Hoppa till innehåll

Yunie

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  7
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Allt som postas av Yunie

 1. Yunie

  Ge mig tips om anime att se

  Alla e så himla snälla o kommer med tips :) Jag ska genast ta till mig och börja titta :D
 2. Yunie

  Ge mig tips om anime att se

  Har sett Neon Genesis Evangelion (det var den första anime jag nånsin såg) men det är inte riktigt min stil... lite för rörig. Men helt ok dock :)
 3. Yunie

  Ge mig tips om anime att se

  Ska testa Claymore, den har jag inte sett.... :) Vad jag söker? Hmm... gillar det lite mörka, vampyrer är dock inte nåt jag söker. Gillar inte när en serie blir för barnslig bara... försökte kolla på fate stay night men tror inte att det är nåt för mig. Det får gärna vara lite sorgligt och med lite inslag av kärlek. Elfen lied är ett utmärkt exempel ;) Men jag gillar även visions of escaflowne (trots att den inte är så mörk eller jätte vuxen) och full metal panic och tsr.
 4. Yunie

  Ge mig tips om anime att se

  Måste bara tacka såååå himla mycket för de som tipsade mig om Blood+!!! :D Jag älskar! Ge mig mer i samma stil, onegai!!!
 5. Yunie

  Full Metal Panic!

  Alltså, är det bara jag i hela världen som älskar FMP men hatar fumoffu serien? Jag skulle inte orka titta igenom skräpet om jag fick betalt, hehe. Blev så himla besviken när jag började kolla på den. Flubba, hubba och tönterier liksom. Nej, ge mig en fortsättning på the second raid istället innan jag blir galen! :(
 6. Yunie

  Top 5 Anime ni sett!

  Tackar och bugar... är ganska ny här så jag är fortfarande lite förvirrad med forumen :D Har för övrigt sett The second raid och hungrar efter mer.
 7. Yunie

  Top 5 Anime ni sett!

  Apropå ingenting, är det någon som har en aning om det nånsin ska komma en fortsättning på Full metal panic? Vilken i övrigt är en av mina favoriter... :P
×