Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Noctune

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  255
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Noctune

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Linköping
 • Intressen
  Kendo, läsa, biologi

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.fuf.org

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Noctune

  Animeköp

  Efter att funderat rätt länge så har jag äntligen beställt dvd-boxen med Black Lagoon. Har varit tveksam till svensksubbad anime ända sen jag köpte GetBackers, men lyckades låna första Black Lagoon dvdn av en kompis innan jag beställde B) Sen "råkade" jag beställa Ergo Proxy-boxen också ^^'
 2. Noctune

  Animeköp

  Jag funderar på att köpa den svenska "Black Lagoon"-boxen. Fast innan jag gör det skulle jag vilja veta om den svenska översättningen är bra? (Förra gången jag köpte en svensk anime-box (getbackers) så var översättningen helt obegriplig och grammatisk inkorrekt, inte ett misstag jag vill göra om...)
 3. Noctune

  Mer Studio Ghibli på svenska biografer

  Nausicaä från Vindarnas dal ha ju haft premiär nu (17 april), men jag hittar inte vilket språk den visas på. Någon som vet? Edit: Mailade SF strax efter jag skrev inlägget och har redan fått ett svar ;) Frågade också om filmen skulle visas i Linköping.
 4. Noctune

  Vilken manga läste du klart senast?

  Läste nyligen Color of Rage som handlade om två slavar, en japan och en svart man, som efter et skeppsbrott hamnade i Japan. Jag tyckte inte att den var jättebra och den hade inget riktigt slut.
 5. Noctune

  Var ifrån Bleach kommer klippet?

  Klippet kommer från introt till spelet "Bleach Battlers 2" http://se.youtube.com/watch?v=_TpXt6EyM14 (jag hoppas det är ok att länka till introt, annars ber jag om ursäkt)
 6. Noctune

  Bamboo Blade

  Har sett ett par avsnitt av den och den är så söt och rätt kul. Jag tränar själv kendo och vissa saker känner man igen så väl. Måste ta och se klart serien nån gång...
 7. Noctune

  Vilken anime såg du klart senast?

  D.Gray-man En riktigt bra shonen-serie som var väldigt mörk ibland (vilket var en av de sakerna som gjorde den bra) Visst innehöll den en del fillers som var mindre bra, men också en hel del fillers som var bra och nästan gjorde animen likvärdig med mangan. Trots 103 avsnitt slutade animen i förtid (mangan är inte slut ännu) men de lyckades ändå göra ett hyfsat snyggt slut på den. Slutet lämnade det även öppet för en uppföljare, vilket jag hoppas kommer när mangan fått ett rejält försprång igen. 9/10
 8. Noctune

  Mangaköp

  Har ingen hyfsad telefon heller; "bara" en Nokia 3210 (är dock nöjd med den, den tål nästan allt) Och så oteknisk som jag är så tror jag ändå att jag skulle hålla mig till papperslappar ^^'
 9. Noctune

  Mangaköp

  MyAnimeList har mangafunktion också. :) Ok, fast det känns som om det vore lite svårt att stoppa ner den i plånboken ;)
 10. Noctune

  Mangaköp

  Var på besök hos Seriebörsen här i linköping och fick med mig Nausicaä vol 3, D.Gray-man vol 9, Fullmetal Alchemist vol 9 och Chrono Crusade vol 6 (på svenska) hem. Tyvärr upptäckte jag att jag inte alls är på vol 9 av FMA utan vol 8, så det dröjer ett tag innan jag kan läsa den (Borde skriva ihop en lapp med vilken volym jag är på i alla serier jag har...)
 11. Noctune

  Anime-blindtest

  Titta jag kunde något ^^ 8. Bamboo blade ED "Star rise"
 12. Noctune

  Gissa animecitatet

  Korrekt
 13. Noctune

  Gissa animecitatet

  "Boy. Why are you still alive?"
 14. Noctune

  Gissa animecitatet

  FLCL?
 15. Noctune

  Mangaköp

  Idag hämtade jag ut ett paket med böcker från adlibris ^^ och i paketet låg Nausicaä of the Valley of the Wind vol 1. Jag blev väldigt paff då den visade sig vara större än vanlig manga (samma storlek som amerikanska serier brukar ha) Men med tanke på detaljrikedommen i bilderna hade det inte gått att göra den mindre. Jag är i vilket fall som helst mycket nöjd med mitt köp, för dte är en riktigt vacker serie.
×