Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1870
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  82

Klona vann senast dagen den september 15

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

281 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Klona

  Vilket spel klarade du senast?

  Jag spelade nyligen ut Doom från 2016 efter att jag av någon anledning blev sugen att spela det i somras. Jag brukar inte spela single-player fps men det händer då och då. Spelet börjar med att du vaknar fastkedjad och det är monster inne i rummet, du bryter dig loss från kedjorna och gör en kort historia av monstret. Då går in till nästa rum där du hittar din rustning och tar på den och nu är tillbaka som The Doomslayer. Mars har tagit energi från helvettet men efter att en av arbetarna blivit galen och istället tillkallat demonerna till Mars så är det ditt uppdrag att döda dem alla. Det i det hela är handlingen, visst det byggs på en del mer under vägen men inte speciellt mycket. Har jag något problem med det? Nej, för jag är The Doomslayer! Han är en av den mest iskalla huvudpersonen jag någonsin spelat, trots att han mejat ner massvis med demoner, slitit dem itu och varit nära döden en del gånger så säger han ingenting, han bara gör det han gör bäst och det är att döda demoner. Nåja hur är spelet då? Det håller ett mönster me datt du kommer till ett rum, demoner kommer och du dödar dem, efter att alla är likviderade så letar man hemligheter eller går vidare. På vägen till nästa stora rum så kanske man stöter på lite strö-demoner, pussel eller får lite mer info om situationen på Mars. Simpelt upplägg men det fungerar bra. I början är det aldrig tråkigt för du hittar nya vapen som du sen kan testa och välja din favorit (min favorit var den dubbelpipiga hagelbössan). Under varje bana finns det även några uppdrag hur du ska döda dina fiender som man kan försöka sig på. Tempot i spelet är bra och det är väldigt sällan man blir uttråkad. Spelet har schysst design och flyter på bra (bara en gång fick jag fps drops). Musiken är passande, du kommer in i ett rum och när metal musiken drar igång så vet man att det är showtime, vissa banor hade någon typ av dubstep som jag inte är ett fan av men det fungerade. Jag hade lite svårt att spela mer än 1-2 banor i taget då jag blev ganska mätt på all slakt men förutom det så kan jag inte komma på så mycket negativt. Ett väldigt bra och polerat fps som känns som att det gjordes av kärlek. Jag kommer definitivt att köpa Doom Eternal när det släpps på våren nästa år.
 2. Klona

  Gissa animen

  Det börjar bli dags för en ny bild.
 3. Klona

  Gissa animen

  Det är det! Bollen är din.
 4. Klona

  Gissa animen

  Aha, fick för mig att den var i 4:3 format och därför drog slutsatsen att det var uppföljaren. Obligatoriska skolbilden.
 5. Klona

  Gissa animen

  Aha det är ju Utawarerumono: Itsuwari no Kamen.
 6. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Första säsongen slutar likt många andra serier där källmaterialet inte är avslutat. Vill du se en serie som avslutas så skulle jag säga att du tittar på Gundam.
 7. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Jag väntade lite med att skriva då det var ett tag sen jag kände starka känslor inför en anime men då ingen annan har skrivit ger jag förslag på två stycken (du behöver bara välja en) beroende på vad du är mest sugen på. Den första är Mobile Suit Gundam Iron-blooded Orphans, då jag inte sett så mycket av Gundam kan jag inte säga om det är en typisk Gundam-serier eller inte men den innehåller mechas och action. Det är lite drama och intriger i serien men den ligger nere på prio 2-3. Det är en serie som jag tänker tillbaka på ibland och den hade ändå en del scener som gör den minnesvärd. Runt 52 avsnitt om du tittar på båda säsongerna. Den andra är Yakusoku no Neverland, är en blandning mellan skräck och thriller och jag fick vibbar av Higurashi no Naku Koro ni när jag såg den. Vi får följa Emma, Norman och Ray plus en hel del ungar som bor i ett barnhem. Det verkar idylliskt till en början men jag fick känslan av att det verkade lite för bra för att vara sant. Jag tyckte att serien var väldigt bra (8/10) och den innehöll en del scener som fick mig att reagera.
 8. Klona

  Rewatch - Eureka Seven

  Många diskussioner brukar tyvärr dö ut efter ca 12 avsnitt och denna serie är 50 avsnitt så omgångs-vis är nog att föredra. Angående startdatum spelar det inte sås tor roll för mig, jag verkar ha de ganska lugnt nu men samtidigt ligger jag efter med mina nuvarande serier så skulle åtminstone vilja ha 2-3 veckor för att komma ikapp dem.
 9. Klona

