Hoppa till innehåll

Klona

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  1865
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  82

Allt som postas av Klona

 1. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Första säsongen slutar likt många andra serier där källmaterialet inte är avslutat. Vill du se en serie som avslutas så skulle jag säga att du tittar på Gundam.
 2. Klona

  Ge mig tips om anime att se

  Jag väntade lite med att skriva då det var ett tag sen jag kände starka känslor inför en anime men då ingen annan har skrivit ger jag förslag på två stycken (du behöver bara välja en) beroende på vad du är mest sugen på. Den första är Mobile Suit Gundam Iron-blooded Orphans, då jag inte sett så mycket av Gundam kan jag inte säga om det är en typisk Gundam-serier eller inte men den innehåller mechas och action. Det är lite drama och intriger i serien men den ligger nere på prio 2-3. Det är en serie som jag tänker tillbaka på ibland och den hade ändå en del scener som gör den minnesvärd. Runt 52 avsnitt om du tittar på båda säsongerna. Den andra är Yakusoku no Neverland, är en blandning mellan skräck och thriller och jag fick vibbar av Higurashi no Naku Koro ni när jag såg den. Vi får följa Emma, Norman och Ray plus en hel del ungar som bor i ett barnhem. Det verkar idylliskt till en början men jag fick känslan av att det verkade lite för bra för att vara sant. Jag tyckte att serien var väldigt bra (8/10) och den innehöll en del scener som fick mig att reagera.
 3. Klona

  Rewatch - Eureka Seven

  Många diskussioner brukar tyvärr dö ut efter ca 12 avsnitt och denna serie är 50 avsnitt så omgångs-vis är nog att föredra. Angående startdatum spelar det inte sås tor roll för mig, jag verkar ha de ganska lugnt nu men samtidigt ligger jag efter med mina nuvarande serier så skulle åtminstone vilja ha 2-3 veckor för att komma ikapp dem.
 4. Klona

  Eureka Seven - Hi-Evolution

  Med en re-watch tråd så har man ju anledning att både se på serier och diskutera dem, det brukar jag gilla.
 5. Klona

  Anime sommaren 2019

  Vinland Saga: Jag har hittills sett 4 avsnitt och även om den har rört sig ganska långsamt framåt så tycker jag att den är riktigt bra. Jag tycker den prickar rätt med en lite glorifierad bild av hur vikingar levde. Inte hur de levde men i striderna, i typisk animé-anda så kan de riktigt bra och starka krigarna slå folk så hårt att de flyger upp ett par meter upp i luften. Inget jag alls stör mig på då de sätter nivån på ett bra sätt. Jag hade inte heller stört mig på om vissa krigare skulle få någon förmåga av de nordiska gudarna när det behövs, nu tror jag inte att det händer av de avsnitten jag har sett men ändå. Serien börjar att vi får följa Thors vid ett sjöslag, efter att ha dräpt ett par män hamnar han i vattnet och släpper sitt svärd och simmar till land under vatten. Efter det blir det ett tidshopp på några år och han har en fru, dotter och en son. Han verkar inte längre vara en krigare utan ser ut som en man som har levt ett liv på slagfältet men som inte längre vill döda. Hans son Thorfinn är troligtvis personen som jag har sett på omslagen på mangan. Skillnaden på han på omslaget och när vi får se honom första gången är som natt och dag, han är visserligen äldre på omslaget men den största skillnaden är hans ansikte/uttryck. Första gången ser han ut som vilken 5-8 åring som helst som leker större delen av dagen medan han på mangan ser ut som en man som är helt tom och som har levt ett hårt liv. Jag blev direkt intresserad av att få reda på den orsak som ändrar honom så, troligtvis kommer han inte ha en lätt uppväxt. Öppningstemat är läckert och får mig lika hypad inför varje avsnitt och det är något jag tycker att Wit studio lyckas med till många av de serier jag har sett från dem. En av de bästa serierna jag följer än så länge den här säsongen och då tycker jag ändå att många av serierna jag följer är bra också. Ni som läst mangan hur väl tycker ni att den följer originalet. Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II: Har jag sett fram emot då jag tyckte att första säsongen var underhållande men det som förvånade mig var att jag hade glömt bort många sidokaraktärer och då tittade jag ändå på avsnittet som sändes innan andra säsongen för att fräscha upp mitt minne. Aja det gick ändå ganska snabbt att komma ihåg vart man hade sett dem och vilka som hörde till vilken familj. Den tog fart ganska snabbt genom att det blev en strid mellan Hestias familj och Apollos, tydligen tycker inte andra om att Bell har blivit stark under så kort tid. Hittills har de inte varit i grottan men jag antar att det kommer, inte för att grottan i sig är jättespännande men den hör ändå till serien. Det ska bli intressant att se hur den fortskrider och om det någon gång blir något mellan Bell och Ais.
 6. Klona

  Födelsedagar!

