Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1753
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  78

Klona vann senast dagen den mars 23

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

277 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Klona

  Gissa animen

  Aldnoah.Zero kanske?
 2. Klona

  E3 2018

  Såg inte inte Sonys presskonferens men men läste lite om den på FZ och såg namnet Ghost of Tsuhima. Tittade på deras trailer och måste säga att jag blev genast intresserad. Av trailern att döma så spelar man som en samuraj som slås mot mongoler som invaderar ditt hemland. Du verkar kunna döda fiender i smyg som i t.ex Hitman, Metal gear Solid m.m, eller kan du slåss mot dem i öppen strid. Striderna verkar vara mer åt analyserande hållet, titta på fienden, hur rör den sig? Ser du någon svaghet? Ska du föra striden eller ska du låta motståndaren attackera och du kontrar? Jag blir oftast inte så hajpad för spel på E3 längre men det här spelet fick mig faktiskt att bli intresserad, mer än Sekiro.
 3. Klona

  E3 2018

  Aha så Sekiro är det slutgiltiga namnet på From Software:s spel. Shadows dies twice lät lite mer som en arbetstitel eller påbyggnad av huvudtiteln. Efter att ha tittat på trailern så måste jag säga att jag inte är lika hajpad över det som deras tidigare spel men jag kommer troligtvis köpa det ändå om jag känner mig själv rätt. Hoppas bara att stridsystemet är mer som Bloodborne än Nioh som jag inte fastnade alls lika mycket för. Cyberpunk 2077 såg ganska coolt ut men vill gärna se mer hur gameplay är innan jag får upp mina förhoppningar.
 4. Klona

  Gissa animen

  Mycket riktigt.
 5. Klona

  Gissa animen

 6. Klona

  Gissa animen

 7. Klona

  Gissa animen

 8. Klona

  Gissa animen

  Princess Principal.
 9. Klona

  Gissa animen

  Stämmer, en av de sämre serierna jag har sett i mitt liv.
 10. Klona

  Gissa animen

  Mer än 24 timmar sen jag la upp en ny bild. Skärpning på mig.
 11. Klona

  Gissa animen

 12. Klona

  Gissa animen

  Re:creators.
 13. Jag trodde det var 31 mars igår så snacka om att jag blev förvånad när låten drog igång, det tog några sekunder innan jag fattade vad som pågick.
 14. Klona

  Anime våren 2018

  Ser ut att bli en uppföljnings-vår för mig. Boku no Hero Academia s3: En shounenserie som får mig att känna liknande känslor som när jag tittade på Naruto och Bleach i min ungdom. Shokugeki no Soma s3: Underhållande serie, första halvan av säsongen avslutade med en cliffhanger så ska bli intressant hur det artar sig. Full Metal Panic! Invisible Victory: Jag har sett fram emot den här sedan jag såg klart på Full Metal Panic! Second Raid. Jag är inte lika taggad på den längre och frågan är om jag fortfarande kommer att gilla den, det var ju trots allt ett par år sedan jag såg den. Troligtvis kommer jag inte heller komma ihåg karaktärerna förutom huvudpersonerna. Steains;Gate 0: Jag har ingen aning vad den ska handla om men om jag får något liknande som i första serien så blir jag nöjd. Kanske tittar på någon mer serie beroende om jag får lust/blir motiverad av att titta på något. Jag ligger så långt efter så jag vågar inte lägga till mer serier i min backlog.
 15. Innan idag visste jag inte hur mycket jag behöver sovjet.se i mitt liv.

×