Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  2002
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  85

Allt som postas av Klona

 1. Klona

  Gissa animen

  Den där får mig att tänka på Rising of the shield hero.
 2. Klona

  Statusuppdatering

  Jag kan skapa en statusuppdatering genom den knappen. Den kanske är låst så att man måste ha gjort x antar inlägg innan man kan göra det. Sceleris eller MathJuice vet säkert om det där.
 3. Äntligen börjar det hända lite saker i serien, känns som att den har stått och stampat på samma ställe ett tag. Det där med kristallen förstår jag inte riktig. Rösten lät verkligen som att den var från Puck men jag skulle hellre vilja tro att det var Fredrica som ogjorde Garfields förvandling, jag tycker även att "katt" stämmer mer in på henne än Puck. Appropå Puck vi vet att hans kontrakt med Emilia är brutet men vet vi om han är "död" eller finns han bara i planet där han brukar hänga? Angående Emilia, Subaru och Satella. Att Emilia är Satellas dotter på något sätt känns som den teorin som verkar mest trovärdig än så länge men det som gör mig skeptisk till den idén är att Satella aldrig har visat någon känsla för Emilia. Jag vet inte riktigt hur hon håller kontakten med Subaru men hon verkar kunna läsa hans tankar (eller om det är förbannelsen som gör det) och han har ju tänkt på Emilia mer än en gång. Visserligen kan hon tänka på henne utan att berätta det för Subaru eller för oss som tittar på serien. Kanske vet hon inte om att hon har en dotter. Satellas fascination till Subaru kan jag bara spekulera om men det kan vara allt från någon tidsloop till multiversum eller något i den stilen. En tanke kan ju vara att Subaru var Satellas man, han fick göra den största uppoffringen och dog/förflyttades till ett annat universum/tid. Efter år och efter sin död så lyckades Satella hitta honom och förde tillbaka honom till deras värd med "gåvan" eftersom hon vet att han är den enda som klarar av den. Detta för att de än en gång ska föras samman igen. Samtidigt känns det som att anledningen varför han är där är för att hjälpa Emilia men det är ju roligt att spekulera. Ska bli intressant att se nästa avsnitt. Fick intrycket att trots Echidnas hårda ord så var hon ändå lite road att Emilia var där, sådär som syskon kan vara mot varandra.
 4. Klona

  Anime vintern 2020/2021

  Många uppföljare från kända serier denna säsong. De serier jag har bestämt mig för att följa är: Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu 2nd Season Part 2 Yakusoku no Neverland 2nd Season Dr. Stone: Stone Wars Vi får se om jag tittar på någon annan, beror lite på hur mycket tid jag har och om jag får lust.
 5. Klona

  Gissa animen

  Rätt! Var det en viktig person på fotot eller var det bara en gissning? Var så länge sen jag såg den så kom knappt ihåg något av den när jag skummade igenom avsnitt efter bilder.
 6. Klona

  Gissa animen

 7. Klona

  Gissa animen

  "Ursäkta dröjsmålet, ni skulle ha sett bilkön"
 8. Klona

  Gissa animen

  Sista bilden får mig att tänka på Katekyo Hitman Reborn!
 9. Klona

  Gissa animen

  Korrekt! Insåg ganska snart att ta en bild på någon av huvud- eller sidokaraktärerna skulle avslöja serien ganska snabbt.
 10. Klona

  Gissa animen

  Inte rätt heller. Jag hoppas inte att min tidigare ledtråd har vilselett dig.
 11. Klona

  Gissa animen

  Du är inne på rätt spår men det är fel serie.
 12. Klona

  Gissa animen

  Det är inte Gosick. Hur långt ifrån gissningen är kan jag inte säga då jag inte har sett serien.
 13. Klona

  Gissa animen

  Ursäkta dröjsmålet. Här kommer första bilden för i år.
 14. Klona

  Gissa animen

  Ett bra skägg, får mig att tänka på Får från Juni Taisen: Zodiac War.
 15. Klona

  Gissa animen

  Helt rätt. Misstänkte att det kanske skulle vara lite lätt men hittade ingen bra bild på skolan.
 16. Klona

  Gissa animen

  "Hörru, jag hoppas för din skull att du gissar på den här bilden"
 17. Klona

  Gissa animen

  Nourin? Känner igen tjejen därifrån men kom inte ihåg vad den heter så för att hitta den fick jag först söka på Silver Spoon som ska vara i ungefär samma genre (som jag har förstått det i alla fall för jag har inte sett någon av dem) och sen leta fram den ifrån rekommendationerna på MAL.
 18. Klona

  Anime vintern 2020/2021

  Den är given men som du säger blir väl om minst ett år. Det som är bra är att man hinner titta igenom de "gamla" filmerna igen.
 19. Klona

  Gissa animen

  Det tycks ha blivit nå fel med bilden så nu är det ännu svårare än vanligt att gissa.
 20. Klona

  Gissa animen

  Det stämmer bra det. Din tur.
 21. Klona

  Gissa animen

  Vem är du? Jag är nästa bild i "Gissa animen"
 22. Klona

  Gissa animen

  Har inte sett den men öppningslåten är svängig och jag kommer ihåg att de skrevs en del om den.
 23. Klona

  Gissa animen

  Är det den där Valvrave the Liberator?
 24. Klona

  Jag önskar..

  Jag tror inte att de svenska anime/manga entusiasterna gömmer sig, de är bara inte på samma plattform. Många sitter nog engelska eller andra utländska forum då de är större och mer aktiva medan andra kanske enbart vill konsumera och sedan är de nöjda. Det är otroligt svårt att nå ut till alla i dagens läge då man är så överstimulerad av all reklam för alla diverse sidor. För att komma i kontakt med andra så finns det en del olika sätt, skapa ett medium där kan folk kan samlas eller söka runt och leta efter dem själv. Du skrev att du inte var så sugen på att skapa en sida då du kände att du inte är professionell nog men om alla tänker så så kommer ingen skapa en. Man kan starta litet och sen om man träffar någon som delar samma intresse så kan man jobba tillsammans och lära sig en ny sak. Jag har inte själv gjort det men man kan åka på konvent (kanske inte i år eller nästa år) då det ändå finns ett par runtom i Sverige. Som jag har förstått det så är folk väldigt öppna där så vågar man gå runt och prata med främmande personer så tror jag inte att det är svårt att hitta nya vänner som delar samma intresse. Du skriver " En webbsida som är mycket mer modern än den här sidan (inget illa till modds anime.se) ". Har du några idéer vad som skulle göra den mer modern? Det kan vara som så att de som underhåller sidan inte har just tänkt på den delen och jag tror de är tacksamma för alla förslag de skulle få in. Sen om det fungerar att implementera eller inte är en helt annan fråga.
 25. Klona

  Gissa animen

  Får mig att tänka på Maoyuu Maou Yuusha.
×