Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  2 056
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  87

Inlägg postat av Klona


 1. De som jag åtminstone har tänkt att följa är följande men sen blir det säkert någon mer om jag har tid över.

  Komi-san can't Communicate: Lite romcom kan vara bra då och då och jag gillar designen på Komi-san.

  86 2nd: var inte helt såld på första säsongen men tycker om att avsluta det jag har påbörjat (inte för att det finns några garantier att det här är sista delen) och den första säsongen hade sina stunder.

  Mushoku Tensei s2: Den serie jag ser fram mest emot, diggade första säsongen och är taggad att se hur den fortsätter. En av isekai-serierna som jag tycker lyckas med berättelsen.


 2. Det var inte så många serier som fångade mitt intresse direkt men det blir säkert någon mer än de jag listar.

  Miss Kobayashi's Dragon Maid S: Första säsongen var rolig och det hände mycket knasiga saker som gjorde att jag höll koncentration uppe. Om den är ungefär lika bra som första säsongen kommer jag vara nöjd.

  Higurashi: When They Cry – SOTSU : Förra säsongen var ganska långsam men kom tillbaka lite mot slutet, ska bli intressant vart serien tar vägen.

  Shinigami Bocchan to Kuro Maid: Är en av de få serierna jag vet en del av premissen och sett lite bilder av. Tänker att den kan tänkas bli underhållande.

  Sonny Boy: Känner igen namnet men kan inte säga vart ifrån. Namnet fångade mitt intresse så kanske blir att titta på den.

×