Hoppa till innehåll

Blå

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 958
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  11

Blå vann senast dagen den maj 17 2015

Blå hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

46 Utmärkt

Om Blå

 • Rang
  Blå
 • Födelsedag 1985-02-11

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Något blått
 • Intressen
  Dryckeskunskap, anime, manga, spel, resa

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Blue-kun

Kontaktsätt

 • Skype
  Bluemewmoon

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Blå

  Ge mig tips om anime att se

  Hallå! Var ett tag sedan man var här inne och skulle behöva lite tips faktiskt. Undrar om det släppts någon trevlig sci-fi (eller något annat som man kanske borde se) som någon skulle kunna rekommendera till någon som varit lite off med sitt tittande sedan starten på 2017. Vill för övrigt bara tilläga att sidan ser riktigt trevlig ut nu och skoj att den fortfarande är vid liv!
 2. Blå

  Gissa animen

  The place promised in our early days
 3. Blå

  Sömnparalysering

 4. Blå

  Berserk

  Ja gud ja! de där bilderna kommer man ihåg, har de åtta år på nacken nu alltså, jisses. Ja, det ska faktiskt bli intressant att se den lite mer humoristiska sidan av Berserk också, Puck tillhör en av favorit karaktärerna för en annan i serien.
 5. Blå

  Berserk

  Hmm, så en TV-serie alltså, inte film, mhm. Jag har ju av någon anledning alltid velat se mer av Berserk animerat så jag hoppas innerligen att detta blir bra. Men känns lite oroväckande med en sådan trailer.
 6. Blå

  Vilken anime såg du klart senast?

  Har betat av en hel del serier som legat och väntat, men tyvärr har det mesta varit mediokert. Såg klart på Tasogare Otome x Amnesia i denna veva och den var helt klart värd att se klart. Rätt så underhållande handling efter ett par avsnitt då den började rätt så segt. Jag hade dock sett att de fokuserat mera på Yuuko och hennes förflutna. Snygg animation och stämningsfull musik när de behövdes och önskar att de kom lite fler serier som fokusera på mystik helt klart.
 7. Blå

  Ett nytt Anime.se – eller?

  Önskar man hade kunnat bidragit med något då anime.se varit en så fantastik sida att besöka alla dessa år. Men om det skulle vara något som har med föreningsliv eller dylikt som folk vill ha hjälp med så finns jag här. Vill verkligen inte att detta forum dör och önskar och hoppas att vi skall få fler medlemmar på något sätt. Jag skulle vara intresserad av att hjälpa som sagt, men vet bara inte riktigt på vilket sätt det skulle vara. Om ni har någon plan på något möte via skype eller liknande om hur anime.se skall gå vidare så är jag gärna intresserad av att delta.
 8. Blå

  Gissa animen

  Jag var lite dum när jag gissade då jag inte kommer kunna lägga upp en ny bild nu på ett tag eller kolla för den delen. Så någon annan får lov att fortsätta helt enkelt.
 9. Blå

  Gissa animen

  Ponyo, mej bi.
 10. Kunde inte hålla mig i år igen... blir Japan i sommar...

  1. lolcatinti

   lolcatinti

   Roligt! När och var?

  2. Blå

   Blå

   Tokyo denna gång enbart, kanske en tripp upp till Sendai också. Åker den 7e juli.

 11. Blå

  Gissa animen

  Scelleris får la fortsätta tåga på.
 12. Blå

  Gissa animen

 13. Blå

  Gissa animen

  nobunaga the fool
 14. Blå

  Animenostalgi

  Musiken är väl de starkaste för mig men även SF-bok som var helt fantastisk att besöka första gången och som man brukar gå in i emallanåt om man har vägarna förbi. Sen även första gången man besökte Tokyo och Kyoto och fick se några av de klassiska landmärken som dyker upp i x-antal olika anime serier och filmer. För mig är det dock ett sommarlov om det var 96-97 och jag samt familjen tillbringade största delen av tiden på min mosters landställe. Kusinen som är några år äldre än mig hade fått tag på 4-5 tecknade filmer som tydligen var något helt annat än vanligt tecknat. GiTS, Akira, Ninja Scroll, Venus Wars samt Wicked City. GiTS är den som får mig mest att tänka tillbaka till denna härliga sommar när jag kusinen samt brorsan kollade sönder på dessa filmer. Tillsaken då så när man sedan fick höra låten på MTVs glada dagar så blev man både förvånad och glad, denna låt har följt med sedan dess och lyssnar på den titt som tätt. Dragonball och Z är även två serier som drar upp lite nostalgi och då har jag två AMVs som jag förknippar med detta då de är två låtar då också som får mig att minnas. Metallicas samt Powerman 5000 låt . Minns inte riktigt när jag såg de första gången men även dessa har hängt med då jag förknippar de så starkt med mitt tidiga anime tittande. Nu när jag tänker efter också så älskade jag även den engelska öppningslåten till Z samt som jag ibland brukar kolla upp på YT. Mycket engelska låtar och de har väl sin förklaring till att de var tiden då man inte riktigt förstod hur bra japanska var samt att de var också de engelska man fick tag på och inte de japanska. Mycket har ändrats sedan dess och klarar nu förtiden inte av att se något på engelska. Förutom just Dragonball som för mig låter bra mycket bättre på engelska och klarar där faktiskt inte av de japanska rösterna, speciellt inte Masako Nozawas pipiga röst av Goku som för mig inte alls passar in på den i Z, men det är jag det.
 15. Meatrose som var en stor del till att vi hade det förut är väl inte allt för aktiv här längre och Sceleris är rätt ensam om att driva detta forum nu. Så jag skulle tro att det kanske inte sker alls då det nog tar lite tid att sammanställa allt själv.
×