Hoppa till innehåll

typeZERO

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  23
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om typeZERO

 • Rang

 1. typeZERO

  Ditt senaste spelköp

  Köpte Mega Man 9 igår. :'> Efterlängtat!
 2. typeZERO

  Cola burk problem...

  Men alltså, hur lyckades tjejen ha hål i burken? Slåss ni med nålar eller? D: (lycka till med burkarna iaf, de såg hur fina ut som helst så jag förstår att du vill spara på de (: )
 3. typeZERO

  Final Fantasy XII

  Stridssystemet är så sjukt broken. D: Med autogrejen kan du ju bara lägga kontrollen någonstans så fort du går in i ett area, och sen bara den låta döda alla monster medan du läser en bok eller tar dig en kopp kaffe! o/ Genomtänkt och bra! Tycker inte alls om tolvan lika mycket som andra final fantasy, roligt att de förändrar stridsystemet (även om det inte är fulländat, men att de försöker något nytt uppskattas). Men varför är huvudkaraktären som Alladin!? Tråkigt att de inte riktigt gör samma sort karaktärsutveckling som i de andra spelen. :
 4. typeZERO

  Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2

  19 Jag skulle vilja se ett FANTASTIC (el FABULOUS) FOUR nu med Suzaku, Lelouch, Kallen och Orange-kun som tillsammans går emot Charles. Ska bli kul att se hur black rebellion gör nu, de lär ju inte få sitt japan tillbaks. Tids nog lär de ju återvända till Zero. Kommer de försöka ha ett krig mot Japan själva? Och kommer filmen de spelade in på Zero när Rolo räddade honom släppas nationellt?
 5. typeZERO

  I have a dream!

  Tror väl iofs att det inte alls är omöjligt att göra en tecknad film i sverige (i animestil) som skulle kunna slå i japan. Jag menar, Sverige är ju fortfarande ganska exotiskt i japan. Sålänge man bara har svenska voiceactors, t.ex Legend of mana till psx har ett intro där någon sjunger på svenska. O: Om japansk tecknad film kan slå i Sverige, varför skulle inte svensk tecknad film (i animestuk) slå i Japan? Det är kul att ni nämner Makoto Shinkai också, har en intervju med honom i en gammal Player1 där de diskuterar hur han som amatöranimatör osv gör filmer. Så diskuterar de just sveriges möjlighet att gör animerade filmer. Och han ser det inte alls som en omöljlighet. O: Passion, Entusiasm och rätt kompetens så finns det säkert några duktiga animatörer som kan göra en film till japanpublik. (:
 6. Jag, och orange pop(/pirat) café kommer dit. o/
 7. typeZERO

  Vilken manga läser du just nu och vilken ser du fram emot?

  Just nu läser jag Kami no Shizuku, den handlar om prinsen av vin, typ. Gillar framsidan också, där huvudkaraktären står framför ett krucifix med en vinflaska. o Sen vill jag nog forsätta med hachimitsu no clover.
 8. typeZERO

  Era skrivbord

  Därför att Makoto Shinkai är ett geni osv osv.
 9. typeZERO

  Värsta tecknaren??

  Keisuke Itagaki. Karaktärsdesignen i Grappler Baki får mig att vilja gråta. :/ Alla ögon sitter så tätt ihop och alla muskler är så överdimensionerade. Undra om det finns någon som tycker det här ser bra ut? D: ÅH VAD SNYGGT OCH FINT! Ang. Akira Toriyama så är jag ganska förtjust i sakerna han har gjort som rör Dragon Quest ändå.
 10. typeZERO

  Var kommer din avatar från?

  Min är Rhyme ifrån Subarashiki Kono Sekai. :'D
 11. typeZERO

  Ditt senaste spelköp

  Fast jag köpte limited-boxen. Fan vad fin den är. ;__; <3
 12. typeZERO

  Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2

  Ang Design, KMF osv VARFÖR HAR DE SATT IN ETT ANUBISHUVUD PÅ LELOUCH KMF?! Nog för att gawain såg rätt ok ut, men med hans nya KMF's breda axlar och framför allt det där gräsliga anubishuvudet.. Gillade de där kloliknande fötterna mer, än nu när det påminner om stövlar. Nä fyfan. :< Hoppas den gör sig bättre i serien än på bild. D:
 13. typeZERO

  Inaktiva presentationer

  Haha, alltså jag kan ju likväl presentera mig. :'> Jag heter Sara! Sveriges ovanligaste förnamn, lätt att komma ihåg osv typ. Jag är sjutton år, bor i stockholm fast i sollentuna då. Blir klar med andra året på natur ma/da om typ en vecka? YESS?! o/ Natur Ma/da är naturlinjen för folk som inte förstår kemi. Anledningen till att jag skriver här är för att jag har idlat irc kanalen ett tag. o/ Sedan så spelar jag mycket tv-spel och spelar just nu Eternal Sonata till 360. Ska ta upp IIDX igen nu när gold har släppts med. Men eftersom det är anime.se kanske man ska säga något om anime också. Jag tycker att mecha är helt fantastiskt, speciellt människa, maskin och missiler. Just nu följer jag Code Geass och Macross Frontier. Är otroligt glad att Macross har lagt ned biljontals pengar på att fixa snygga missiler med mycket ljus! Annars så tittar jag just nu på Nodame Cantabile Live Action. Sen tittar jag på house M.D, som fick säsongsuppehåll igår. Vilket får mig att vilja gråta! ;_; Annars så sysslar jag med orange pop café! Vilken fest!
 14. Av egen erfarenhet så betalar folk ganska höga överpriser för direktimporterade saker. Mitt tips är att du plockar in ganska fina saker ändå, kanske pressar priserna lite? Gå steget längre än narutoheadbands. Typ köper in lite all möjlig merchandise och liknande ifrån populära men ändå inte pinsamma serier? :] Det är verkligen så att folk handlar hellre ifrån en Svensk sida än en utländsk om de kan, iallafall om du vill nå folk <18 år, som inte har eget bankkort. Finns ganska mycket pengar att hämta också ibland Saniro-saker som inte är hello kitty, t.ex Cinnamonroll säljer jättebra. O: Fast vet ju inte hur långt du vill gå. Annat tips jag har är sounddrops, alltså, alla de här capsule-toys sakerna tror jag du kan ta ut ganska mycket för men köpa rätt billigt. Men just speciellt sounddrops. :]
 15. typeZERO

  japanskt läroprogram

  Slimeforest adventure!!!! Så jag lärde mig katakana. Men jaja, den går igenom kanji, katakana och hiragana som ett rpg. Så det blir roligt samtidigt, finns på internet om man googlar. :3 Man slåss mot DQ-slimes, genom att skriva rätt översättning vid rätt tecken.
×