Hoppa till innehåll

riyu

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  803
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  7

Allt som postas av riyu

 1. riyu

  Japanskt godis, kakor, prylar osv.

  Kallt grönt te i stora PET-flaskor. Ito-Ens "Oi Ocha" är en av de vanligare och min personliga favorit. Lite dyrt att importera kanske.
 2. riyu

  Musikköp

  Eftersom det finns specifika trådar för animé-, manga- och figurköp så tycker jag musikköp ska få ha en egen tråd också! Har köpt lite mer AKB48-skivor. Nästan alla låtar finns ju med i samlingskivan som kom nyligen, men dock inga musikvideor. Så därför skaffade jag dessa. Och så ramade jag in kortet jag fick med i förra köpet :D
 3. riyu

  Game of Thrones

  Avsnitt 4 summerat i en GIF
 4. riyu

  Övriga köp

  Köpte ett PS3-paket för inte så länge sen. Enda spelet jag behöver känns det som. (Det är Yakuza 5.)
 5. Jag skulle nog vara intresserad av lite manga. Återkommer med detaljer när det närmar sig, men påminn gärna. Kör du fast vid 10 yen = 1kr, eller?
 6. Escaflowne finns kvar för den som vill ha... Slänger bort denna också. Volym 1-2 (av totalt 4) med box för plats för alla 4. R4 Madman-utgåva, japanskt tal, engelskt text, engelskt tal också troligen.
 7. Den som vill kan komma och hämta denna i Hallonbergen i Stockholm. Det är NTSC, japanskt tal med engelskt text.
 8. Jag är tyvärr aldrig i innerstan. Det tar en högst en kvart att åka till Hallonbergen från T-centralen. Bara att komma och hämta. :)
 9. Sword Art Online. En serie som fått mig att delvis börja titta på anime igen.
 10. riyu

  My Anime List part 1

  154MB för lite text som du lika gärna kunde postat här (på svenska, såklart)? Jovisst...
 11. Saikano, japansk utgåva. Japanskt tal med japansk och engelsk text. Komplett. 800kr
 12. riyu

  Era skrivbord

  Ny skärm i mitten
 13. riyu

  Ditt senaste spelköp

  Spelet har redan försört halva mitt liv och kommer nog fortsätta göra det ett tag framöver
 14. riyu

  AKB0048

  AKB0048 av Satelight Premiär 29:e april 2012 Bygger på den populära idolgruppen AKB48. I framtiden (upskattningvis 35 år framåt, om man räknar med att två generationer nya flickor blir antagna till gruppen varje år - i december i år har gruppen hållit på i 7 år och det finns idag 13 generationer) har nöjen och kändiskap blivit förbjudet. I den undre världen pågår fortfarande konserter som regeringen försöker stoppa, men framtidens idoler är utrustade med stora mechor till försvar. I avsnitt ett får vi följa de tre flickorna Nagisa, Orine och Yuka som ansöker till audition för 77:e generation i gruppen, efter att ha sett en konsert som barn. Nagisas pappa säger emot, och Yuka bråkar med sin pojkvän, men till slut kommer de iväg på det flygande tåget som ska ta de vidare till nästa steg. Jag hade inga förväntningar på den här, trots att jag är ett stort fan av AKB48. Eller kanske snarare därför, så mycket skit som de pumpar ut på senare dar. Men jag blev positivt överraskad och kommer att fortsätta titta. Nio av de riktiga medlemmarna i gruppen, efter audition, är med och gör rösterna, vilket är lite kul. För de som redan är medlemmar i 0048, så har man använt namnen på dagens medlemmar, och slängt på ett nummer. I första avsnittet får vi t.ex. se "Takahashi Minami den femte" som presenterar hur man går till väga för att ansöka till auditionen. I AKB48 är Takahashi Minami hela gruppens ledare. Hon är känd för att alltid ha en rosett i håret, och i animén så kastar hon den på soldaterna så att de får elchocker. Här är några av medlemmerna som gör rösterna. Kan tilläggas att det finns en del riktiga nördar och i gruppen, och framför allt hon i blått långt hår till höger (Watanabe Mayu) brukar cosplaya på events där fansen kan skaka hand med sin favoritmedlem.
 15. riyu

  Övriga köp

  Ny poster till hallen.
 16. riyu

  Intervjuoffer till ett repotage sökes!

  Du kan ju prova ställa dina fårgor direkt här, så märker folk om de kan, och vill, vara med och svara.
 17. Jag provade Diablo 3-betan som var under helgen. Det var bra. Blir köp.
 18. SÅLT: Saturn Bomberman med multitap Salamander Deluxe Pack Guardian Heroes Oneechanbara Lite riktpriser för de billigare spelen: Xbox: Dead or Alive 3 (JAP) - 70kr Xbox 360: Lego Star Wars (US) - 60kr Lego Indiana Jones (PAL) - 40kr Unreal Tournament III (US) - 70kr Blue Dragon (JAP) - 100kr PS2: Chaos Legion (JAP) - 60kr Aquaqua (JAP) - 100kr Otostaz (JAP) - 100kr Gran Turismo 3 (Platinum, PAL) - 20kr PSX: Alundra (sliten manual, PAL) - 100kr Double Cast (JAP) - 100kr I.Q (JAP) - 100kr Saturn: Tokimeki Memorial Puzzle-dama (JAP) - 100kr Frakt tillkommer, kan även hämtas i Stockholm, norrort.
 19. Mest japanska utgåvor av spel. Några US/PAL. Vad gäller 360-spelen så funkar alla utom Blue Dragon på PAL-maskiner. Bioshock SÅLT I.Q Remix+ SÅLT Guilt Gear SÅLT Alundra - manual och karta ganska trasig, ful efterlevnad av klistermärke på skivan's omslag Vampire Hunter Darkstalkers Revenge SÅLT Biohazard SÅLT Zero Gunner 2 SÅLT
 20. Om man bortser från laptops, så är det på Cave-festivalen sommaren 2008. Lägg märke till 現金
 21. Allt i fint skick. Finns i Stockholm men kan skickas mot porto. Fler bilder kan ordnas vid intresse. Dragonball, volym 1-42, svenska http://myanimelist.n.../42/Dragon_Ball Saikyou densetsu Kurosawa, volym 1-11, japanska http://myanimelist.n...st_Man_Kurosawa Tobaku haouden Zero, volym 1-7, japanska http://myanimelist.n...ku_Haouden_Zero Saki, 1-5, japanska http://myanimelist.net/manga/6310/Saki Jidan koushounin M, japanska http://myanimelist.n...ng_Negotiator_M Azumanga daiou, volym 1, japanska http://myanimelist.n.../Azumanga_Daioh Ragnarok Online 4-koma manga, volym 1-4, japanska http://www.amazon.co...A%83%80&x=0&y=0
 22. riyu

  Era skrivbord

  Nya tider.
×