Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Mr Mustachio

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  299
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Mr Mustachio

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Trollhättan
 • Intressen
  Rita, pyssla och ha ångest

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.geocities.com/mr_mustachio/

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Mr Mustachio

  Vill man ändra några anime slut??

  Jag är personligen inte så förtjust i slutet på filmatiseringen av Nausicäa. Jag säger inte vad som händer för de som inte har sett filmen, men det hade kunnat göras mycket bättre. Vad jag har förstått så var Miyazaki själv inte vidare glad i den nödlösning de var tvungna att smälla ihop då det "riktiga" slutet i mangan fortfarande låg långt fram i tiden. Annars så tycker jag att anime utmärker sig med att över lag ha mycket bra slut, bra mycket bättre än vad som är vanligt i västerländska serier och filmer. Undantagen blir naturligtvis de animeserier där pengar/intresse tar sinar innan idéerna gör det och serien bara slutar tvärt av med mängder av ouppnystade trådar, men men, det får man leva med...
 2. Mr Mustachio

  Årets bästa film?

  Hmm... jag såg inte så många filmer 2004, men av dem så gillade jag nog Spindelmannen och Hellboy bäst. Lost in Translation kom ut 2003 va? Annars tar jag med den också...
 3. Mr Mustachio

  Kär i manga...eller??!

  När jag fick en Sega Master System i slutet av åttiotalet blev jag lite småkär i två fagra pixeldamer; Alis från Phantasy Star och den blåhåriga tösenpå titelskärmen till spelet Y's: Vanished Omen. En annan kärlek som föddes då var den för japanska rollspel, och den håller sig än ;)
 4. Mr Mustachio

  Suikoden Serien

  Näst efter Final Fantasy VII så är Suikoden II mitt klara favoritRPG. Ettan hamnar rätt högt på listan också, men trean har jag tyvärr inte spelat.
 5. Mr Mustachio

  Anime med bäst musik

  AKIRA har nog mitt favoritsoundtrack. Varje låt känns så perfekt passande att filmen blir så otroligt mycket bättre än vad den egentligen är. När jag läser den överlägsna mangan måste jag ha soundtracket på i bakgrunden för att komma in i rätt stämning >:( Berserk kommer på god andra plats eftersom jag avgudar det mesta som Susumu Hirasawa komponerar ihop. "Forces" är nog en av de mäktigaste låtarna jag har haft nöjet att avnjuta. Kenji Kawaii vet vad han gör, så filmer som Patlabor 1-3 och Ghost in the Shell hamnar även de högt på listan. Sen finns det mer gamla 80-talsserier med underbar musik än vad jag kan komma på...
 6. Är inte det ett kinesiskt namn?
 7. Jag har aldrig orkat se något av sluten så jag vet inte...
 8. Mr Mustachio

  Om 6 timmar och 7 minuter släpps GTA!

  Krävs det något speciellt för att göra det? Ingen aning... Har aldrig gjort det själv, men jag vet att det finns många sidor på nätet som berättar steg för steg hur det går till. Det finns väl även rengöringsskivor att köpa, fast hur bra de är vet jag inte heller.
 9. Mr Mustachio

  Om 6 timmar och 7 minuter släpps GTA!

  Rengör lasern, eller om du inte orkar det, vänd din playstation upp och ner så hackar inte spelet. Jag kan inte garantera 100 procent att det funkar, men för mig slutade det hacka helt när jag vände på min ps.
 10. Mr Mustachio

  Shoot Em Ups

  Den enda shoot'em up-spelserie som jag gillar är Parodius och det är inte för spelsättet utan för den underbara humorn. Jag är totalt värdelös på sådana här spel och brukar oftast undvika alla genrer som bara går ut på att få högsta poäng. Parodius är dock fantastiskt, men jag brukar spela med odödlighetsfusk på eftersom jag enbart är ute efter att se spelets alla banor.
 11. Mr Mustachio

  Om 6 timmar och 7 minuter släpps GTA!

  Det är ju den tredje dimensionen som nu gör det extra roligt att skaka av sig poliser nu när det finns så mycket nivåskillnader i städerna plus att bilarna nu till skillnad mot förr kan rulla runt och välta vilket alltid är trevligt och som tillför lite nya taktiker till biljakterna. Jag anser att GTA är en av de få spelserier som faktist lyckats med övergången från 2D till 3D.
 12. Mr Mustachio

  Om 6 timmar och 7 minuter släpps GTA!

  Tur att du är ganska ensam om den åsikten. GTAIII gick ju iof att spela med den gamla 2D-kameravinkeln men den valmöjligheten försvann när Vice City kom. Däremot släpps ju ett 2D-GTA till Gameboy Advance nu i dagarna. Det kanske passar dig bättre?
 13. Mr Mustachio

  PC eller konsol...

  Ja, eftersom det knappst görs några japanska spel till pc så är valet inte så svårt. Konsoll hela dan för mig. Visst finns det en hel del superspel till pc också, men av nån anledning tröttnar jag ganska kvickt på dem. Däremot är det roligt att leka med moddar till pc-spel, men multiplayer- och onlinemöjligheter är inget jag föredrar i spel och då försvinner mycket av datorns fördelar. Självklart skulle jag inte överleva utan min kära hatade dator, men det blir inte så mycket spelande på den. I morgon släpps dessutom GTA: San Andreas till playstation och då får nog datorn stå och vila i ett par veckor minst...
 14. Mr Mustachio

  GTA:San Adreas

  ...och snart släpps Resident Evil 4 vilket är bra mycket mer än det fjärde spelet i serien...
 15. Mr Mustachio

  Om 6 timmar och 7 minuter släpps GTA!

  Har förbokat spelet på EB Games och de sa att det finns framme kl 12.00 (vid lunch alltså). Fast hittar jag spelet tidigare i nån annanstans så skiter jag i min förbokning och köper det där istället. Sen ska jag spela oavbrutet i en vecka ungefär...
×