Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Zeedox

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  261
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

Zeedox vann senast dagen den oktober 30 2016

Zeedox hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

37 Utmärkt

Om Zeedox

 • Rang

 • Födelsedag 1989-07-05

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Stockholm
 • Intressen
  Skådespeleri och rollspel.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Zeedox

  Anime vintern 2015/2016

  Efter två avsnitt verkar Boku dake och Genroku Rakugo vara säsongens serier för mig! Men Ojisan to marshamallow var också riktigt kul.
 2. Zeedox

  Maratonserier

  Jag har sett Mad Bull 34 och Flaming Labyrinth med polare på det sättet. Rätt kul, rätt korta!
 3. Zeedox

  Serier som inte håller måttet till OP

  Ergo Proxy levde inte alls upp till sitt OP och första avsnitt, samma sak med Blood-C, i min mening.
 4. Zeedox

  Episodisk Anime?

  Kino no Tabi och Mushishi är verkligen härliga. Jag vill slå ett slag för dessa: Bartender handlar om en bartender som lyssnar på sina kunders livsproblem och erbjuder dem lösningen i form av en välvald drink. Härlig pianomusik. Space Dandy handlar om en misslyckad rymdbesättning som råkar ut för knasiga rymdproblem. Mer åt Lupin-hållet än Cowboy Bebop. Mycket rymdanimationsglädje, det vill säga varje rymdavsnitt kan se lite individuellt ut. The Tatami Galaxy har en övergripande handling, men varje avsnitt är fristående. Grym serie. Bör ses. Jinrui wa Suitai Shimashita / Humanity has declined, komediserie om ... tja. Talande bröd och maniska féer. Lucky star Sen finns det ju en hel rad av korta skämtserier med avsnitt på några minuter. Fireball Charming, Aiura Crab Jobs, Senyuu, etc.
 5. Zeedox

  Anime som Rödluvan?

  Arashi no Yoru ni handlar om en varg och ett får. Lite sago-lik, sådär.
 6. Ser fram emot: Nytt Final Fantasy 7!
 7. Zeedox

  Neon Genesis Evangelion

  Ja, det är den. Fick just hem boxen, tio skivor med alla avsnitt och filmerna, några små 'tidningar' och en bok med lite diverse material i. Egenligen lite torftigt med tanke på priset. -_- Men vad ska man göra!
 8. Zeedox

  Neon Genesis Evangelion

  Snyft... så svårt att veta vilken man borde köpa av dessa två. ;_; http://www.cdjapan.co.jp/product/KIBA-92191 http://www.cdjapan.co.jp/product/KIXA-90501
 9. Zeedox

  Anime hösten 2015

  Det verkar komma fler intressanta serier än jag har tid att titta på. Bra det, då kanske några visar sig sebara till slut. Lupin III! Kaiketsu Zorori! SYD*! Gundam! Miss Hokusai kanske är den mest lockande, vad jag sett av trailers.
 10. Zeedox

  Platina Jazz - anime i svensk jazztappning

  Jazztolkningar har ofta lätt för sig - även om de inte fångar originalets stil eller storhet kan de helt enkelt bara göra om stycket till en skön låt med igenkännbar melodi!
 11. Haha, rosa tjejen med ett "Vad fan"-utrop. Blir det alltid färgteckningar med det programmet, eller går det att göra rastreringar av olika slag?
 12. Zeedox

  Ett nytt Anime.se – eller?

  Å, under min animesabbat dök det här upp. Läste forumet först idag. Säg till om du behöver teknisk hjälp så ställer jag gärna upp. Har inte så mycket för mig nuförtiden när spexen är över, så har tillgång till mer tid än förr.
 13. Zeedox

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Är animecka.se så fel? Jag föredrar ärligt talat den designen, även om sidan inte uppdaterats på länge. Sökfunktionen på animes.se är också lite bättre, och det är lite kul mer uppröstsfunktionen, men det är nog de enda sakerna jag föredrar.
 14. Zeedox

  Karaktärer som avslutar alla sina meningar med...

  Sedan finns det ju en hel klass med karaktärer som, likt pokemon, avslutar sina meningar med sitt egna namn. Ofta maskotar, som Coco i Precure 5. TV-tropes har detta att säga om ämnet: Mer generellt kan man nog också säga att detta fenomen är en del av sk. "yakuwarigo" (役割語, Rollspråk).
×