Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Timotei

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1 036
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Timotei vann senast dagen den januari 13 2014

Timotei hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

-1 Dåligt

Om Timotei

 • Rang
  Otaku

Profilinformation

 • Plats
  Tokyo tokkyo kyoka-kyoku kyou kyuukyo kyoka kyakka
 • Intressen
  Tokyo tokkyo kyoka-kyoku kyou kyuukyo kyoka kyakka.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Timotei

  Sommarledigt?

 2. Timotei

  Farväl!

  Ja, då tänker jag ta farväl tänkte jag. Det har varit trevligt att vara aktiv här och man har fått många trevliga kamrater. Nu har det helt enkelt bara spårat ur och anime.se är inte vad det brukade vara(enligt mig). Jag anar att den här tråden kommer existera i ett x antal minuter innan admin kommer och krossar den. Hur som helst, tack för en trevlig tid gubbar! Jag drar mig vidare. Återvänder kanske, kanske inte. Den som lever får se.
 3. Timotei

  DHL

  Och anledningen till att du då skriver här är? Har börjat tröttna på att se inlägg i den här stilen, så jag kommer snart börja räkna dom som troll poster och dela ut varningar för dom. Det var på tiden att någon mod faktist gör sitt jobb, har varit äckligt slappt och ändå är ni nästan en hel armé. Och för att inte gå helt OT, jag har faktist inte upplevt dessa problem med varken DHL eller FedEx. Kanske har tur? 8)
 4. Timotei

  Figurköp

  Bra, då slapp jag lägga upp bilder på min Leukothea och Tomoyo(eftersom det finns folk som redan gjort det). Sjäv är jag helnöjd med Toyslogic och har beställt en hel armé med figurer. Det var lite lustigt att de skjöt fram datumet på figurerna men inga större skador. Betalning gick smort och jag fick dom riktigt snabbt med! Och ja, det är en farlig hobby det här. Det kan lätt bli dyrt men jag tycker det är värt det. Det finns människor som samlar på bilar för flera miljoner, så varför inte kunna unna sig detta?
 5. Timotei

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  Megalodon från 2004 kan mycket möjligt vara den sämsta filmen jag någonsin har sett. Allting förutom skådespelarna var i princip gjort i 3D. Skådespelarna var lika bra som ett gäng packade ryssar som försöker dansa balett. Varför såg man den? Finns inte alls många filmer om Megalodon.
 6. Timotei

  Vilken anime såg du klart senast?

  Genshiken 2 Alla vet vad Genshiken är så behöver inte direkt förklara det. Hur som helst, jag gillade s2 snäppet mer än s1. Främst för att det blev extrema mängder Ogiue som är utan tvekan den bästa karaktären. Men även för att serien kändes väldigt realistisk med allt detta jobbsökande och svårigheter. S2 kändes helt enkelt bättre på alla fronter(förutom OP). Men det var kul att allting löste sig för alla i slutet, det gav en bra stämning helt enkelt. Tyvärr är inte Genshiken helt fläckfri och har en del jobbiga moment, så som Kuchiki, jag hatar honom. 9/10
 7. Timotei

  Är RightStuf knäppa?

  Rightstuf är faktist rejält billiga, nu och fram till 6 jan så är det 20% off på allting i lager(nåja, nästan allting). Och nu runt jul så har de haft extrapriser varje dag(på utvalda dvd:er och boxar). Har även veckospecial på utvalda produkter, allt från 10$ till 100$ billigare. Shawne's Deal of the day är också rätt fint, du får 10 produkter att titta igenom och 60 min på dig att välja en av dom. Fast om du ska titta på nästa produkt så får du helt enkelt ge upp den före, så det gäller att chansa. Tror även Rightstuf har rea på utvalda produkter från olika producenter lite då och då. Hur som helst, jag gillar Righstuf. Men det kanske finns bättre och billigare där ute?
 8. Timotei

  Vad tycker ni om spel X?

  Metal Gear Solid Substance finns till gamla xbox, ja. Splinter cell är mer lutat år klassiska agentuppdrag och high-tech saker. Metal Gear Solid är mer lutat åt något åt film/action/agent hållet med sin extrema action och feta(orealistiska) bossar. Själv föredrar jag MGS för att handlingen helt enkelt är bättre och Snake är ett riktigt bad ass.
 9. Timotei

  Är RightStuf knäppa?

  Jag har köpt ca 6 saker från dom, både DVD:er och figurer. Jag har inte fått något än men min GTO box har blivit shipped och idag fick jag ett brev från dem. Så det ser ljust ut för mig i alla fall, fast jag förstår inte riktigt vad det här brevet ska vara bra till, eller är det endast ifall jag behöver skicka tillbaka något som jag måste ha den? Någon kanske vet som har fått det med. Hur som helst, jag gillar righstuf. De svarar snabbt på mina brev och inga problem med betalningar eller dylikt.
 10. Timotei

  Vilken anime såg du klart senast?

  Myself;Yourself En serie som kom från ingenstans och lyckades charma mig. Tung och bra drama tillsammans med ett gäng riktigt härliga karaktärer skapade en skön atmosfär. Bra handling och inte alls förutsägbar(som många serier lider av tyvärr). Kan faktist rekommendera den här, en av årets bästa serier utan tvekan. Musiken och designen var inte i min smak den här gången men inget som förstör. 8/10
 11. Timotei

  Vad tycker ni om spel X?

  Double agent är helt klart mitt favoritspel i serien. Fast å andra sidan har jag det till 360, vet inte hur det är till wii tyvärr. Men om det är lika bra som till 360(tvivlar lite) så är det helt klart köpvärt.
 12. Timotei

  Arn - Tempelriddaren

  Personligen så tycker jag att Arn verkar skitdålig. Trailers räcker för mig den här gången.
 13. Timotei

  Den stora YouTube-tråden

  http://www.youtube.com/watch?v=2N-h_Uch5Ww B1 och B2, oja ni vet vad det handlar om.
 14. Timotei

  Klapptråden

  Du kunde lagt den i min jultråd men saksamma, fler trådar är roligt. Jag hade inte önskat mig något i år faktist så mina presenter är rätt random. 1: Uncharted: Drake's Fortune (tidig julklapp dock) 2: Japanskt samuraisvärd (Prydnad, skitsnyggt) 3: Hudkrämer, parfym och dylikt(med en nalle som tillbehör gah) 4: Pengar 5: Turkisk peppar 6: Likörbälte (ett bälte med små likörflaskor runt, det är antagligen en prydnad + gott gott ;)) 7: Penna + stift + andra ritsaker(inget sånt skräp som småungar får utan proff saker) Ja, det var allt i år. Jag är helnöjd då jag gav bort 0 klappar.
×