Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

秀太.

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  13

秀太. vann senast dagen den mars 31 2020

秀太. hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

45 Utmärkt

1 följare

Om 秀太.

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt

Senaste profilbesökare

15 754 profilvisningar
 1. Har bestämt mig för att endast nyttja meddelandefunktionen på den här sajten. Är det så att Du är intresserad av att nå mig, joina gärna min server på Discord!
  https://discordapp.com/channels/547031774530764800/547031774530764802

  1. 秀太.

   秀太.

   Jag vet, det finns en discordserver för anime.se, men det här är min privata, because I want to!

    

  2. 秀太.

   秀太.

   Har officiellt avslutat all aktivitet på Anime.se samt tillhörande Discordserver. 

 2. 秀太.

  Presentationstråden

  Hej alla! Nu har jag varit här sedan 2007, men inte riktigt haft intresset för att vara aktiv mest på grund av tidsbrist. Jag har olika intressen, ett är mytologier och historia, ett annat är språk. vad gör jag här? Då jag har ett visst intresse för anime och manga samt Japansk kultur i övrigt, tänkte jag att jag skulle ge stället en chans för att se om det fanns någon som hade samma intressen och kroppskemi som jag. Såhär långt har jag hittat mycket trevligt folk att snacka med, men vad jag egentligen söker just nu är några att bolla japanska med, gärna konversationer. Sedan tackar jag aldrig nej till animediskussioner, både om gammalt och nytt där. VIKTIGT! Jag är inte en flugmänniska på riktigt, det är bara så det ser ut :)
 3. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Okej, när man sitter några stycken på en server och pratar om Yu-gi-oh! Rätt vad det är kommer en tjej med "Zigfried is a goood boi!" Och så blev det lite av ett internskämt! Så nu ska Zigge ta över världen som en fin kille!
 4. 秀太.

  Sverige och svenska i anime

  Det är faktiskt inte så konstigt att den här låten låter som "små grodorna" då den sången i sig har ett intressant ursprung i den här låten, som heter "song of the onion" eller något sådant. En vild gissning här är att Engelsmännens förmåga att kalla fransmännen för grodätare eller grodor har en del att göra med att låten senare kom att bli till det den är idag, dans inkluderad ;) Sverige brukar ibland haka på sådana retsamheter. Kan nästan se Mr Britain från Hetalia göra det mot Frankrikes karaktär nu.
 5. 秀太.

  Japansk mat

  Detta har jag faktiskt funderat på då det verkar som om Lillajapans Furikake utgått ur websortimentet. Tänker just på folk som nämner att de vill kunna göra Onigiri själva som inte bara smakar som ris, då är ju detta ett väldigt bra alternativ. Att göra egen sådan vore inte dumt att testa dock!
 6. 秀太.

  Anime och manga för en äldre publik

  I den här tråden tänkte jag att vi skulle kunna posta anime och manga som är tänkt till en äldre publik. I animevärlden finns det väldigt många exempel på detta, två av dem är Panty&Stocking with Garterbelt. Tänker att det säkert borde finnas fler, så tipsa gärna om trailers eller länkar till ställen där man kan komma åt sådant. Kort sagt, tipsa om 18+ serier här!
 7. 秀太.

  Animecka!

  Den är lite som the dark side of BCManga, alla som var med där känner till vad jag pratar om här.
 8. 秀太.

  Japansk mat

  Jag är nu inte jättebra på att hitta hemsidor där man kan köpa furikake. Jag vet att Lillajapan.se hade det tidigare, men de hade bara Norigoma och noritamago. Vet någon var man kan köpa fler smaker där, gärna inom Sverige så att man slipper konvertera till SEK från dollar. Upptäckte en skitcool grej förresten på tal om det. Vanlig spenatsoppa med ägg blir mycket godare om man lägger i furikake, men då ska det vara Norigoma. Umamismaken funkar bra till det salta skulle jag tro...
 9. 秀太.

  söker någon att bolla med!

  Bumpar upp tråden lite! Jag studerar B1 och vill gärna lära mig kommunicera bättre, så att jag kan ta mig till B2 någon gång. Är det fler som är på den nivån? Hoppa gärna in i servern nedan! https://discordapp.com/channels/541247333707546644/541247334235897857
 10. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Mvh mer än halva Sverige när de blir arga.
 11. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  När du är Jämte och någon påstår att...
 12. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Folk har ingen respekt för Kadajs tvätt!
 13. Många gånger är det faktisk djupare än Power rangers även om det finns moments också i Power rangers som jag gillar. Jag brukar gå in här när jag kollar på sånt [piratsajt] Vet inte huruvida de hade fått in Power rangers också eller inte, men de sa någonting om att det var på G. Måste ju säga att min favoritsäsong nog är Samurai Sentai Shinkenger, väldigt mycket tack vare Suzuki Shôgo och Hiroki Aiba som är lysande skådespelare.
 14. 秀太.

  Saknas något på den här sajten?

  Ändå ganska intressant info här, Jag trodde först att det fungerade lite som Nings sidor att man som admin kunde möblera som man ville, men det här verkar vara en annan typ av host... Men ändå ganska intressant för oss medlemmar att få veta hur det hela funkar...
 15. 秀太.

  Animecka!

  Nämen halleå och väelkommna till denna treåden! Jag tänkte mest checka av hur många här som känner till Animecka och vad det i så fall finns för uppfattningar om den sajten. Bra eller mindre bra? Kanske rent av dåligt? Personligen är jag inte jätteförtjust i Animecka, varför kan vi ta en annan gång, men det är den uppfattning jag har av sidan.
×