Hoppa till innehåll

Jico

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  147
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

1 Neutral

Om Jico

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Växjö
 • Intressen
  Anime,kamp sport

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Jico

  Att komma ut ur garderoben som otaku

  köpte en surfplatta så ja kunde kolla på crunchyroll i smyg när min flickvänn sov. bästa köp jag har gjort
 2. Jico

  Golden Time

  Mästerverk i mina ögon. Jag lever mig in i serien och verkligen sugs in. Golden Time förvånar mig på ett positivt sätt och jag kan inte hålla mig för skratt ibland. (lets go to paris ) Tycker utan tvekan att Golden Time och Log horizon är bland säsongens bästa anime.
 3. Jico

  Hajime no Ippo: Rising!

  Jag har gillat haijime no hippo sen ett bra tag bakåt, men måste erkänna jag börjar tröttna lite. Jag får en känsla av att serien är stressad, missförstå inte mig. Jag tycker fortfarande serien är bra fast den har tappat lite i mina ögon.
 4. Jico

  Vilken anime såg du klart senast?

  Btoom, en serie som har legat på on hold hemma hos mig ett tag. Jag måste erkänna att jag underskattade serien rejält. 7/10 får den av mig. Första tanken när jag började titta på serien var, jaha börjat bli mainstream med serier där huvudpersonen spelar ett spel, där det sen blir till verklighet där de kan dö. Jag måste tillägga att spelet inte var speciellt intressant i mina ögon. Det ändrades dock efter några avsnitt blev jag fast och kunde inte sluta titta. Det fanns även ett bra budskap i serien vilket tilltalade mig.
 5. Jico

  My Teen Romantic Comedy SNAFU

  Jag tyckte också om serien väldigt mycket. Det har börjats sända en liknande serie (enligt mig ) My Mental Choices Are Completely Interfering With My School Romantic Comedy (noucome), Det kanske är till nån tröst :)
 6. Jico

  Vilken manga läste du klart senast?

  Läste precis klart Slam dunk , väldigt rolig serie om en grabb som börjar spela basket med för mycket självförtroende även om han har en slags talang. Måste erkänna att tiden flög iväg när man läste denna manga. väldigt svårt att sluta då det faktiskt blir spännande som det alltid blir med underdogs. själv är jag väldigt lättpåverkad av shounen serier då jag lever mig lätt in i handlingen. 7/10 GTO:shonan 14 days. , ja kort sagt handlar det om dem 14 dagar han är borta ifrån serien. gillar man GTO så är den helt klart värd att läsa. jag tyckte man levde sig in mer i orginal serien men kanske för att denna är kortare men helt klart rolig att läsa. 6/10 Mirai NIkki, Jag bestämde mig för att läsa mangan istället för se animen och ge Mirai Nikki en chans, och ojj vilken shock jag fick av denna serie. Störda karaktärer där många hade sina egna anledningar till att rättfärdiga sina handlingar. verkligen bra serie, kunde inte sluta när jag påbörjade läsa. 8/10
 7. Jico

  Rurouni Kenshin Live Action

  fick gåshud vid några tillfällen. väldigt bra live action film, Den hade några brister men gillar man animen så borde man ta en titt på denna. Hoppas det kommer fler anime baserade filmer som denna. tummen upp
 8. Jico

  Anime våren 2013

  Higurashi blir intressant och se hur dem går tillväga, hoppas dem försöker med något nytt men den är helt klart värd en titt. Hayate no goku som Scelaris skrev man måste nästan fortsätta. Wild card blir Devil Survivor 2 som jag har förväntningar på, hopps verkligen de blir en bra serie.
 9. Jico

  Full Metal Panic!

  Förstår verkligen inte detta, alla tre full metal panic seriena är ganska högt rankade enligt mal fortfarande. dessutom finns det så många frågor som är obesvarade i serien, jag hoppas verkligen innerligt att dem gör en fjärde sösong för det är värt att vänta på isåfall. Full metal panic var den serie som fick mig att börja ta anime på allvar, var också den första anime serie som fick mig att köpa en manga serie. Enligt mig är detta den bästa serie jag nånsin har sett. Aldrig har någon karaktär fångat mitt intresse så som Chidori Kaname gjorde, Aldrig har en serie tilltalat mig på så många nivåer som FMP gör, varje sösong är unik och fångar mitt intresse på olika sätt genom skratt eller att jag inte kan slita blicken ifrån denna serie serien. Rekomenderar verkligen denna serie till vem som helst. Tack Meatrose och Scelaris , hade verkligen gett upp hoppet om en fortsättning för denna serie tills jag läste detta. Sedan är det någon som har läst novellen som utspelar sig 10 år senare?
 10. Jico

  Sword Art Online

  vill inte vara negativ , men någon mer än jag som tappade intresset på denna serien? Enligt mig själv som kanske inte följer vad mainstream tycker , men detta var det sämsta dem kunde göra i mina ögon, spoiler varning . Spoiler' att dem övergick ifrån dröm scenariot i en perfekt skapad rpg värld till denna fe värld. Som gjorde de hela ointressant, Seriöst vem av er skulle kunna tänka er att köpa ett spel där man är i en FE värld. i den förra världen eller spelet så var det mycket som tilltalade då man kände igen sig ifrån det man själv har spelat innan. det skapade en slags nostologi känsla över det hela som gjorde serien intressant. väldigt synd tyckte detta var en av dem bättre anime som sänds..
 11. Jico

  Android Gaming

  Håller med , sitter själv o spelar game dev ifrån dem som är mycket beroende framkallande, väldigt prisvärt. vilket av dem sitter du och lirar? kollade igenom några av spelen som är gratis och hittade Zenonia 5. Väldigt bra ritat och har en skön anime style som toppen över i:et. spelet hade bra dialoger som gjorde att man fastnade med många side quests som sluckade upp tid.Dessutom väldigt utmanande bossarna var allt ifrån enkla om man säger så. något av dem bättre rpg spelen jag har spelat faktiskt så om ni har tid över ta en titt o testa..
 12. Jico

  Anime vintern 2012/2013

  Minami-ke: ÄNTLIGEN väldigt kul att dem fortsätter med minami franchisen. Sedan Berserk del 2 den går heller inte att missa första delen var juh ursinnigt bra, med ny och fräsh look. resten kommer få några avsnitt på sig med få undantag
 13. Jico

  Android Gaming

  Som många säkert har märkt så har IOS android spelen ökat däribland så ser man många JRPG spel , vissa nya och vissa äldre klassiker. och tänkte höra om ni har testat några av spelen som finns ute. Tänkte man skulle kanske kunna rekomendera spel till varandra här. det finns så många ute på marknaden så skulle ta för mycket plats och skapa en ny tråd för varje spel.
 14. Jico

  Vad ser du på för anime just nu?

  mitsudomoe första sösongen har jag börjat gå igenom, är på avsnitt 6 verkar hyfsat lovande ändå måste jag säga. Bakuman , vet inte vad det är som lockar mig med den serien verkar som man gillar den helt utan anledning Är detta en zombie ? hade faktiskt väldigt låga förväntningar på denna serie men tills nu har den faktiskt varit underhållande. och nu ska ja påbörja Genshiken sösong 2/ Tsubasa chronicles
 15. förstår inte ni orkade plåga er själva med denna serie , erkänner första avsnittet satt jag och skratta lite men efter det var det som en nerförsbacke.
×