Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Blå

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 961
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  11

Blå vann senast dagen den maj 17 2015

Blå hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

46 Utmärkt

Om Blå

 • Rang
  Blå
 • Födelsedag 1985-02-11

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Något blått
 • Intressen
  Dryckeskunskap, anime, manga, spel, resa

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Blue-kun

Kontaktsätt

 • Skype
  Bluemewmoon

Senaste profilbesökare

6 326 profilvisningar
 1. Blå

  Gissa animen

 2. Blå

  Skärmdumpskampen

 3. Blå

  Gissa animen

  Kanske Ore Monogatari!
 4. Blå

  Ge mig tips om anime att se

  Hallå! Var ett tag sedan man var här inne och skulle behöva lite tips faktiskt. Undrar om det släppts någon trevlig sci-fi (eller något annat som man kanske borde se) som någon skulle kunna rekommendera till någon som varit lite off med sitt tittande sedan starten på 2017. Vill för övrigt bara tilläga att sidan ser riktigt trevlig ut nu och skoj att den fortfarande är vid liv!
 5. Blå

  Gissa animen

  The place promised in our early days
 6. Blå

  Sömnparalysering

 7. Blå

  Berserk

  Ja gud ja! de där bilderna kommer man ihåg, har de åtta år på nacken nu alltså, jisses. Ja, det ska faktiskt bli intressant att se den lite mer humoristiska sidan av Berserk också, Puck tillhör en av favorit karaktärerna för en annan i serien.
 8. Blå

  Berserk

  Hmm, så en TV-serie alltså, inte film, mhm. Jag har ju av någon anledning alltid velat se mer av Berserk animerat så jag hoppas innerligen att detta blir bra. Men känns lite oroväckande med en sådan trailer.
 9. Blå

  Vilken anime såg du klart senast?

  Har betat av en hel del serier som legat och väntat, men tyvärr har det mesta varit mediokert. Såg klart på Tasogare Otome x Amnesia i denna veva och den var helt klart värd att se klart. Rätt så underhållande handling efter ett par avsnitt då den började rätt så segt. Jag hade dock sett att de fokuserat mera på Yuuko och hennes förflutna. Snygg animation och stämningsfull musik när de behövdes och önskar att de kom lite fler serier som fokusera på mystik helt klart.
 10. Blå

  Ett nytt Anime.se – eller?

  Önskar man hade kunnat bidragit med något då anime.se varit en så fantastik sida att besöka alla dessa år. Men om det skulle vara något som har med föreningsliv eller dylikt som folk vill ha hjälp med så finns jag här. Vill verkligen inte att detta forum dör och önskar och hoppas att vi skall få fler medlemmar på något sätt. Jag skulle vara intresserad av att hjälpa som sagt, men vet bara inte riktigt på vilket sätt det skulle vara. Om ni har någon plan på något möte via skype eller liknande om hur anime.se skall gå vidare så är jag gärna intresserad av att delta.
 11. Blå

  Gissa animen

  Jag var lite dum när jag gissade då jag inte kommer kunna lägga upp en ny bild nu på ett tag eller kolla för den delen. Så någon annan får lov att fortsätta helt enkelt.
 12. Blå

  Gissa animen

  Ponyo, mej bi.
 13. Kunde inte hålla mig i år igen... blir Japan i sommar...

  1. lolcatinti

   lolcatinti

   Roligt! När och var?

  2. Blå

   Blå

   Tokyo denna gång enbart, kanske en tripp upp till Sendai också. Åker den 7e juli.

 14. Blå

  Gissa animen

  Scelleris får la fortsätta tåga på.
 15. Blå

  Gissa animen

×