Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1858
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  80

Allt som postas av Klona

 1. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Jag visste att han blev förstörd efter Evangelion men jag visste inte att det hände varje gång han jobbar med ett evangelion-projekt. Då förstår jag mer varför det tar sån tid. Jag minns att jag var förvirrad och något besviken efter att ha sett Eva:Q men det behöver inte alls betyda att filmen var dålig (jag behöver se den igen), jag hade nog lite för höga förväntningar och trodde att den skulle ta en annan riktning än den gjorde. Jag hoppas att Anno kan knyta ihop säcken som han vill med sista filmen så att han slipper göra en ny version av den om han nu mår så dåligt av att göra dem.
 2. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Känner mig delad efter inför den sista delen av filmserien. Jag vill vara hypad, Evangelion är ju för böveln en av mina absoluta favoritserie genom tiderna men samtidigt känner jag ingen glöd som jag kände inför film nummer 2 och 3. Kanske är jag i en svacka eller har intresset svalnat lite efter alla år som vi väntat på den. Jag får hoppas att jag blir mer taggad när det börjar närma sig, om inte efter att jag har tittat om filmerna. Trailern hoppar jag nog över för att inte göra väntan längre.
 3. Klona

  Gissa animen

  Det är rätt, ursäkta för sent svar.
 4. Klona

  Gissa animen

 5. Klona

  Gissa animen

 6. Klona

  Gissa animen

  Kommer inte hinna lägga upp en ny bild innan jobbet så om någon vill ta över får de gärna göra det.
 7. Klona

  Anime sommaren 2019

  Serier jag ska se: DanMachi säsong 2 ska jag titta på då jag tyckte att första serien var underhållande, spinoffen var inte lika bra men de delarna som handlade om de karaktärerna jag brydde mig om var fortfarande bra. Vinland saga har jag tänkt att läsa hur länge som helst men när jag såg att det skulle komma en animé så la jag den på hyllan. Jag vet inte så mycket om serien förutom att det är vikingar och att många gillar den och jag hoppas att adaptionen blir bra. I värsta fall får jag helt enkelt läsa mangan istället. Serier jag kanske ser på: Enen no Shouboutai har jag läst lite om där brandmänn slåss(?!) mot brand(?). Blir säkert underhållande shounen strider. Dr Stone har jag också hört ska vara en av de nya shounen-serierna som har blivit ganska populära, troligtvis väljer jag antingen den här eller Enen no Shouboutai men jag kanske får lust att se på båda samtidigt. Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? har jag endast uppmärksammat på grund av dess namn, vet inte mer än så och det kanske inte behövs? Tejina-senpai kanske jag tittar på om jag får nog av allt det övernaturliga och för att MathJuice har nämnt den.
 8. Klona

  Gissa animen

  One punch man säsong 2?
 9. Klona

  Försäljning av figuriner

  Sedan jag kom hem över sommaren så har jag insett att jag aldrig kommer kunna få med mig alla mina figuriner till lägenheten där jag studerar och än mindre få plats med alla så det vore roligare att någon med intresse tog över dem än att de bara står utan att någon tittar på dem. Jag har inte tänkt att tjäna massa pengar på dem men ändå vill jag inte skänka bort dem då de flesta figuriner i min samling är påkostade, jag har inte tänkt ut något pris på dem än men jag hade tänkt lite billigare än vad de går för på Ebay.. Alla figuriner är öppnade men kartongerna finns kvar förutom till de små figurinerna från One Piece. De har stått i Detolf skåp och har endast rörts de gånger jag har dammat dem och bytt plats på dem. Samlingen finns på https://myfigurecollection.net/profile/Klomega/collection/a och under kommer länkar med bilder på dem. Självklart kan jag ordna närmare bilder på dem om så önskas. http://imgur.com/qZCWmKJ http://imgur.com/CqffrYP http://imgur.com/UaDB8ly http://imgur.com/kch5Xcb http://imgur.com/7pXBanc
 10. Klona

  Försäljning av figuriner

  Bumpar min tråd eftersom jag är hemma under sommaren igen. Om ni är intresserade eller har några frågor så är det bara att skriva i tråden eller skicka iväg ett pm så ska jag svara så fort jag kan.
 11. Klona

