Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Bullseye

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  11
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Bullseye

 • Rang
  Sensei
 1. Bullseye

  tips tips tips

  Då Rubriken är "Tips,tips,tips" har jag en liten undran. Var i ligger själva tipsen? Nån lite mer fokusering om vad du menar? Vilken sida tänker du på? Jo, som du ser av svaren.. Som vi har berört i många andra trådar så är all kritik välkommen men då gärna med förslag om vad och hur den ska göras bättre. Att bara säga att den och den saken är dålig är inget konstruktiv inlägg. Som sagt var. Har du några konkreta förslag så kom gärna med dem. Alla vill vi ha en så bra och snygg sida som möjligt. Välkommen hit förresten! :D
 2. Bullseye

  Linda och Valentin blir animé

  Det här låter som en kanon idé!! Linda och Valentin är en av mina absoluta favoriter på seriefronten. Det finns 16 album utgivna i Sverige (har 12):) Tyvärr är det svårt att få tag på dem men nångång då och då kan man finna dem bl.a. på Tradera. Priserna varierar mellan 70-700kr beroende på vilket nummer det är. Så finner ni ett album på nån loppis så tveka inte!!
 3. Bullseye

  Hack sign Musiken= wunderbra!

  Inlägg som är off-topic eller bryter mot forumsreglerna tas bort allt efter som. Även inlägg som tex: "Jävla idiot", "Du vet inte vad du talar om" eller som bara innehåller en massa :D :D >:) tas också bort. Ställer nån en fråga vill man ha svar och inte en massa inlägg som inte har med det att göra. Det blir mycket roligare att läsa en tråd när det är snyggt och relevant.
 4. Bullseye

  Ang. 'Forumregler - Läs detta först"

  Att be folk lägga in spoilervarningar om de inte vet vad det är, känns lite konstigt. Däför gör jag ett litet klarläggande: Så kallad spoilervarning brukar man alltså ge när man vill berätta nåt som tex avslöjar slutet av en film. Vill man diskutera detta slut med nån så är det olyckligt om nån som väntat på filmen jättelänge och av misstag råkar läsa om det. Lägger man då en spoilervarning innan texten så kan man välja om man vill läsa stycket eller inte. Att lägga texten i samma färg som bakgrunden är i mitt tycke en bra idé. Man kan även lägga en spoilervarning i rubriken..
 5. Bullseye

  Hentai...!

  Förnedring i alla former hör inte till vårt samhälle. Oavsett om det är tecknat eller IRL.
 6. Bullseye

  Konsoller

  Eftersom Super Nintendo inte var med så fick det bli PS2. Det som gör PS2 så bra i mitt tycke är framför allt kontrollen och mängden bra spel.
 7. Bullseye

  Retail eller pirat?

  En svår fråga det här. När intresset av anime har ökat betydligt här hemma så har inte leverantörer och distributörer hängt med i svängarna. Men ska då detta godkänna rippningen? "Det man inte kan få tag på lagligt får man skaffa olagligt." Att ladda hem så man kan "förhandstitta" för att sen köpa, känns som en ursäkt för att ladda hem. Problemet med att få tag på orginalet kvarstår. "Köpa från Japan", visst men hur många gör det? "Hade jag pengar så skulle jag köpa mer", och när har det visat sig att mycket pengar är lika med en högre moral??? Har egentligen ingen åsikt om rätt eller fel utan tycker att det här är en fråga om inställning. En moralisk sådan. Är själv inte guds bästa barn utan har tex DC och stor HD..=) Tycker dock att det är lite för enkelt tänkt när man hävdar att bara för att man har lite pengar så har man rätt att ladda hem. Man ska stå för det man gör och är.
 8. Bullseye

  felstavning

  Duktigt :D
 9. Bullseye

  felstavning

  Jag hoppas att de som klagar på länkarna skickar in bra sådana till admin. Det är alltid lättare att gnälla än komma med seriösa förslag. Det gäller att vi går ihop och föröker göra sidan så bra som möjligt.
×