Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1805
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  80

Klona vann senast dagen den oktober 1

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

279 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Sett ikapp några av serierna. A Place Further Than the Universe: var trevlig att se på, jag håller med Mathjuice förklaring på stilen. Även den här serien skulle jag kunna tänka mig att se fler avsnitt av. Första avsnittet hade en bra balans mellan dagliga saker och mer allvarliga saker, inget direkt dramatiskt men ändå. Jag är intresserad av hur det går till när de får följa med på expeditionen, jag tror inte att pengarna skulle räcka för att bara hänga med men det återstår att se. Blend S: Serien som blev känd som en meme, helt okej avsnitt. Mysigt med vinter och även om avsnittet kändes fristående så kan jag inte släppa känslan av jag missar så mycket när man hoppar in på sista avsnittet. Kommer högst troligt inte se på något mer avsnitt men trevligt ändå att se ett avsnitt.
 2. Anne Happy!: Det fungerade ganska bra att titta på det här avsnittet trots att man inte har sett de tidigare avsnitten. Det var bara vid tillbakablicken som jag gärna hade förstått saken bakom. Vi fick mest följa huvudpersonen och hennes "fiende" eftersom hon kom före huvudpersonen till skolan. Jag vet inte oddsen att alla med otur samlas i samma klass. Den var helt okej men inte den roligaste av serierna som vi tittar på nu.
 3. Fortfarande lite efter men jag tar ikapp sakta men säkert! Flying Witch: Jag blandade först ihop den med Witch Craft Works men insåg snabbt att jag blandat ihop dem. Den var mysig och charmig och det här är faktiskt en serie som jag kan tänka mig att fortsätta se på. Jag kan tänka mig att det är en bra serie att titta på efter en stressig dag och man behöver varva ner, speciellt Makotos röst var lugnande. Mandrake scenen var ganska rolig den med. New Game!: En tjej som arbetar med uppföljaren till spelet som fångade hennes intresse som barn. Även den här var ganska bra och trots att man hoppade in andra avsnittet så tyckte jag inte att jag saknade något. Termerna tyckte jag förklarades ganska bra i förbifarten utan att kännas alltför konstigt, man kan ju faktiskt vara grafiker utan att veta vad NPC är. Sen när det var dags för party blev jag inte besviken att en av tjejerna däckade efter ett glas och den traditionella dricker-upp-all-öl-i-ett-svep-och-sen-gör-något-läte, jag tror den checkade in på alla typiska "hur man dricker i Japan". Kanske skulle kunna följa den om jag inte hade så mycket att göra och att jag redan ligger efter med serier jag vill se.
 4. Jag måste säga att det tar lite emot att titta på de här serierna då jag har som princip att titta klart på en serie som jag väl börjar se men jag kommer inte kunna börja titta på 24 st slice-of-life serier. Om jag hittar en serie jag verkligen fastnar för kommer jag se vidare på den. Anima Yell: En sprallig och hjälpsam tjej som vill börja med cheerleading efter att ha sett en show. Nytt ämne men premissen har använts förr och jag tycker att den gör det på ett helt okej sätt. Kohane får pluspoäng för att vara ihärdig och godhjärtad men jag blir inte så dragen till serien och inte speciellt intresserad av att se om de får ihop en klubb eller inte.
 5. Klona

  Julkalender 2018?

  Vet att jag inte har varit så aktiv på senaste tiden men kom vi fram till om vi skulle titta på Mathjuice slice-of-life mix eller om vi skulle se på en hel serie? 1/12 är ändå nu på lördag.
 6. Klona

  Gissa Anime Ledtråden

  Någon annan får gärna ta bollen för jag har inte kommit på både verk eller ledtrådar och har inte tid att göra det just nu.
 7. Klona

  Gissa Anime Ledtråden

  Ganska säker på att jag har rätt nu och det är kanske lite pinsamt att jag inte kunde komma på det tidigare men jag skyller att jag inte har varken sett animén eller läst så mycket om den. Jag gissar på Slayers. Motivation: Av det jag har hört om Slayers så är det någon (gissar på huvudpersonen) som spränger saker i bitar och det kopplade jag när jag läste det som ser ut att vara en trollformel. Sen läste jag på MAL att hon heter Lina Inverse. 46 timmar låter som ett par säsonger eller ett långkörare, Slayers har en del säsonger och några spin-offs så inte helt omöjligt att det blir runt 46 timmars tittande om man vill se allt.
 8. Klona

  Gissa Anime Ledtråden

  Efter lite funderade och en googling för att se om jag har någon substans alls för mitt påstående så gissar jag på Bastard! Det var länge sen jag såg den men av det jag minns så var Dark Schnider en antihjälte som inte kändes som den typiskt snälla hjälten. Pengar är jag lite osäker på men han brukar våld mot de som förtjänar det. Fantasy stämmer in men slapstick är jag lite osäker men jag vet att det fanns tendenser till det av det jag såg. Vet att han först slogs mot en kille som sedan blev allierad med honom stämmer in på kriterierna som de 3 följeslagarna. Som jag förstod det så håller den fortfarande på. Inte helt vattentätt inser jag nu men åtminstone en gissning.
 9. Klona

  Julkalender 2018?

  Jag är intresserad, det här typiskt bra saker för mig då jag blir "tvingad" att se på animé. Julserier i all ära men jag är gärna på att titta på något bra som förhoppningsvis ger mitt animéintresse en ny gnista. Ska försöka komma på några serier jag skulle vilja se men av dem Sceleris nämnde är jag intresserad av Made in Abyss , Mushishi , Uchū Senkan Yamato 2199. Återkommer mer potentiella serier att se på.
 10. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Kan vara med den 21/10. 28/10 är lite för nära viktiga saker för mig.
 11. Klona

  Goblin Slayer

  Hade jag inte varit intresserad av den redan så hade du fått mig det med den där texten.
 12. Klona

  Gissa Anime Ledtråden

  Vild chansning på One Piece. Motivering: Alla har hört talas om skatten One Piece men få vet vad det är. En del av ordspråken stämmer in i serien om man vinklar dem lite, t.ex är hjältarna pirater som oftast är elaka men de hjälper andra om de känner för det. One som kl 13:00 som är mitt på dagen? Serien har så många avsnitt så om op och ed är ca 3 min så kan jag tänka mig att de tillsammans har längre speltid än många serier.
 13. Klona

  Ordassocieringsleken [tidsfördriv]

  World of Tanks.
 14. Klona

  Gissa animen

  Sista bilden får mig att tänka på Voltron.
 15. Klona

  Gissa animen

  Sceleris drog snabbast. Din tur.
×