Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Sneakan

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  282
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Sneakan

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Skåne:(
 • Intressen
  Anime/musik/spel/kompisar

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sneakan

  Harry Potter and the Deathly Hallows

  Jag är i ett litet dilemma..jag har läst de 4 första böckerna och tycte de va riktigt bra. Vill verkligen veta vad som händer i de senare böckerna men jag klarar bara inte av att läsa böcker längre:S Alla säger att de ska va så bra så får väl bita ihop och börja läsa igen:P
 2. Sneakan

  Rock Band: Video ute

  Ser riktigt nice ut, men attans va dyrt det kommer bli med alla grejjer...
 3. Sneakan

  transformers the movie wtf

  Jag ska lätt se den:D Transformers FTW:D:D
 4. Sneakan

  Cabal Online

  Ser coolt ut:D
 5. Sneakan

  dricker ni saké

  Jag har aldrig smakat Saké och kommer nog troligtvis aldrig göra det heller ^.^ verkar fruktansvärt starkt!
 6. Sneakan

  Tattoo

  SÅHÄR? =D OMG, jag fattar inte hur folk orkar ha sånna tattueringar, även om motiven e snygga ser de ju för jävligt ut att täcka hela ryggen, och dessutom vara fast me det hela livet ut:S
 7. Sneakan

  Vilket spel klarade du senast?

  Jag hade tänkt att börja med dawn of war: dark crusade igen så man kommer in i warhammer rytmen nu innan age of reckoning betan;D
 8. Sneakan

  Tipset

  WTF!
 9. Sneakan

  Warhammer Online

  Jag tror att utvecklarna av wh: age of reckoning gör sitt bästa för att få en balancerad pvp givetvis. Även om det inte kommer vara så i början kommer de ju göra allt för att fixa till/jämna ut det. Tänk vilken skillnad på wow det är nu om man gemför när det precis släpptes;) även fast det är låååångt från perfekt. Men ja, som Hato sa, whine kommer alltid att finnas.
 10. Sneakan

  Warhammer Online

  Jag har dock funderat på en sak, bör inte pvpn bli väldigt obalancerad eftersom att alla "raserna" (dwarfs, chaos osv) har sina egna klasser/careers? Till exempel de som är Empires som tillhör "Order" sidan kan välja bland: Bright Wizard, Warrior Priest, Witch Hunter och Knight of the Blazing Sun medan Chaos som är på "Destruction" sidan får helt andra. Om vi skulle gemför detta me WoW för det är lätt så skulle de vara som att till exempel bara Horde sidan skulle få haft warriors och Alliance sidan bara priests, det skulle liksom inte fungerat, varken i PvP eller PvE.
 11. Sneakan

  World of Warcraft

  Visst e han söt? :P
 12. Sneakan

  Warhammer Online

  nepp, finns nog ingen tråd som endast handlar om WH online: age of reckoning, men de har endå diskuterats lite grann. Jag säger som innan, jag ska självklart testa det i alla fall, det ser rätt fräckt ut och alltid kul att testa nått nytt;D Jag är dock väldigt tveksom om de kommer lyckas konkurrera ut WoW, men den som lever får se!
 13. Sneakan

  Inaktiva presentationer

  Välkommen Frunk;D ja inget fel vart de på din musiksmak i alla fall;D
 14. Sneakan

  Vilket spel klarade du senast?

  damn, kommer inte ihåg när jag klarat ett spel senast:S
 15. Sneakan

  Starcraft 2

  Inte? Tror du Burning Crusade kommer bli den enda expansionen de kommer sälja? ;) Så länge det finns pengar att mjölka kommer WoW finnas. Jag tror inte att det kommer att släppas någon mer expansion, men jag tror dock att det alltid kommer ligga kvar WoW servrar uppe i en lång framtid framåt.
×