Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1782
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  79

Klona vann senast dagen den augusti 4

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

278 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Klona

  Gissa animen

 2. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Kan inte säga till 100% hur det ser ut men borde vara ledig vid den tiden, möjligtvis att jag kanske kommer lite senare.
 3. Klona

  Gissa animen

  Ganska säker på att jag har sett scenen från från först bilden men inte helt säker från vilken serie men jag gissa på Jormundgand, möjligtvis den andra säsongen.
 4. Klona

  Gissa animen

  Outlast: The animated series?
 5. Klona

  Vad ser du på för anime just nu?

  Burst Angel: Skulle egentligen titta på en annan serie men den fungerade inte så bestämde mig för den här då den legat på min att-se-lista. Serien utspelar sig i framtida Japan. En kille ansöker till ett extra jobb som kock och hamnar hos en lite udda samling tjejer som fungerar som ett specialförband. Sei är ledaren som står för pengarna och mellanhand till uppdragsgivaren. Amy är en liten flicka som är deras hacker och allmänt teknikkunnig. Jo är musklerna och är ständigt ute där faran är, om hon inte skjuter sina motståndare med sina två pistoler så styr hon en robot som också använder två pistoler(!). Meg vet jag faktiskt inte vad hon gör där för hon gör sällan någon nytta, när hon är på ett uppdrag så är det som att det är första gången hon gör något liknande, som om hon bara hamnade där av en slump eller så blir hon tillfångatagen. Av det jag har sett så är den helt okej, CG:n duger trots att den har några år på nacken men det är mest tack vare att de sekvenserna inte är så långa eller att det sällan är "tecknat" runt omkring. Det som har gjort mig mest intresserad är faktiskt musiken. Ena stunden kan det spelas något western liknande tema medan när det är något på gång så spelas musik som skulle kunna vara hämtat från ett rpg (jag tänker i still med Final Fantasy VII). Jag har sett halva serien och än så länge har det bara varit veckans monster, jag hoppas att det snart börjar hända lite nya saker så handlingen fortsätter på det serien har byggt upp än så länge. Hellsing Ultimate: Jag tittade på den första animén med min syster när jag blev introducerad för animé igen när jag var tonåring. Jag har hört ganska gott om den och jag var sugen på att se något mer "vuxet". Oboy vad jag blev splittrad. Visst, den är blodig och rå men jag kan ändå inte säga att jag tycker att den är vuxen. Jag kan verkligen tänka mig hur skaparen sitter och funderar hur han sitter och funderar hur han kan göra allt splatter så rått och grovt som möjligt. Det är som att människorna i det universumet har mer blod i kroppen än vi har för blodet sprutar verkligen överallt. Sedan har jag samma problem med humorn i den här serien som i Drifters, du ser när de försöker göra något roligt genom att stilen blir helt mycket enklare. Det fungerade bra i One Punch Man men då var skämten roliga medan här tycker jag inte att de är det. Det finns säkert de som uppskattar den men det är ingenting för mig. Nu låter jag ganska negativ på serien men det finns ju bra saker med, den är ju faktiskt ganska ball på en del saker och det kan vara ganska underhållande att se Alucard överväldiga sina motståndare utan att det ser ut som att han behöver anstränga sig. Det här är en serie som jag gärna inte tittar på mer än ett avsnitt åt gången för ett avsnitt räcker för att släcka min blodtörst.
 6. Klona

  Försäljning av figuriner

  Som med alla samlingar så finns det vissa objekt man är mer nöjd över än andra. Jag har tittat igenom min lite noggrannare och känner att det är vissa jag skulle kunna sälja för ett lägre pris än innan. Inte för att det är något fel med dem men platsbristen är ett faktum. Figurerna det gäller från vänster är Boss (Metal Gear Solid), Saber (Fate/Stay Night) (eller någon annan av de hundra spinoffsen), Yagyu Junbei (Hyakka Ryouran:Samurai Girls), Sasami Sasegawa (Little Busters), Hatsune Miku, Ayanami Rei (Evangelion), Unchou Kan-u (Ikkitousen). Av det har jag sett så ska det inte vara några defekter på dem och jag kan självklart skicka mer bilder om ni skulle vilja. Alla figuriner är köpt av väletablerade sidor eller köpta på affär i Akihabara så inget rör sig om någon kina-kopia eller liknande.. Priset då? Boss: 100 kr Saber: 100 kr Yagyu Junbei: 200 kr Sasami Sasegawa: 150 kr Hatsune Miku: 100 kr Ayanami Rei: 150 kr Unchou Kan-u: 150 kr För att jag ska gå lite plus på affären så betalar köparen frakten. Har ni några frågor så tveka inte att höra av er så ska jag försöka svara så fort jag kan.
 7. Klona

  Gissa animen

  *Rättar till glasögonen* "Självklart.
 8. Klona

  Gissa animen

 9. Klona

  Gissa animen

 10. Klona

  Försäljning av figuriner

  Ursäkta dröjsmålet men nu har jag tittat efter priser. Mina priser rättar sig efter priserna som finns på Ebay och de som nämns i kommentarerna på myfigurecollection som jag sedan drar av några hundralappar ifrån. Priset går att diskuteras om det verkar helt oresonligt. Jag märkte även att länken till min samling inte gick fram så tittade på den och nu fungerar den som den ska. Fate/Zero Saber på motorcykeln: 750 kr Tera Elin Slayer: 1100 kr Steins;Gate Kurisu: 800 kr Den lilla EVA 01: 150 kr Hör gärna av dig vad du tycker.
 11. Klona

  Gissa animen

  Du, det där är ju Rakuen Tsuihou (Expelled from Paradise).
 12. Klona

  Gissa animen

  Inge snack om saken. Din tur.
 13. Klona

  Gissa animen

  Serien i fråga är Dangaioh som släpptes som OVA 1987. Jag har bara sett första avsnittet och jag tyckte att det var riktigt häftigt då. Intro-låten är fortfarande riktigt häftig och medryckande, Crossfight heter den för den som är intresserad. Jag lägger upp en ny bild till en ny serie, den här något nyare än min förra.
 14. Klona

  Gissa animen

 15. Klona

  Gissa animen

  "Ja jag vet att det är hög tid för en ny bild." "jag har inte sagt någon....." "......."
×