Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
  • Innehållsräkning

    2 013
  • Blev medlem

  • Senaste besök

  • Dagar vunnit

    85

Klona vann senast dagen den november 30 2020

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

292 Utmärkt

1 följare

Om Klona

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Plats
    Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

  • MyAnimeList
    Klona

Spel

  • SteamID
    Klona
  • OriginID
    Klomega
  • Battle.net
    Klomega#2258
  • PSN
    Klomega

Kontaktsätt

  • Skype
    Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

  1. Klona

    Gissa animen

    Sceleris har givetvis rätt, din tur.
  2. Klona

    Gissa animen

    Inte Azumanga Daioh så här kommer en till bild.
  3. Klona

    Gissa animen

    Obligatoriska skolbilden.
  4. Klona

    Gissa animen

    Det där ser ut som Boku no hero Academia, säsong 3 kanske?
  5. Att Minerva skulle vara Emilias mor är ingen dum idé och de har en del likheter till utseende. Det som styrker det är hur hon pratar till Emilia och den hjärtliga kramen. Trots det så tror jag att hon talar sanning när hon säger att hon är en god vän till Emilias mamma. Detta är såklart bara gissningar och bygger inte mer på en känsla. Om hon har sett Emilia växa upp så tycker jag inte att någon av de sakerna skulle kännas konstiga. En fråga jag ställer om det finns någon anledning de vägrar gå in på detaljer om Emilias föräldrar? Är det endast för att tittaren ska bli intresserad eller finns det faktiskt en mening med det? Hoppas på en till säsong inom en rimlig framtid och hoppas att det händer lite mer i den än denna säsong. Som Sceleris nämnde så var helgedomen inte så intressant att den behövde alla avsnitt som den nu fick.
  6. Klona

    Dina senaste animeintryck

    På begäran så tänkte jag skriva lite om Boku no Hero Academia the Movie 2: Heroes:Rising som jag såg för lite mer än ett halvår sen och då jag inte hittade någon annan trodde tänkte jag att jag tar den här. Nåja till sak. Likt många andra filmer som bygger på serier så är den här filmen fristående från serien men man bör ha sett åtminstone säsong 2 eller 3 (lite osäker) för jag tror det är någonstans där filmen utspelar sig. Klass 1-A jobbar som hjältar på en lite avsides ö där de utför hjältesysslor, allt från att få igång traktorer till att hjälpa tanter. De har en lugn tillvaro tills ett gäng skurkar kommer till ön av en anledning man får reda på i filmen. Det är här mitt största problem med filmen börjar, då allt ska hända på under 2 timmar så blir skurkarnas introduktion väldigt kort och det blir svårt att få någon direkt känsla för skurkarna. Det är ett vanligt problem jag har med den här typen av filmer och är en anledning att jag inte tittar så ofta på dem. Förutom den delen så tycker jag att filmen följer temat på serien ganska bra, Deku är snäll mot allt och alla, Bakugou vill spränga allt, ni vet jargongen. Det är mot slutet av filmen som mina största problem kommer. För att kunna beskriva problemen med filmen så behöver jag spoila den så om ni har tänkt att se den kolla på den först och läs sen om ni vill vad jag tycker, om ni inte tänkt se filmen så läs på. För de som inte läst spoilertagen så kan jag sammanfatta att mitt största problem med filmen är att går lite för mycket "Go beyond, plus ultra" och bryter sina egna regler. Att skurkarna sedan är ganska tråkiga gör inte saken bättre. Boku no Hero Academia the Movie 2: Heroes:Rising var ingenting för mig men den har fått bra betyg på MAL så det är ju bra att folk uppskattar den och jag hoppas att SF kommer att släppa mer Animé på bio.
  7. Klona

    Anime våren 2021

    Kanske kan skriva lite om mina tankar och varför jag inte gillade den i antingen blog-posten eller i mina senaste anime tryck tråden, borde i så fall komma i dagarna.
  8. Klona

