Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1883
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  82

Klona vann senast dagen den september 15

Klona hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

284 Utmärkt

1 följare

Om Klona

 • Rang
  Aniki
 • Födelsedag 10/05/1989

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Luleå, där en kall vind ständigt blåser.

Anime och manga

 • MyAnimeList
  Klona

Spel

 • SteamID
  Klona
 • OriginID
  Klomega
 • Battle.net
  Klomega#2258
 • PSN
  Klomega

Kontaktsätt

 • Skype
  Klomega89

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Klona

  Hur ser ni ut?

  Förra året när jag phöste (var fadder till de nya på universitet) så tog vi lite bilder som man kunde ha som profilbild på Facebook och andra sociala-medier. Två av mina kompisar hade tråkigt den dagen och tyckte att de skulle krydda till bilderna lite, bilden nedan är resultatet.
 2. Klona

  Gissa animen

  Mycket riktigt, din tur.
 3. Klona

  Gissa animen

  "Om du inte ens försöker svara den här gången så kommer jag allt visa dig!"
 4. Klona

  Gissa animen

 5. Klona

  Gissa animen

  Förra serien var Saber Rider och Stjärnsherifferna men nu kommer en ny serie.
 6. Klona

  Gissa animen

  En sista bonusbild innan jag väljer en annan anime.
 7. Klona

  Gissa animen

 8. Klona

  Gissa animen

 9. Klona

  Gissa animen

  Azur Lane?
 10. Klona

  Gissa animen

  Inte ens svårt för din del verkar det som. Rätt med andra ord.
 11. Klona

  Gissa animen

 12. Klona

  Gissa animen

  Skulle det kanske kunna vara Sword Art Online?
 13. Klona

  Ghost in the shell: SAC_2045

  Tittade på trailern och blev avskräckt direkt. CGI:n var sämre än den som var op till Ghost in the shell: Stand alone complex (GITS SAC) som kom 2003. Den estetiska ändringen som skedde med Arise störde mig inte så mycket även om jag föredrar den som är i första filmen och SAC. Enda anledningen att jag skulle titta på den där är om den skulle bli hyllad till skyarna men knappt då ens.
 14. Klona

  Vilket spel klarade du senast?

  Jag spelade nyligen ut Doom från 2016 efter att jag av någon anledning blev sugen att spela det i somras. Jag brukar inte spela single-player fps men det händer då och då. Spelet börjar med att du vaknar fastkedjad och det är monster inne i rummet, du bryter dig loss från kedjorna och gör en kort historia av monstret. Då går in till nästa rum där du hittar din rustning och tar på den och nu är tillbaka som The Doomslayer. Mars har tagit energi från helvettet men efter att en av arbetarna blivit galen och istället tillkallat demonerna till Mars så är det ditt uppdrag att döda dem alla. Det i det hela är handlingen, visst det byggs på en del mer under vägen men inte speciellt mycket. Har jag något problem med det? Nej, för jag är The Doomslayer! Han är en av den mest iskalla huvudpersonen jag någonsin spelat, trots att han mejat ner massvis med demoner, slitit dem itu och varit nära döden en del gånger så säger han ingenting, han bara gör det han gör bäst och det är att döda demoner. Nåja hur är spelet då? Det håller ett mönster me datt du kommer till ett rum, demoner kommer och du dödar dem, efter att alla är likviderade så letar man hemligheter eller går vidare. På vägen till nästa stora rum så kanske man stöter på lite strö-demoner, pussel eller får lite mer info om situationen på Mars. Simpelt upplägg men det fungerar bra. I början är det aldrig tråkigt för du hittar nya vapen som du sen kan testa och välja din favorit (min favorit var den dubbelpipiga hagelbössan). Under varje bana finns det även några uppdrag hur du ska döda dina fiender som man kan försöka sig på. Tempot i spelet är bra och det är väldigt sällan man blir uttråkad. Spelet har schysst design och flyter på bra (bara en gång fick jag fps drops). Musiken är passande, du kommer in i ett rum och när metal musiken drar igång så vet man att det är showtime, vissa banor hade någon typ av dubstep som jag inte är ett fan av men det fungerade. Jag hade lite svårt att spela mer än 1-2 banor i taget då jag blev ganska mätt på all slakt men förutom det så kan jag inte komma på så mycket negativt. Ett väldigt bra och polerat fps som känns som att det gjordes av kärlek. Jag kommer definitivt att köpa Doom Eternal när det släpps på våren nästa år.
 15. Klona

  Gissa animen

  Det börjar bli dags för en ny bild.
×