Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

riyu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  803
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  7

riyu vann senast dagen den augusti 28 2012

riyu hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

20 Utmärkt

Om riyu

 • Rang
  アイドルヲタ

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Stockholm

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. riyu

  Japanskt godis, kakor, prylar osv.

  Kallt grönt te i stora PET-flaskor. Ito-Ens "Oi Ocha" är en av de vanligare och min personliga favorit. Lite dyrt att importera kanske.
 2. riyu

  Game of Thrones

  Avsnitt 4 summerat i en GIF
 3. riyu

  Övriga köp

  Köpte ett PS3-paket för inte så länge sen. Enda spelet jag behöver känns det som. (Det är Yakuza 5.)
 4. Jag skulle nog vara intresserad av lite manga. Återkommer med detaljer när det närmar sig, men påminn gärna. Kör du fast vid 10 yen = 1kr, eller?
 5. Escaflowne finns kvar för den som vill ha... Slänger bort denna också. Volym 1-2 (av totalt 4) med box för plats för alla 4. R4 Madman-utgåva, japanskt tal, engelskt text, engelskt tal också troligen.
 6. Jag är tyvärr aldrig i innerstan. Det tar en högst en kvart att åka till Hallonbergen från T-centralen. Bara att komma och hämta. :)
 7. Den som vill kan komma och hämta denna i Hallonbergen i Stockholm. Det är NTSC, japanskt tal med engelskt text.
 8. Sword Art Online. En serie som fått mig att delvis börja titta på anime igen.
 9. riyu

  My Anime List part 1

  154MB för lite text som du lika gärna kunde postat här (på svenska, såklart)? Jovisst...
 10. Saikano, japansk utgåva. Japanskt tal med japansk och engelsk text. Komplett. 800kr
 11. riyu

  Era skrivbord

  Ny skärm i mitten
 12. riyu

  Ditt senaste spelköp

  Spelet har redan försört halva mitt liv och kommer nog fortsätta göra det ett tag framöver
 13. riyu

  AKB0048

  AKB0048 av Satelight Premiär 29:e april 2012 Bygger på den populära idolgruppen AKB48. I framtiden (upskattningvis 35 år framåt, om man räknar med att två generationer nya flickor blir antagna till gruppen varje år - i december i år har gruppen hållit på i 7 år och det finns idag 13 generationer) har nöjen och kändiskap blivit förbjudet. I den undre världen pågår fortfarande konserter som regeringen försöker stoppa, men framtidens idoler är utrustade med stora mechor till försvar. I avsnitt ett får vi följa de tre flickorna Nagisa, Orine och Yuka som ansöker till audition för 77:e generation i gruppen, efter att ha sett en konsert som barn. Nagisas pappa säger emot, och Yuka bråkar med sin pojkvän, men till slut kommer de iväg på det flygande tåget som ska ta de vidare till nästa steg. Jag hade inga förväntningar på den här, trots att jag är ett stort fan av AKB48. Eller kanske snarare därför, så mycket skit som de pumpar ut på senare dar. Men jag blev positivt överraskad och kommer att fortsätta titta. Nio av de riktiga medlemmarna i gruppen, efter audition, är med och gör rösterna, vilket är lite kul. För de som redan är medlemmar i 0048, så har man använt namnen på dagens medlemmar, och slängt på ett nummer. I första avsnittet får vi t.ex. se "Takahashi Minami den femte" som presenterar hur man går till väga för att ansöka till auditionen. I AKB48 är Takahashi Minami hela gruppens ledare. Hon är känd för att alltid ha en rosett i håret, och i animén så kastar hon den på soldaterna så att de får elchocker. Här är några av medlemmerna som gör rösterna. Kan tilläggas att det finns en del riktiga nördar och i gruppen, och framför allt hon i blått långt hår till höger (Watanabe Mayu) brukar cosplaya på events där fansen kan skaka hand med sin favoritmedlem.
×