Hoppa till innehåll

Ashaz

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1998
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  2

Allt som postas av Ashaz

 1. Ashaz

  Ghost in the shell: SAC_2045

  Netflix teasar ny Ghost in the shell serie. Uppenbarligen med CGI mer inispirerad av borderlands och realdolls än Masamune Shirows tidigare verk. För mig var den estetiska förändringen i Arise onödig men helt ok. Men dethär vete fasen allstå. Jag har sett skyrim moddar med mer levande ansikten. Vad tror ni? Från ANN:
 2. Ashaz

  Ghost in the shell: SAC_2045

  Jag har sett de två första avsnitten. Story mässigt har den potential. Rätt röstskådisar gör mycket för den rätta känslan, men animationen och stilen är fasen inte kul. När motoko kliver ur bilen i början osh traskar över vägen med höftsvängningar som om hon var dubbelt så stor och hade breda höfter, men istället har en liten tun lolli-kropp kändes bara så fel att all trovärdighet rasade. Det ser verkligen ut som att de plockat en generisk "sexy female walk animation" från nån skyrim mod. Sen andra detaljer som att de i action scenen med bilarna svänger åt FEL håll i sladdarna! Om man ska animera bilar som kör fort kanske man åtminstonde ska ta sig en minut och titta på hur bilar beter sig. Det kanske verkar nitpicky, men när det störösslas med sånadär småfel utöver den redan trista stiliseringen och den totala avsaknaden av uttryck i ansikten... i en anime? då blir det mycket motvals för min del. Kommer fortfarande se klart den för det är GITS och som sagt; Storyn har potential och röstskådisarn är lika bra som alltid.
 3. Snubblade över denhär på facebook.
 4. Edit: Döper om tråden och föder en ny för meningslöst spammande. :D Use to your hearts content. Meningslösa fakta. Tråden för allmänt skitsnack och anspråkslöst socialiserande. I vanliga fall bör man posta när man har något att säga och inte bara för att man vill säga något. Här är det tvärt om som gäller. Småprat och meningslösheter uppmuntras.. Man vet aldrig vilka roliga diskusioner det kan leda till. Notera att tråden kommer att rensas så småning om av moderatorerna, så använd det inte som lagring av viktig information eller dyl. ;) gammla texten Vart tog meningslösa fakta tråden vägen? eller är det bara jag som är blind? edit: ser att min postcount har droppat lite också så antar att den blivit deletad? varför nu detta? Lyckades vi spåra ur? XD
 5. Ibland blir jag nostalgisk och kikar in här. Men jag har inte mycket att tillföra nu för tiden. Sorry :(
 6. Ashaz

  Betygsätt avataren ovan

  Snyggt. Men medan kvadratformatet passar bilden så passar det inte riktigt sidan. :| "På dagen är jag green hornet, men på natten blir jag orange-broccoli-face! Hämnaren i nöden!" Av någon anledning får bilden mig att tänka på någon annan gammal räv. Men jag har svårt att placera namnet.
 7. Ashaz

  Full Metal Panic!

  Känns som man är mer pepp på en FMP uppföljare ändå. Då kanske man får tummen ur och ser klart de tidigare serierna. Tror jag var halvvägs genom S2. :} (Hej Köttis!)
 8. Ashaz

  Gissa animen

  Se där ja. gissa animén tråden blev en tips tråd :)
 9. Ashaz

  Gissa animen

  Dendär stilen... är det City Hunter?
 10. Ashaz

  Anime våren 2017

  Men seriöst. Det är ju nästan bara spinoffs och uppföljare alltihop. :|
 11. Ashaz

  Anime våren 2017

  åhå. Får hålla ett öga på dendär då.
 12. https://twitter.com/ValerieComplex/status/840627652859961347/photo/1 hmmmm
 13. Ashaz

  Mer Code Geass!?

  Med risk för att vara tråkgubbe tycker jag itne detdär låter som någon bra idé. Detdär är ett av de bästa animé sluten någonsin i min bok. Att riva upp det eller göra om det känns bara fel. Varför? Annat än för att mjölka en framgång på mer pengar?
 14. Ashaz

  Ghost in The Shell - Hollywood film

  aha. den hamnade i fel tråd. Tack för flytten :) Blev lite förvirrad där.
 15. Ashaz

  Gissa animen

  Men ååh. Dendär ser så himla bekant ut. vafan...
 16. Ashaz

  Speltajm: Overwatch gratishelg 19-20 november

  Jag köpte det nån vecka efter launch pga hypen. Spelade några kvällar, men har itne rört det alls på flera månader nu. Det är ett ytligt polerat spel med väldigt väldigt stora brister både i det rent spelmekaniska, i karaktärsbalansen och i kontrollen. Inget jag rekommenderar någon att lägga 400 spänn på.
 17. Ashaz

  Gissa animen

  Canaan?
 18. Ashaz

  Julkalender 2016?

  Den var verkligen skitbra som julkalender. Vilket år var det vi körde den?
 19. Det var ju nån utmaning för ett tag sean att man skulle trycka mitt på skärmen ett antal gånger och posta resultatet. Min telefon levererade: "hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh" :|
 20. Ashaz

  Ghost in The Shell - Hollywood film

  Trailern för live action versionen är ute nu. Jag känner mig fortfarande väldigt skeptisk. Vad jag ser är en mashup av scener från GITS från 95, Innosence och Solid state society, fast med en amerikansk Motoko, en för liten (och skelögd?) Batou och ingen Kenji Kawai. ...och redan i trailern verkar de ha tagit en "skriva på näsan" approach till de existensiella frågorna som Shirrow försökte behandla.
 21. https://giant.gfycat.com/BossyUnawareAsianelephant.webm Kerbal Space program möter macross :D
 22. Ashaz

  Den stora YouTube-tråden

  ja det är "bara" en låt men va fan. Den är bra.
 23. Ashaz

  Sword Art Online

  Efter att ha spytt en del galla på irc, över seriens snedsteg och ruskigt dåliga hantering av karaktärer, måste jag ändå säga att den bättrar sig något på slutet. Synd bara att det var ett så långt parti där i mitten som var så pass mediokert. Det krävdes rent av en spoiler för att jag skulle ta tag i att se klart serien. Början: Riktigt bra. Mitten: meh. Slutet: helt ok ändå, även om det skulle kunna sägas vara billiga knep för att beröra tittaren.
 24. Ashaz

  Gammalt vs nytt

  Nej det är itne vad jag menar. Jag tycker t.ex att Lelouch är ett praktexempel på en bra karaktär. Med trovärdiga menar jag snarere som, t.ex varenda karaktär i just Sword art online. Så fort de har etablerat någon form av karaktär på någon, så glömmer de helt bort det och typ byter personlighet på den igen. (Asuna är ett praktexempel där). Eller den totala brist på karaktär som genomsyrar hela den serien. Som jag såg det beskrivas av en youtubare. "They seem to think that a hobby is a character, so they gave her a smithinghammer to show her character." Det är vad jag menar med inte trovärdigt. Förväxla det inte med realism ;) Bebop är ju som du vet en av mina absoluta favoriter, och den skulle kunna sägas ha en story vars syfte mer är att beskriva karaktärerna, än att faktiskt driva en story. Den centrala handlingen är mer relationerna karaktärerna emellan. Att spöa the bad guy känns rätt sekundärt. Förstår du hur jag menar då? Man lär känna dem djupare och djupare efterhand.
×