    Anime våren 2021

    Boku no Hero Academia säsong 5: Finns inte så mycket att säga om man gillar och har sett de tidigare säsongerna så känns det dumt att sluta nu. Har lite dålig eftersmak av andra långfilmen så hoppas att denna kan få bort den. Isekai Maou to Shoukan Shoujo no Dorei Majutsu Ω: Tyckte att första säsongen var helt okej och den duger ganska bra när man bara vill se på underhållning. Om den håller samma klass som första säsongen så kommer jag vara nöjd. Shaman King (2021): Jag tittade på den i min ungdom och tyckte att den var väldigt bra så jag blev intresserad av att se mer av Shaman King, inte helt säker om det är något nytt eller en remake men gissar på remake. Kommer endast ihåg fragment från originalet så det kommer att bli som att se serien för första gången i så fall. Fruits Basket: The Final: Andra säsongen hade en del bra scener men har ändå inte känt mig helt engagerad av serien (kanske börjar bli för gammal?) så jag hoppas att jag kommer att bli det under sista säsongen. Nomad: Megalo Box 2: Den här kom lite som en överraskning då jag såg att den skulle komma av en ren slump. Tyckte om första säsongen och hoppas att det kommer att bjudas på minst lika intensiva boxningsmatcher i denna säsong.
  9. Det här svaret borde ha kommit bra mycket tidigare men ibland blir det så. Jag hade glömt bort att Subaru kallat Puck för katt under seriens gång men när du skrev det så kom jag ihåg det. Den största anledningen till mitt uttalande var att jag associerade kristallerna med Fredrica. Det och att jag inte kunde riktigt förstå varför Puck skulle vara i en kristall men det fick man ju svar på i senare avsnitt. När vi följde Emilias minnen så hade det kanske inte hjälpt något av att veta hur länge sen det var men det hade minskat förvirringen kan jag tycka. När det händer lever häxorna fortfarande eller har alla blivit dödade? Apropå häxorna så har de namn efter de sju dödssynderna men Pandora som går efter vanity som ändå hör dit men nämns sällan (åtminstone inte lika ofta som pride men de kanske är sammanslagna?). Så är hon en häxa som inte är lika känd som de andra eller kanske annorlunda mot de andra? Jag har inte riktigt fått klarhet i det men tillber häxsekten alla häxor eller är det framförallt greed och vanity (efter Panoras entré)? Vad än Pandora har gjort mot Emilias föräldrar så verkar hon inte visa nå ånger och det var svårt att urskilja om hon kände igen eller visste vem Emilia var förutom att hon visste att hon hade nyckeln till "porten".
  10. Klona

    Gissa animen

    Den där får mig att tänka på Rising of the shield hero.
  11. Klona

    Statusuppdatering

    Jag kan skapa en statusuppdatering genom den knappen. Den kanske är låst så att man måste ha gjort x antar inlägg innan man kan göra det. Sceleris eller MathJuice vet säkert om det där.
  12. Äntligen börjar det hända lite saker i serien, känns som att den har stått och stampat på samma ställe ett tag. Det där med kristallen förstår jag inte riktig. Rösten lät verkligen som att den var från Puck men jag skulle hellre vilja tro att det var Fredrica som ogjorde Garfields förvandling, jag tycker även att "katt" stämmer mer in på henne än Puck. Appropå Puck vi vet att hans kontrakt med Emilia är brutet men vet vi om han är "död" eller finns han bara i planet där han brukar hänga? Angående Emilia, Subaru och Satella. Att Emilia är Satellas dotter på något sätt känns som den teorin som verkar mest trovärdig än så länge men det som gör mig skeptisk till den idén är att Satella aldrig har visat någon känsla för Emilia. Jag vet inte riktigt hur hon håller kontakten med Subaru men hon verkar kunna läsa hans tankar (eller om det är förbannelsen som gör det) och han har ju tänkt på Emilia mer än en gång. Visserligen kan hon tänka på henne utan att berätta det för Subaru eller för oss som tittar på serien. Kanske vet hon inte om att hon har en dotter. Satellas fascination till Subaru kan jag bara spekulera om men det kan vara allt från någon tidsloop till multiversum eller något i den stilen. En tanke kan ju vara att Subaru var Satellas man, han fick göra den största uppoffringen och dog/förflyttades till ett annat universum/tid. Efter år och efter sin död så lyckades Satella hitta honom och förde tillbaka honom till deras värd med "gåvan" eftersom hon vet att han är den enda som klarar av den. Detta för att de än en gång ska föras samman igen. Samtidigt känns det som att anledningen varför han är där är för att hjälpa Emilia men det är ju roligt att spekulera. Ska bli intressant att se nästa avsnitt. Fick intrycket att trots Echidnas hårda ord så var hon ändå lite road att Emilia var där, sådär som syskon kan vara mot varandra.
  13. Klona

    Gissa animen

    Rätt! Var det en viktig person på fotot eller var det bara en gissning? Var så länge sen jag såg den så kom knappt ihåg något av den när jag skummade igenom avsnitt efter bilder.
  14. Klona

    Gissa animen

  15. Klona

    Gissa animen

    "Ursäkta dröjsmålet, ni skulle ha sett bilkön"
×