Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

CHED

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  4
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av CHED

 1. CHED

  Hur ser ni ut?

  Menade inte att den var roligast av alla bilder här i tråden utan roligast av de bilder jag hade. Men men, trött som man var är det lätt att det blir fel.
 2. CHED

  Hur ser ni ut?

  http://w1.226.telia.com/~u22606610/1024/hebbe/jag_tokig_bw_640.jpg Hehe, kanske inte den bästa bilden, men den är iaf den roligaste :)
 3. CHED

  Avatars

  Själv tycker jag de ska vara mindre, alltså 60x60 men om inte det max 70x70. Blir bara drygt med en massa stora bilder som täcker upp all bildyta. En liten men personlig avatar är det bästa. Behöver absolut inte vara en enorm sate där man kan få plats med NCS-skalan på ena kortsidan.
 4. CHED

  Inlärningsprogram till dator

  Om man gör det så är det något grovt fel på en. Vill man lära sig japanska från grunden är det bäst om man tar den tre-åriga kursen på Stockholms Universitet. Känner till några som gått denna och dem alla kan det mesta men dock inte allt... är ju nå hemskt mycket man måste lära sig för att bemästra språket.
×