Hoppa till innehåll

秀太.

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  13

秀太. vann senast dagen den mars 31

秀太. hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

45 Utmärkt

1 följare

Om 秀太.

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt

Senaste profilbesökare

3867 profilvisningar

Statusuppdatering

Se alla uppdateringar av 秀太.

 1. Det här med shippings alltså. Jag är okej med att folk tycker att vissa karaktärer är söta tillsammans, jag har själv sådant för mig när jag är på humör för det, men idag snubblade jag över en kvinna som tydligen ville shippa i den fornnordiska mytologin och sa till mig att Balder skulle bli fin tillsammans med Loke....

  MenassåhallåmenmenMEEEEN vänta! Loke lär vara den sista Balder kan paras ihop med med tanke på att han lurade Höder att döda honom. Lång historia som ingen obildad människa orkar läsa om. Det finns par inom mytologier, håll er till dem. Anime är en sak, faktiska legender en annan.

  Ja, man FÅR diskutera det här ämnet, det är fullt tillåtet.

  1. Sceleris

   Sceleris

   Vettefasen alltså, enligt min bild av yaoi skulle Lokes mordiska drag inte utesluta en relation, det är väl ganska många yaoiserier med våldtäkt och otrevligheter, där ena parten i princip är ett manipulativt svin.

  2. 秀太.

   秀太.

   Fast det är väldigt väldigt utanför canon i min mening... Jag kan visst tycka att Hentai och Yaoi är underhållande, men då får det gärna följa golv och väggar och inte antyda på saker som egentligen inte skulle vara så realistiskt i den verkliga storyn.

  3. Sceleris

   Sceleris

   Om det ska lyda canon så faller väl det mesta i fanfic och fanart bort. (´-`)

×