Hoppa till innehåll

Ashaz

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  2 067
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

Allt som postas av Ashaz

 1. Ashaz

  Skärmdumpskampen

 2. Ashaz

  Skärmdumpskampen

 3. Ashaz

  Gissa animen

  Antingen det eller den magiska nöjesparken. Men Smaruc har nog rätt... edit: jaha. det hade brutit till ny sida där efter :D
 4. Ashaz

  Anime sommaren 2021

  Just ja. Detektiven är redan död måste man ju se.
 5. Ashaz

  Anime sommaren 2021

  MERA higurashi!? Va fan nu måste jag ju se den nya! Sonny Boy. Varför känner jag igen den? Får hålla ögonen på den tror jag. Annars var det inget som direkt stack ut för mig. ett par sci-fi serier som kan vara intressanta.
 6. Ashaz

  Gissa animen

  "Ja hej, det är jag. Svarta kulan. Jag tror att Smaruc har kommit på mej. Vad ska jag göra?" Ja det var alltså rätt.
 7. Ashaz

  Gissa animen

  Den gavs ut under samma årtionde som en naturo serie. Annars fel. Storstadshyror alltså. "Luftig etta"! stod det. "havsutsikt!" jo jag tackar jag. Finns wifi i alla fall.
 8. Ashaz

  Gissa animen

  N-nej jag har absolut ingen tatuering. Nej du får inte se den! Och för övrigt var det fel gissat!
 9. Ashaz

  Gissa animen

  Stormigt väder på forumet. En charlatan tråd dyker upp! och regnar gör det här.
 10. Ashaz

  Gissa animen

  Nej men, vad har MathJuice tappat här? Bäst jag plockar upp den innan någon gör sig illa.
 11. Ashaz

  Anime våren 2021

  nagatoro var helt klart säsongens överraskning. jag trodde det skulle vara en gimmicky ecchi trams serie. Men en viss youtubare gjorde mig nyfiken på den så jag började kolla ändå. Jag blev verkligen positivt överraskad när jag insåg att det handlade om en mysig romcom i förklädnad. Jag är dock rädd att det kommer bli ännu ett sånt där tråkigt icke-slut som alla nya manga-adaptioner lider av.
 12. Ashaz

  Gissa animen

  Damen till höger ser väldigt bekant ut men jag kan inte placera.
 13. Ashaz

  Vilken anime såg du klart senast?

  Koi to uso. Kärlek och lögner. 6/10 denhär innehåller spoilers om hur det slutar. Den började bra. Upplägget med bakgrundshistorien är inte superoriginellt, men ändå lite nnorlunda och en intressant twist på standard romcom formatet. Jag trodde efter ett par avsnitt att den skulle bli en 8/10. Pacingen var till en början helt ok, jag blev engagerad i karaktärerna och det fanns ett par sånadär bra ont-i-magen scener. Men så ungefär halvvägs igenom började huvudkaraktären bara bete sig för omotiverat dumt. Jag förstår ju att det måste vara motsättningar och drama för att det ska bli en story värd att berätta, men jag tyckte den i det här fallet genomfördes lite dåligt. Huvudkaraktären lider av samma bristande självinsikt som Hiki i snafu, men utan att ha Hikis i övrigt skarpa sinne. Så han når aldrig självinsikten och framstår mest som rätt blåst överlag. "Var sann med dig själv om dina känslor" "jaha. ok. jag fokuserar på hon den andra som jag inte alls egentligen var intresserad av och ignorerar tjejen som jag varit störtkär i sedan mellanstadiet. Det känns rimmligt." Han prioriterar helkonstigt och verkar basera sina beslut på indicier som "person jag inte bryr mig om blir glad om jag gör såhär så det verkar rätt... (trotts att det skulle krossa person jag bryr mig om)". "om jag gifter mej med henne så gör dom en fin video med oss. kul!" "hennes mamma smickrar mig. wopidoo!" Diskrepansen mellan hans agerande i första och andra halvan av serien gör att det tappar i trovärdighet och jag blev mest frustrerad på att han är så dum. Han har bokstavligt talat format hela sitt liv runt henne och sen helt plötsligt är det som att han glömt bort sina känslor för henne. Det håller inte. Slutet: Saknades det ett avsnitt? Jag såg OVAn också men den var bara filler som inte tillförde något. Så TL:DR Denhär kunde ha varit riktigt bra. Ett tag var den på våg att li det också. men sen börjar den dala för att tillslut landa rakt på nyllet i gruset med ett otillfredsställande icke-slut.
 14. Ashaz

  Gissa animen

  Jo men så klart det är månens prästinnor! Jag började bli orolig att jag skulle behöva posta sånahär bilder för att någon skulle koppla.
 15. Ashaz

  Gissa animen

  Escaflowne är väl Yoko Kanno? Här är det Kotoko som gäller! ...med extra oktavhöjningar och trippla stämmor.
 16. Ashaz

  Gissa animen

  It's (NOT) a gundam!
 17. Ashaz

  Gissa animen

  Glöm inte att rasta din Mech 2-3 gånger dagligen.
 18. Ashaz

  Gissa animen

  Är det ingen som minns oss? Har vi blivit... gamla? Oh the agony!
 19. Ashaz

  Gissa animen

  Kommer det fler gissningar om vi bjuder på kaffe tro? Var ställde jag den där termosen?
 20. Ashaz

  Gissa animen

  Just ja, så hette dendär besvikelsen. nej det är inte fotsteg i sanden. (Jag har tydligen sett 11/12 avsnitt av den. bemödade mig inte ens med sista avsnittet. Så besviken var jag på den.)
 21. Ashaz

  Gissa animen

  Inte ens en gissning? Det gjorde ont. (Anime karaktärer som hamnar i olyckor blöder alltid från mungipan och hårbottnen av någon anledning. Aldrig synliga sår.)
 22. Ashaz

  Gissa animen

  Vad är det jag ser? är det ett strandavsnitt? en sten? Ett snäckskal? ...en huvudkaraktär!? redan i andra bilden?
 23. Ashaz

  Gissa animen

  fuktigt idag.
 24. Ashaz

  Gissa animen

  Just. ja. Highschool = gymnasie. förvirrande.
 25. Ashaz

  Gissa animen

  jaha. är dt en såndär elitistisk högskola måntro?
×