Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kaishen

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  130
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kaishen

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Kaishen

  Sola

  Nu har jag också sett klart på sola, min resumé blir överväldigat positiv av denna underbara resa. Den innehöll nästan allt man kunde tänka sig av en sådan här genre av serie, sen kom det in vissa inkompetenta lägen av denna serie vilket blir negativt! Som exempelvis karaktärs utvecklingen var delvis ologisk i vissa lägen, men för övrigt mycket överraskande och positiv, också vilje jag veta mer av Mayuko och Takeshi, men det kanske kommer mer med på dvd:n. Men för övrigt en mycket glamorös och underbar serie som kunde varit bättre, men ändå är mycket bra. Betyg av denna serie blir i alla fall 7,5/10 sedan kanske det höjs i beroende av dem 2 sista avsnitten på dvd:n.
 2. Den här tråden är för alla personer som behöver hjälp med att identifiera en sång,låt eller en låttext. Jag skapade denna tråd för att undvika trådar som "Vad kommer denna låt ifrån?" Men i vilket fall som helst, innan ni skriver en post här försök i alla fall med att söka efter dess specifika information om det ni hört i en sökmotor.
 3. Kaishen

  Liar Game

  De övriga avsnitten kommer att fortsätta vara så korta alltså 36 minuter. Kan nästan med all säkerhet säga att den inte kan bli 8 avsnitt, enligt mig har den förvisso just börjat men 8 avsnitt tror jag inte alls på. Om den endast blir 8 avsnitt blir jag otroligt bevsiken om det förstås inte kommer ut en andra säsong. Så som du säger så får vi förhoppningsvis njuta av denna serie ett bra tag till...
 4. Kaishen

  Liar Game

  Visst är det underbart att se Erika Toda igen ;) Måste medge att första avsnittet inte var det bästa avsnittet men skapar ändå vissa spekulationer, i alla fall efter avsnitt två så lovar jag dig mycket mer spänning och underhållning för till och med kan man säga att första och andra avsnittet var ganska förutsägbara vilket dem efterkommande delvis är också men det blir onekligen mycket svårare att komma på fortsättningen av dess underbara serie. Ser nu fram imot avsnitt sju och dess underbara fortsättning...
 5. Kaishen

  Liar Game

  Title: Liar Game (ライアーゲーム) Genre: Psykologisk thriller Avsnitt: 11 Avsnittens längd: 36 minuter (Avsnitt 11 kommer att bestå av tre timmar) Sändningstid: Lördag: 23:00 Officiell hemsida: http://www.fujitv.co.jp/liargame Liar Game (ライアーゲーム) är baserad på den japanska mangan vid samma namn och detta är alltså ett japanskt drama. Kanazaki Nao är en ärlig student och tror fullt på alla människor, en dag tilldelas hon hundra miljoner yen med ett kort som det står på att hon har blivit uttagen till "Liar Game". Spelet går ut på att man ska lura till sig den andra spelarens hundra miljoner yen. Den som vinner får pengarna och den som förlorar blir skyldig hundra miljoner yen. Hon får veta att det är hennes lärare som är hennes motståndare. Kanazaki Nao går nu till läraren och söker hjälp så att dem båda kan gå ut skuldfria men läraren lurar istället till sig hennes pengar och nu försöker hon med full kraft att få tillbaks dem... Det fanns ingen tråd om dramat så jag bestämmde mig att skapa en för det är faktiskt det bästa dramat detta år tycker jag. Hoppas också att ni andra här börjar titta på den om ni inte redan gör det förstås. I alla fall så är det mycket spännande att titta på och delvis intressant.
 6. Kaishen

