Hoppa till innehåll

秀太のせい!

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  13

秀太のせい! vann senast dagen den mars 31

秀太のせい! hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

44 Utmärkt

1 följare

Om 秀太のせい!

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  海峡の東
 • Intressen
  Förutom att teckna och lära mig olika språk jag förmodligen inte har användning för gillar jag historia, speciellt obskyr och konstig sådan... Psykedeliska och obskyra ting är alltid kul det också.

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://www.deviantart.com/wobleschka

Senaste profilbesökare

1881 profilvisningar

Statusuppdatering

Se alla uppdateringar av 秀太のせい!

 1. Fann denna i en bok om Nordiska gudar som min syster tog med sig från bokrean för några veckor sedan. Det är Johan Egerkrans som tecknat den och om jag inte minns helt galet ska det föreställa Loke som fluga.

  Nu vet jag inte om han självmant förvandlade sig till en fluga, eller om det var de andra gudarna som gjorde det för att han prankat dem IGEN, båda är möjliga med tanke på Lokes personlighet, han var ju deras Jockiboi med skillnaden att Loke såg bra ut, något i alla fall inte jag tycker när jag ser Jockiboi.

  Fluga.jpg

  1. Visa tidigare kommentarer  2 till
  2. hautahauta

   hautahauta

   Fantastiskt att höra! - tycker dessa berättelser är låångt mycket mer givande och intressanta än Barbie och Turtles XD då får ni vara glada över detta! 

  3. 秀太のせい!

   秀太のせい!

   Alltså, jag har ju suttit många gånger och skrattat igenkännande åt i synnerhet grekiska gudasagor där alla var otrogna, svartsjuka och hysteriska i parti och minut. Man ser liksom likheter mellan gudarna och vanligt folk. Samma sak är det väl i andra mytologier. Egyptierna hade till och med en gud som var homosexuell... Horus tror jag det var, men är inte säker. Väldigt mycket häftigt i den världen.

   Läste ditt meddelande, kommer svara på det senare, jag håller på och sparkar på realismen just nu. Mycket intressant och skapligt tungt ämne.

  4. 秀太のせい!

   秀太のせい!

   Turtles minns jag en sak om: "En pizza med vispgrädde tack!" Minns att vi satt och flabbade sönder oss åt det där hemma hos vår granne då våra föräldrar inte tyckte att vi skulle se på Turtles av mentalhygieniska skäl skulle jag tippa. Pappa angav då det i alla fall.

×