Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

bortflugenkossa

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  10
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om bortflugenkossa

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm
 1. bortflugenkossa

  #anime.se/forum

  Trevligt välkomnande ;). Själv har jag börjat hänga i #anime.se, men den kanalen har inget alls med detta forum att göra har jag förstått. Får joina #anime.se/forum när jag kommer hem då :>.
 2. Hallå alla! Eftersom jag ett tag varit sugen på att lära mig lite japanska så tänkte jag börja med en kvällskurs för att kolla om det kan vara nåt för mig. Efter att ha kikat på ett par olika ställen som har kvällskurser så verkar det bara vara Medborgarskolan som har tider som passar mitt jobbschema, efter lite mek. Nu undrar jag om det är nån som har hört något om just denna kurs som hålls av Eiko Nordlander. Tack Anders
 3. bortflugenkossa

  Bästa Anime låt

  Just nu har jag lyssnat sönder nämnda "God knows..." med Aya Hirano. Annars är jag kär i opening- och endinglåten i School Rumble.
 4. bortflugenkossa

  Skumma drömmar

  Är det några som haft någon dröm med animeinslag nån gång? Själv drömde jag härom veckan att jag blev hetsad att äta en massa röda stenar.
 5. bortflugenkossa

  Denny goes Japan 2008

  Hehe, okej :). Nej jag har förstått att man bör försöka hålla sig undan från Tokyo. Hojta gärna om du hittar några intressanta ställen.
 6. bortflugenkossa

  Denny goes Japan 2008

  Fan vad coolt :) Kan du någon japanska sedan tidigare? Var i Japan vill du hamna? Själv blev jag grymt sugen på att dra dit efter att jag läst http://www.freezoon.net/jap/
 7. bortflugenkossa

  Sitt namn på Japanska?

  Tack Orrin, mycket fint förklarat! :)
 8. bortflugenkossa

  Sitt namn på Japanska?

  Du skulle skriva det? Ingen annan eller? :P Anderusu, är det fonetiskt eller plockar man bort något u när man uttalar det? Har ingen koll på japanska, men har märkt att en del u:n är tysta.
 9. bortflugenkossa

  Sitt namn på Japanska?

  Så det var så alltså. Jag var inne på http://www.rcs.k12.va.us/csjh/japanesename.htm så den stämde ju :). Tack!
 10. bortflugenkossa

  Sitt namn på Japanska?

  Tja alla! Andra gången jag surfade lite här och det här var ju en riktigt kul tråd! :) Är det någon som vågar ge sig på namnet Anders?
×