Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Keitaro

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  81
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Keitaro

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Hinata inn
 • Intressen
  LOVE HINA!!!!!!!!!!

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.hinastar.com
 1. Keitaro

  Undertext till Tokyo Godfather?

  Jag hade gett dig en länk om jag visste vart det fanns undertexter, men det jag vill säga till alla andra är att HAN VILL HA EN LÄNK TILL UNDERTEXTER! INTE NÅGON LÄNK DÄR HAN KAN LADDA NER SJÄLVA FILMEN!! Folk ska alltid fjäska så mycket för adminsen "Hålla?! Det är förbjudet att ladda ner anime! Har du inte läst reglerna på forumet? Duh!" När säkert över 90 % av medlemmarna här laddar ner anime. Och säg inte "Nej! Jag laddar inte alls ner någon anime!" För det gör ni visst! Visst finns det några få medlemmar som inte gör det (VÄLDIGT få), men nu kommer många ändå säga att dom inte gör det.
 2. Keitaro

  Naruto-fans, känn er förolämpade!

  Att folk inte har förstått det här än.....det är inte olagligt att ladda ner filmer, utan olagligt att sprida ut det. Så sluta säg att det är olagligt att ladda ner de.
 3. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Det gjorde den! Den var ganska gammal
 4. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Någon?
 5. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Jag har redan beskrivit männen i serien (man kan då inte precis säga män, med tanke på hur gamla dom är). Det var några avsnitt där det fanns tre extra tjejer med som hade tomteliknande kläder på sig kom jag precis på. Just det! En person till. Jag tror att han var skurken, men han hade långt vitt hår som stod rakt upp, och ett stort vitt skägg. Hoppas den informationen räcker.
 6. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Är det ingen som vet vad den andra serien heter?
 7. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Den första var Cyborg 009 The Cyborg Soldier (TV). Men nu återstår den andra serien. Men tack för hjälpen :D :D :D !
 8. Keitaro

  Namn på två anime serier

  Nu har jag precis kommit tillbaka från min semester i Syrien, och där visas det mycket anime (det har det alltid gjort). Men det fanns två serier jag vart intresserad av, och jag undrar vad dom heter. Nr 1: Det är någon form av action/äventyr serie där dom goda består av ungefär 7-9 pers. Alla är klädda i rött, fyra gula knappar på jackorna, och en lång gul halsduk, det är vad alla har på sig. Men varje karaktär kan göra olika saker. Huvudpersonen kan göra så att allt runt omkring honom blir slött, och just därför springer han snabbt. Tjejen (den enda tjejen) kan känna när det är någon fara på gång. En kille med långt hår och en lång spetsig näsa (och jag menar lång), kan flyga (tror att han har någon form av jetpack under skorna) En vithårig kille vars högra hand är en kulspruta och ena knä är en bazooka av något slag. Det finns två mörkhyade killar. Ena är stark som fan, och den andra vet jag inte vad han kan göra. En baby också som kan skapa ogenomträngliga kraftfält. En flintskallig kille som kan förvandla sig till allt möjligt. Det är karaktärerna jag minns. Serie nr 2: Det är någon form av mecha serie där dom summonar fram deras robot (om jag inte minns fel). Huvudpersonen var klädd i vitt och grönt, hade någon levande röd boll på axeln med enorma svarta ögon. Den andra personen gick klädd i rött, hade stort blått hår, och hade en gul orm på axeln. Tror att han var en rockartist, fast det kan vara fel. Så fanns det också två tjejer, men det enda jag minns om dom två var att ena hade rött hår, och den andra tjejens ögon var täckta av håret hela tiden (tror att det var blått hår) Yes, det var det! Så om någon vet vad det är för två serier, säg bara till.
 9. Keitaro

  Chobits är 28avsnitt....

  Å fy fan! 17 timmar?! Hur fan orkar du?
 10. Keitaro

  Guilty Gear anime?

  Så tänkte jag också, tills jag såg en massa clip som inte fanns med i spelen
 11. Keitaro

  Guilty Gear anime?

  Finns det någon Guilty Gear anime? Jag har sett en massa clip lite här och där, men inte mer än så. Om det nu finns en, vad heter den då?
 12. Keitaro

  Mega Man & Bass

  Det finns ju redan, Megaman power battle om jag inte minns fel Screenshoot ,Woodmans vs Protoman Jo jag känner till det spelet. Men jag syftade på ett fightingspel som är lite mer likt street fighter
 13. Keitaro

  Chobits säsong 2???

  Det finns inte en andra säsong. Vet inte om man kommer göra det heller, men tror inte det
 14. Keitaro

  Mega Man & Bass

  Undrar hur det skulle se ut om man gjorde ett beat'em up spel med bara megaman karaktärer?
 15. Keitaro

  Nytt år,ny anime och ny manga??

  Kommer den komma som en manga?
×