  Gissa animen

  Den hade du koll på wilfried, rätt med andra ord.
 12. Klona

  Gissa animen

  Nu när jag tänker efter så skiftade stilen en hel del mellan avsnitt och avsnitt. Nåväl här kommer nästa bild.
 13. Klona

  Gissa animen

  Stämmer inte riktigt in på stilen men gissar på Spacy Dandy.
 14. Klona

  E3 2019

  Fanboy som jag är så såg jag fram emot From Software:s nya spel som det hade spekulerats om. Namnet på titeln kommer att vara Elden Ring och trailern är precis lika kryptisk som deras andra teasers genom åren. Något nytt den här gången är att det är en samarbete med Hidetaka Miyazaki och Geaorge RR Martin. Det ska bli intressant vad de kommer fram till och det har hintats att det ska vara en öppen världen den här gången. Väldigt taggad på det men misstänker att det är ca 2 år bort vilket är lite synd men den som väntar på något gott...
 15. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Midsommar åker jag eventuellt bort men borde komma hem runt 18-19 tiden på kvällen. 30 har jag ingenting planerat.
 16. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Åker hem på söndag så kommer nog inte kunna medverka om det skulle ske den 9. 16/6 jobbar jag men vet inte riktigt när jag kommer hem men återkommer när jag vet mer.
 17. Klona

  Gissa animen

  Rätt!
 18. Klona

  Gissa animen

 19. Klona

  Gissa animen

  *Fotot är taget precis efter att Klona hade gissat i Gissa animen tråden.*
 20. Klona

  Gissa animen

  Ser ut som Aldnoah.Zero.
 21. Klona

  Gissa animen

  Fate Zero?
 22. Klona

  Vilken anime såg du klart senast?

  Trigun En serier som jag hörde talas om lite då och då när jag fortfarande var ny på forumet och som jag tänkte att jag skulle se på. Jag såg första avsnittet för några år sedan men kände att jag inte riktigt var sugen på att se mer av det jag såg. Jag var ute efter action och något som hade en lite mörkare ton. Första avsnittet hade visserligen action men det var mycket humor och "trams" men ändå kände jag att den troligtvis kommer att bli mer allvarlig längre fram. För er som inte sett eller hört talas om serien så handlar det om en man vid namn Vash som har en belöning på $$ 60 000 000 000 för sitt huvud och som kallas den mänskliga tyfonen då han har en tendens att jämna städer till marken. Detta leder såklart att det är massa prisjägare som ständigt letar efter honom och det är så första avsnittet börjar. Man ser tidigt att han är en mästerskytt men att han också aldrig skjuter för att döda, han slår folk medvetslösa och skjuter pistoler ur händer mot sina motståndare men aldrig skjuter han för att döda. Serien har en komisk stil, allt från dialoger till striderna men sen ibland så smäller det till och det blir en allvarlig ton. Lite som i One Punch man när man ser att Saitama bli allvarlig eftersom han är mer detaljritad då. Dessa stunder kommer allt oftare ju längre serien går och det är ändå ett ganska vanligt koncept på serier tycker jag. Vad tyckte jag om serien då? Jag tycker att den var bra och jag förstår varför detta skulle kunna vara en serie som får en att titta på mer anime, den är liksom lättsmällt. Den är ganska episodisk men oftast händer det något i varje avsnitt som gör att handlingen går framåt. Det intressanta delen för mig i serien var att lista ut vad som gjorde Vash så speciell, med den belöningen på sitt huvud måste man ha gjort något fruktansvärt och varför han undviker att döda de som försöker döda honom. I slutändan gav jag den 7/10, jag är glad över att jag sett den och kan bocka av den från min lista men också att jag lyckades klämma in en 90-tals serie då jag inte sett så många från det årtiondet.
 23. Klona

  Anime våren 2019

  One Punch man 2: Blev besviken när jag såg att det inte var Madhouse som producerade säsong 2 men hittills tycker jag att JC staff gör ett bra jobb. Det är något annorlunda mot den första säsongen men jag kan inte riktigt placera vad det är. Humorn är precis som förra säsongen i toppklass och striderna är snygga. Öppningslåten var jag lite skeptisk till men det var jag till förra öppningslåten också, såhär fyra avsnitt in tycker jag att den passar riktigt bra.
 24. Klona

  Gissa animen

  Det stämmer alldeles utmärkt.
 25. Klona

  Gissa animen

×