sån.
 14. Harlock Hero

  Status på Hellsing OVA?

  Den amerikanska utgivaren har stängt, rättare sagt... Fatta vilken het licens Hellsing-OVAn är. Den kommer nog med all säkerhet att ges ut av någon annan.
 15. Harlock Hero

  Tengen Toppa Gurren-Lagann

  QTF Tack, Gainax. Ni är bäst.
×