  Hipp hipp hurra till anime.se som fyller 18 år!
 7. Klona

  Närcon 2019 i bilder

  @MathJuice om vi båda skaffar Code Vein så ska jag lova att försöka carrya dig. Tack för underhållande läsning och många fina bilder. Hoppas att vädret de kommande dagarna kan kyla ner dig lite.
 8. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Jag visste att han blev förstörd efter Evangelion men jag visste inte att det hände varje gång han jobbar med ett evangelion-projekt. Då förstår jag mer varför det tar sån tid. Jag minns att jag var förvirrad och något besviken efter att ha sett Eva:Q men det behöver inte alls betyda att filmen var dålig (jag behöver se den igen), jag hade nog lite för höga förväntningar och trodde att den skulle ta en annan riktning än den gjorde. Jag hoppas att Anno kan knyta ihop säcken som han vill med sista filmen så att han slipper göra en ny version av den om han nu mår så dåligt av att göra dem.
 9. Klona

  Rebuild of Evangelion

  Känner mig delad efter inför den sista delen av filmserien. Jag vill vara hypad, Evangelion är ju för böveln en av mina absoluta favoritserie genom tiderna men samtidigt känner jag ingen glöd som jag kände inför film nummer 2 och 3. Kanske är jag i en svacka eller har intresset svalnat lite efter alla år som vi väntat på den. Jag får hoppas att jag blir mer taggad när det börjar närma sig, om inte efter att jag har tittat om filmerna. Trailern hoppar jag nog över för att inte göra väntan längre.
 10. Klona

  Gissa animen

  Det är rätt, ursäkta för sent svar.
 11. Klona

  Gissa animen

 12. Klona

  Gissa animen

 13. Klona

  Gissa animen

  Kommer inte hinna lägga upp en ny bild innan jobbet så om någon vill ta över får de gärna göra det.
 14. Klona

  Anime sommaren 2019

  Serier jag ska se: DanMachi säsong 2 ska jag titta på då jag tyckte att första serien var underhållande, spinoffen var inte lika bra men de delarna som handlade om de karaktärerna jag brydde mig om var fortfarande bra. Vinland saga har jag tänkt att läsa hur länge som helst men när jag såg att det skulle komma en animé så la jag den på hyllan. Jag vet inte så mycket om serien förutom att det är vikingar och att många gillar den och jag hoppas att adaptionen blir bra. I värsta fall får jag helt enkelt läsa mangan istället. Serier jag kanske ser på: Enen no Shouboutai har jag läst lite om där brandmänn slåss(?!) mot brand(?). Blir säkert underhållande shounen strider. Dr Stone har jag också hört ska vara en av de nya shounen-serierna som har blivit ganska populära, troligtvis väljer jag antingen den här eller Enen no Shouboutai men jag kanske får lust att se på båda samtidigt. Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? har jag endast uppmärksammat på grund av dess namn, vet inte mer än så och det kanske inte behövs? Tejina-senpai kanske jag tittar på om jag får nog av allt det övernaturliga och för att MathJuice har nämnt den.
 15. Klona

  Gissa animen

  One punch man säsong 2?
 16. Klona

  Försäljning av figuriner

  Sedan jag kom hem över sommaren så har jag insett att jag aldrig kommer kunna få med mig alla mina figuriner till lägenheten där jag studerar och än mindre få plats med alla så det vore roligare att någon med intresse tog över dem än att de bara står utan att någon tittar på dem. Jag har inte tänkt att tjäna massa pengar på dem men ändå vill jag inte skänka bort dem då de flesta figuriner i min samling är påkostade, jag har inte tänkt ut något pris på dem än men jag hade tänkt lite billigare än vad de går för på Ebay.. Alla figuriner är öppnade men kartongerna finns kvar förutom till de små figurinerna från One Piece. De har stått i Detolf skåp och har endast rörts de gånger jag har dammat dem och bytt plats på dem. Samlingen finns på https://myfigurecollection.net/profile/Klomega/collection/a och under kommer länkar med bilder på dem. Självklart kan jag ordna närmare bilder på dem om så önskas. http://imgur.com/qZCWmKJ http://imgur.com/CqffrYP http://imgur.com/UaDB8ly http://imgur.com/kch5Xcb http://imgur.com/7pXBanc
 17. Klona

  Försäljning av figuriner

  Bumpar min tråd eftersom jag är hemma under sommaren igen. Om ni är intresserade eller har några frågor så är det bara att skriva i tråden eller skicka iväg ett pm så ska jag svara så fort jag kan.
 18. Klona

  Gissa animen

  Den hade du koll på wilfried, rätt med andra ord.
 19. Klona

  Gissa animen

  Nu när jag tänker efter så skiftade stilen en hel del mellan avsnitt och avsnitt. Nåväl här kommer nästa bild.
 20. Klona

  Gissa animen

  Stämmer inte riktigt in på stilen men gissar på Spacy Dandy.
 21. Klona

  E3 2019

  Fanboy som jag är så såg jag fram emot From Software:s nya spel som det hade spekulerats om. Namnet på titeln kommer att vara Elden Ring och trailern är precis lika kryptisk som deras andra teasers genom åren. Något nytt den här gången är att det är en samarbete med Hidetaka Miyazaki och Geaorge RR Martin. Det ska bli intressant vad de kommer fram till och det har hintats att det ska vara en öppen världen den här gången. Väldigt taggad på det men misstänker att det är ca 2 år bort vilket är lite synd men den som väntar på något gott...
 22. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Midsommar åker jag eventuellt bort men borde komma hem runt 18-19 tiden på kvällen. 30 har jag ingenting planerat.
 23. Klona

  Anime.se Podcast Megatråd

  Åker hem på söndag så kommer nog inte kunna medverka om det skulle ske den 9. 16/6 jobbar jag men vet inte riktigt när jag kommer hem men återkommer när jag vet mer.
 24. Klona

  Gissa animen

  Rätt!
 25. Klona

  Gissa animen

×