Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1741
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  78

Klona vann senast dagen den mars 23

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

276 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/89

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89
 1. Jag trodde det var 31 mars igår så snacka om att jag blev förvånad när låten drog igång, det tog några sekunder innan jag fattade vad som pågick.
 2. Anime våren 2018

  Ser ut att bli en uppföljnings-vår för mig. Boku no Hero Academia s3: En shounenserie som får mig att känna liknande känslor som när jag tittade på Naruto och Bleach i min ungdom. Shokugeki no Soma s3: Underhållande serie, första halvan av säsongen avslutade med en cliffhanger så ska bli intressant hur det artar sig. Full Metal Panic! Invisible Victory: Jag har sett fram emot den här sedan jag såg klart på Full Metal Panic! Second Raid. Jag är inte lika taggad på den längre och frågan är om jag fortfarande kommer att gilla den, det var ju trots allt ett par år sedan jag såg den. Troligtvis kommer jag inte heller komma ihåg karaktärerna förutom huvudpersonerna. Steains;Gate 0: Jag har ingen aning vad den ska handla om men om jag får något liknande som i första serien så blir jag nöjd. Kanske tittar på någon mer serie beroende om jag får lust/blir motiverad av att titta på något. Jag ligger så långt efter så jag vågar inte lägga till mer serier i min backlog.
 3. Innan idag visste jag inte hur mycket jag behöver sovjet.se i mitt liv.

 4. Bästa bildtexten

  Efter att låten "Du får inte stoppa köttbullar in näsa Marcus" så bestämde han sig att testa andra saker.
 5. Anime.se Podcast Megatråd

  Den 25 mars borde jag kunna vara med även om jag inte läser så mycket manga.
 6. Gissa animen

  Vill minnas att Madoka har en annan nyans av rosa men gissar ändå på Mahou Shoujo Madoka Magica.
 7. Chihayafuru

  Fem-sex år kan ju kännas som lite om man jämför med de som t.ex har väntat på en uppföljning till Full Metal Panic. Av någon anledning är det en serie som jag uppskattade väldigt mycket när jag såg den men det är ingen serie jag brukar tänka på speciellt ofta förutom när jag går igenom min mal-lista. Ska bli intressant vad som händer härnäst och om jag kommer ihåg lika mycket som jag skulle vilja göra.
 8. Gissa animen

  Imponerande, rätt.
 9. Bästa bildtexten

  När man får med sig den lugna kollegan på afterwork och märker att den blir en helt annan person efter lite alkohol.
 10. Gissa animen

 11. Gissa animen

  Ser ut som Usagi drop.
 12. Upptagen både fredag och lördag men borde kunna skjuta lite på söndag.
 13. Violet Evergarden

  Känns som att den här meningen är riktad mot mig. Jag har sett två avsnitt och jag gillar det jag sett hittills. Jag började titta på den utan att veta alls vad den skulle handla om, det enda jag visste om den var att Kyoani gör den, har högt betyg på My anime list och att Netflix är med på ett hörn. Konceptet om en person som har svårt att leva självständigt och knappt vet vad känslor är har gjorts förut men jag tycker att det görs bra utan göra en alltför stor grej av det hela. Angående proteserna så spekulerar jag att det är en typ av prototyper för militäriskt bruk, när hon fick dem så kanske inte kriget var vunnet och det var tänkt att hon än en gång skulle ut i krig. Eller fick hon dem på grund av majoren som kanske lämnat ett testamente som beskrev att man skulle göra allt för att försöka ge Violet ett vanligt liv. Låter inte helt orimligt med tanke på att en vän till honom hämtar henne och tar henne till hennes nya familj.
 14. Bästa bildtexten

  "Så du säger att den nya tecknaren jobbade på Marvel innan? Nej då, det syns inte."
 15. Gissa animen

  Wolf's rain?
×