  Eureka Seven - Hi-Evolution

  Med en re-watch tråd så har man ju anledning att både se på serier och diskutera dem, det brukar jag gilla.
 10. Klona

  Anime sommaren 2019

  Vinland Saga: Jag har hittills sett 4 avsnitt och även om den har rört sig ganska långsamt framåt så tycker jag att den är riktigt bra. Jag tycker den prickar rätt med en lite glorifierad bild av hur vikingar levde. Inte hur de levde men i striderna, i typisk animé-anda så kan de riktigt bra och starka krigarna slå folk så hårt att de flyger upp ett par meter upp i luften. Inget jag alls stör mig på då de sätter nivån på ett bra sätt. Jag hade inte heller stört mig på om vissa krigare skulle få någon förmåga av de nordiska gudarna när det behövs, nu tror jag inte att det händer av de avsnitten jag har sett men ändå. Serien börjar att vi får följa Thors vid ett sjöslag, efter att ha dräpt ett par män hamnar han i vattnet och släpper sitt svärd och simmar till land under vatten. Efter det blir det ett tidshopp på några år och han har en fru, dotter och en son. Han verkar inte längre vara en krigare utan ser ut som en man som har levt ett liv på slagfältet men som inte längre vill döda. Hans son Thorfinn är troligtvis personen som jag har sett på omslagen på mangan. Skillnaden på han på omslaget och när vi får se honom första gången är som natt och dag, han är visserligen äldre på omslaget men den största skillnaden är hans ansikte/uttryck. Första gången ser han ut som vilken 5-8 åring som helst som leker större delen av dagen medan han på mangan ser ut som en man som är helt tom och som har levt ett hårt liv. Jag blev direkt intresserad av att få reda på den orsak som ändrar honom så, troligtvis kommer han inte ha en lätt uppväxt. Öppningstemat är läckert och får mig lika hypad inför varje avsnitt och det är något jag tycker att Wit studio lyckas med till många av de serier jag har sett från dem. En av de bästa serierna jag följer än så länge den här säsongen och då tycker jag ändå att många av serierna jag följer är bra också. Ni som läst mangan hur väl tycker ni att den följer originalet. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II: Har jag sett fram emot då jag tyckte att första säsongen var underhållande men det som förvånade mig var att jag hade glömt bort många sidokaraktärer och då tittade jag ändå på avsnittet som sändes innan andra säsongen för att fräscha upp mitt minne. Aja det gick ändå ganska snabbt att komma ihåg vart man hade sett dem och vilka som hörde till vilken familj. Den tog fart ganska snabbt genom att det blev en strid mellan Hestias familj och Apollos, tydligen tycker inte andra om att Bell har blivit stark under så kort tid. Hittills har de inte varit i grottan men jag antar att det kommer, inte för att grottan i sig är jättespännande men den hör ändå till serien. Det ska bli intressant att se hur den fortskrider och om det någon gång blir något mellan Bell och Ais.
 11. Klona

  Födelsedagar!

  Hipp hipp hurra till anime.se som fyller 18 år!
 12. Klona

  Närcon 2019 i bilder

  @MathJuice om vi båda skaffar Code Vein så ska jag lova att försöka carrya dig. Tack för underhållande läsning och många fina bilder. Hoppas att vädret de kommande dagarna kan kyla ner dig lite.
 13. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Jag visste att han blev förstörd efter Evangelion men jag visste inte att det hände varje gång han jobbar med ett evangelion-projekt. Då förstår jag mer varför det tar sån tid. Jag minns att jag var förvirrad och något besviken efter att ha sett Eva:Q men det behöver inte alls betyda att filmen var dålig (jag behöver se den igen), jag hade nog lite för höga förväntningar och trodde att den skulle ta en annan riktning än den gjorde. Jag hoppas att Anno kan knyta ihop säcken som han vill med sista filmen så att han slipper göra en ny version av den om han nu mår så dåligt av att göra dem.
 14. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Känner mig delad efter inför den sista delen av filmserien. Jag vill vara hypad, Evangelion är ju för böveln en av mina absoluta favoritserie genom tiderna men samtidigt känner jag ingen glöd som jag kände inför film nummer 2 och 3. Kanske är jag i en svacka eller har intresset svalnat lite efter alla år som vi väntat på den. Jag får hoppas att jag blir mer taggad när det börjar närma sig, om inte efter att jag har tittat om filmerna. Trailern hoppar jag nog över för att inte göra väntan längre.
 15. Klona

  Gissa animen

  Det är rätt, ursäkta för sent svar.
×