Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1849
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  80

Klona vann senast dagen den oktober 1 2018

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

279 Utmärkt

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Klona

  Gissa animen

  Den hade du koll på wilfried, rätt med andra ord.
 2. Klona

  Gissa animen

  Nu när jag tänker efter så skiftade stilen en hel del mellan avsnitt och avsnitt. Nåväl här kommer nästa bild.
 3. Klona

  Gissa animen

  Stämmer inte riktigt in på stilen men gissar på Spacy Dandy.
 4. Klona

  E3 2019

  Fanboy som jag är så såg jag fram emot From Software:s nya spel som det hade spekulerats om. Namnet på titeln kommer att vara Elden Ring och trailern är precis lika kryptisk som deras andra teasers genom åren. Något nytt den här gången är att det är en samarbete med Hidetaka Miyazaki och Geaorge RR Martin. Det ska bli intressant vad de kommer fram till och det har hintats att det ska vara en öppen världen den här gången. Väldigt taggad på det men misstänker att det är ca 2 år bort vilket är lite synd men den som väntar på något gott...
 5. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Midsommar åker jag eventuellt bort men borde komma hem runt 18-19 tiden på kvällen. 30 har jag ingenting planerat.
 6. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Åker hem på söndag så kommer nog inte kunna medverka om det skulle ske den 9. 16/6 jobbar jag men vet inte riktigt när jag kommer hem men återkommer när jag vet mer.
 7. Klona

  Gissa animen

  Rätt!
 8. Klona

  Gissa animen

 9. Klona

  Gissa animen

  *Fotot är taget precis efter att Klona hade gissat i Gissa animen tråden.*
 10. Klona

  Gissa animen

  Ser ut som Aldnoah.Zero.
 11. Klona

  Gissa animen

  Fate Zero?
 12. Klona

  Vilken anime såg du klart senast?

  Trigun En serier som jag hörde talas om lite då och då när jag fortfarande var ny på forumet och som jag tänkte att jag skulle se på. Jag såg första avsnittet för några år sedan men kände att jag inte riktigt var sugen på att se mer av det jag såg. Jag var ute efter action och något som hade en lite mörkare ton. Första avsnittet hade visserligen action men det var mycket humor och "trams" men ändå kände jag att den troligtvis kommer att bli mer allvarlig längre fram. För er som inte sett eller hört talas om serien så handlar det om en man vid namn Vash som har en belöning på $$ 60 000 000 000 för sitt huvud och som kallas den mänskliga tyfonen då han har en tendens att jämna städer till marken. Detta leder såklart att det är massa prisjägare som ständigt letar efter honom och det är så första avsnittet börjar. Man ser tidigt att han är en mästerskytt men att han också aldrig skjuter för att döda, han slår folk medvetslösa och skjuter pistoler ur händer mot sina motståndare men aldrig skjuter han för att döda. Serien har en komisk stil, allt från dialoger till striderna men sen ibland så smäller det till och det blir en allvarlig ton. Lite som i One Punch man när man ser att Saitama bli allvarlig eftersom han är mer detaljritad då. Dessa stunder kommer allt oftare ju längre serien går och det är ändå ett ganska vanligt koncept på serier tycker jag. Vad tyckte jag om serien då? Jag tycker att den var bra och jag förstår varför detta skulle kunna vara en serie som får en att titta på mer anime, den är liksom lättsmällt. Den är ganska episodisk men oftast händer det något i varje avsnitt som gör att handlingen går framåt. Det intressanta delen för mig i serien var att lista ut vad som gjorde Vash så speciell, med den belöningen på sitt huvud måste man ha gjort något fruktansvärt och varför han undviker att döda de som försöker döda honom. I slutändan gav jag den 7/10, jag är glad över att jag sett den och kan bocka av den från min lista men också att jag lyckades klämma in en 90-tals serie då jag inte sett så många från det årtiondet.
 13. Klona

  Anime våren 2019

  One Punch man 2: Blev besviken när jag såg att det inte var Madhouse som producerade säsong 2 men hittills tycker jag att JC staff gör ett bra jobb. Det är något annorlunda mot den första säsongen men jag kan inte riktigt placera vad det är. Humorn är precis som förra säsongen i toppklass och striderna är snygga. Öppningslåten var jag lite skeptisk till men det var jag till förra öppningslåten också, såhär fyra avsnitt in tycker jag att den passar riktigt bra.
 14. Klona

  Gissa animen

  Det stämmer alldeles utmärkt.
 15. Klona

  Gissa animen

×