  Tengen Toppa Gurren-Lagann

  Title: Tengen Toppa Gurren-Lagann (天元突破 グレンラガン) Producerare: Gainax, Aniplex, Konami Dierktör:Hiroyuki Imaishi Karaktärs Designer: Atsushi Nishigori Genre: Äventyr, Komedi, Mecha, Science Fiction Avsnitt: 26 -Handling- Tengen Toppa Gurren-Lagann utspelas i en fantasy framtid där de tvingas bo under marken och där har dem ingen kontakt med det som finns ovan eller liknande byar under marken. Detta kan man alltså kalla underjordiska människor. Av detta resultat lever dem i fruktan av jordbävningar och gjort i flera hundra år. Dem måste därför fortsätta gräva för att expandera deras by. En dag upptäcker en kille vid namn Simon en skinande borrmaskin, ungefär samtidigt så försöker en annan kille vid namn Kamina komma upp till ovan-världen. Plötsligt blir det en jordbävning och deras så "kallade" skydd kollapsar. Vid detta tillfälle påträffas en stor robot som kommer ner från ovan. Nu är alla säkra på att det finns en värld ovan dem, men hur ska dem göra för att beskydda sig själva? -Karaktärer- Simon (シモン) : Simon är en 14-årig pojke från Jiiha byn, han strävar efter att vara som sin bror Kamina. Vid vissa lägen kan han vara bitter och mer eller mindre brutal i beroende på olika händelser. I grund och botten är han en mycket godhjärtad person och gör att för att rädda sin bror. Faktumet är att han strövar om känslor om dem flesta personerna och visar dem mycket passionerat kan man påstå. Han styr en liten robot som han själv grävde upp med denna har dem stor hjälp av i hela deras resa. Kamina (カミナ) : Kamina är en ung man från Jiiha byn, som drömmar att gå upp från den underjordiska byn och komma till ytan. Han är för övrigt en person som verkligen hur vida det än slutar vill han uppnå sina mål. Han har också många energeriska tal som exponeras på ett komiskt och ibland "förståeligt" sätt Yoko (ヨーコ) : Yoko är en tjej, som kommer från Jiiha's grannes stad kallad Ritona. Hon är vid min tanke den mest vuxna personen i deras lag(grupp). Förutom att hon alltid klagar på Kaminas löjliga uppföranden. Men annars som sagt mycket vuxen och kämpar på för fullt! -Musik- Kan inte säga att OP:n och ED:n var alldeles passande för denna typ av anime (Men vi alla har olika tankar) så det är inget att klaga på. Men för övrigt är det mycket kreativa låtar, genom detta får man en passion av att lyssna om och om igen på dem. OP: 1.Sorairo Days av Shoko Nakagawa ED: 1. Underground av High Voltage 2. Minna no Peace" av Afromania -Slutsats- Tengen Toppa Gurren-Lagann är för övrigt en mycket bra anime enligt mitt tycke, den ger dig alltid full adrenalin, får delvis en meningsfull karaktärs-utveckling och är också en ganska galen anime. Tengen Toppa Gurren-Lagann rekommenderar jag starkt.[/img]
 7. Kaishen

  Sola

  Denna anime ger ut så många känslor som mysterisk, oförutsägbar, onaturlig och så mycket mer. Den ger mig verkligen en varm känsla varje gång jag ser på det, det är så mycket mer av detta jag vill se att jag till och med är mållös. Det negativa är troligen att det endast är 13 avsnitt kvar av denna underbara resa... Det är nu dags att påbörja att läsa mangan och se om jag får samma underbara känsla igen.
 8. Kaishen

  Rappelz

  Verkar mer eller mindre som Lineage 2, i alla fall så verkar det intressant . Hoppas det inte är så mycket "grinding" vilket finns otroligt mycket i mmorpg's. Som i slutändan blir mycket jobbigt och så börjar man sluta spela det, om det förstås inte är en bra community. Ska i alla fall testa det och se om det är värt att köra.
 9. Kaishen

  Den stora YouTube-tråden

  Lucky Star/Cowboy Bebop: http://youtube.com/watch?v=yU6gfdREmkk
 10. Kaishen

  Gissa karaktären

  Korrekt ;)
 11. Kaishen

  Gissa karaktären

  Nu blir det en enkel igen ;)
 12. Kaishen

  Gissa karaktären

  Ellis? ;)
 13. Kaishen

  Gissa spelet

  Självklart! Din tur ;)
 14. Kaishen

  Gissa spelet

 15. Kaishen

  Gissa spelet

  Det där måste vara Penumbra: Overture?
×