Hoppa till innehåll

秀太.

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  13

秀太. vann senast dagen den mars 31

秀太. hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

45 Utmärkt

1 följare

Om 秀太.

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt

Senaste profilbesökare

3452 profilvisningar

Statusuppdatering

Se alla uppdateringar av 秀太.

 1. Med risk för att låta mer negativ än jag är säger jag nu det här, som jag förmodligen hörts säga på andra håll också, men jag tycker verkligen inte om benämningen "Norrland" som många, påfallande ofta från södra Sverige, använder om typ halva Sverige från Gävle räknat. En del säger att om det här ska hålla säger man ju Svealand och Götaland också, andra säger "Jaaah men Väder-Nils på SVT säger ju Sydsverige också!" Japp, han gör faktiskt det, därför att han är skåning. Skåne blir ibland också segregerat av samma grupp människor.

  Jag vet, det är korrekt Svenska att använda benämningen "Norrland" om norra Sverige, Norrmännen säger också så om norra Norge. Jag är faktiskt inte skamsen över att vara Norrlänning heller även om jag inte känner igen mig det minsta i varesig "Leif & Billy" eller "andra åket" så... Kanske för att jag är Jämte, vi är såhär, kanske är därför jag låter lite sur också, vem vet?

  Nej jag är inte sur på riktigt, det ser bara ut så. Sluta gnäll Torar!

  1. Visa tidigare kommentarer  5 till
  2. 秀太.

   秀太.

   Men ni kan få vara med LITEGRANN då xD
   De tror också att ALLA norrlänningar pratat som skådespelarna Alfred Eriksson som ju är från JOKKMOKK. Jag stör mig på det något djävulskt, jag pratar som Dunderklumpen ;) 

  3. Sceleris

   Sceleris

   65:e breddgraden, represent!

   Har ni förresten tänkt på att norra Sverige ligger österut också? Det är typ lika långt i östlig-västlig riktning mellan Stockholm (long. 18°) och Haparanda (24°), som mellan Stockholm och Göteborg (12°)!

  4. 秀太.

   秀太.

   Aldrig tänkt på det :O Skyller på att mina lärare sa att geografi minsann inte var nödigt när jag gick i skolan.

×