Hoppa till innehåll

秀太.

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  43
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  13

Allt som postas av 秀太.

 1. Har bestämt mig för att endast nyttja meddelandefunktionen på den här sajten. Är det så att Du är intresserad av att nå mig, joina gärna min server på Discord!
  https://discordapp.com/channels/547031774530764800/547031774530764802

  1. 秀太.

   秀太.

   Jag vet, det finns en discordserver för anime.se, men det här är min privata, because I want to!

    

  2. 秀太.

   秀太.

   Har officiellt avslutat all aktivitet på Anime.se samt tillhörande Discordserver. 

 2. 秀太.

  Presentationstråden

  Hej alla! Nu har jag varit här sedan 2007, men inte riktigt haft intresset för att vara aktiv mest på grund av tidsbrist. Jag har olika intressen, ett är mytologier och historia, ett annat är språk. vad gör jag här? Då jag har ett visst intresse för anime och manga samt Japansk kultur i övrigt, tänkte jag att jag skulle ge stället en chans för att se om det fanns någon som hade samma intressen och kroppskemi som jag. Såhär långt har jag hittat mycket trevligt folk att snacka med, men vad jag egentligen söker just nu är några att bolla japanska med, gärna konversationer. Sedan tackar jag aldrig nej till animediskussioner, både om gammalt och nytt där. VIKTIGT! Jag är inte en flugmänniska på riktigt, det är bara så det ser ut :)
 3. 秀太.

  Anime och manga för en äldre publik

  I den här tråden tänkte jag att vi skulle kunna posta anime och manga som är tänkt till en äldre publik. I animevärlden finns det väldigt många exempel på detta, två av dem är Panty&Stocking with Garterbelt. Tänker att det säkert borde finnas fler, så tipsa gärna om trailers eller länkar till ställen där man kan komma åt sådant. Kort sagt, tipsa om 18+ serier här!
 4. Den här leken lekte vi ofta när jag gick gymnasiet. Grejen är att du ska göra en helt egensnickrad och gärna jätteful meme. Högst välkommet Sådant som får andra att skratta Inte välkommet Sådant som får andra att bli arga/ledsna Sedan håller vi en god ton, annars kommer officern och drar er i öronen, det gör ont!
 5. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Okej, när man sitter några stycken på en server och pratar om Yu-gi-oh! Rätt vad det är kommer en tjej med "Zigfried is a goood boi!" Och så blev det lite av ett internskämt! Så nu ska Zigge ta över världen som en fin kille!
 6. 秀太.

  Sverige och svenska i anime

  Det är faktiskt inte så konstigt att den här låten låter som "små grodorna" då den sången i sig har ett intressant ursprung i den här låten, som heter "song of the onion" eller något sådant. En vild gissning här är att Engelsmännens förmåga att kalla fransmännen för grodätare eller grodor har en del att göra med att låten senare kom att bli till det den är idag, dans inkluderad ;) Sverige brukar ibland haka på sådana retsamheter. Kan nästan se Mr Britain från Hetalia göra det mot Frankrikes karaktär nu.
 7. 秀太.

  Japansk mat

  Detta har jag faktiskt funderat på då det verkar som om Lillajapans Furikake utgått ur websortimentet. Tänker just på folk som nämner att de vill kunna göra Onigiri själva som inte bara smakar som ris, då är ju detta ett väldigt bra alternativ. Att göra egen sådan vore inte dumt att testa dock!
 8. 秀太.

  Animecka!

  Nämen halleå och väelkommna till denna treåden! Jag tänkte mest checka av hur många här som känner till Animecka och vad det i så fall finns för uppfattningar om den sajten. Bra eller mindre bra? Kanske rent av dåligt? Personligen är jag inte jätteförtjust i Animecka, varför kan vi ta en annan gång, men det är den uppfattning jag har av sidan.
 9. 秀太.

  Animecka!

  Den är lite som the dark side of BCManga, alla som var med där känner till vad jag pratar om här.
 10. 秀太.

  Japansk mat

  Jag är nu inte jättebra på att hitta hemsidor där man kan köpa furikake. Jag vet att Lillajapan.se hade det tidigare, men de hade bara Norigoma och noritamago. Vet någon var man kan köpa fler smaker där, gärna inom Sverige så att man slipper konvertera till SEK från dollar. Upptäckte en skitcool grej förresten på tal om det. Vanlig spenatsoppa med ägg blir mycket godare om man lägger i furikake, men då ska det vara Norigoma. Umamismaken funkar bra till det salta skulle jag tro...
 11. 秀太.

  söker någon att bolla med!

  Bumpar upp tråden lite! Jag studerar B1 och vill gärna lära mig kommunicera bättre, så att jag kan ta mig till B2 någon gång. Är det fler som är på den nivån? Hoppa gärna in i servern nedan! https://discordapp.com/channels/541247333707546644/541247334235897857
 12. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Mvh mer än halva Sverige när de blir arga.
 13. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  När du är Jämte och någon påstår att...
 14. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Folk har ingen respekt för Kadajs tvätt!
 15. Jag sitter just nu och ser om Hyakujuu sentai Gaoranger i brist på annat att se på medan folk ser på nyheterna eller diskuterar politik. När jag gör det funderar jag naturligtvis på hur många här på Anime som också sett någon av Super Sentais serier. Jag gissar att åtminstone någon såg på Power Rangers som barn eller typ hört talas om Kamen Rider, det är i stort sett omöjligt att missa dem nu för tiden. För ett par år sedan tog sig Power Rangers och Masked Rider in i Sentaicommunitiet men det har varit mycket gnäll kring det då dessa två serier är adaptioner och därför inte helt egna serier. Här tänker jag att vi kan diskutera följande: Power Rangers Masked Rider Kamen Rider Super sentai Alla har säkert sett någon och kanske finns det någon där ute som har en favoritsäsong. Låt diskussionen börja i så fall!
 16. Många gånger är det faktisk djupare än Power rangers även om det finns moments också i Power rangers som jag gillar. Jag brukar gå in här när jag kollar på sånt [piratsajt] Vet inte huruvida de hade fått in Power rangers också eller inte, men de sa någonting om att det var på G. Måste ju säga att min favoritsäsong nog är Samurai Sentai Shinkenger, väldigt mycket tack vare Suzuki Shôgo och Hiroki Aiba som är lysande skådespelare.
 17. Här är jag igen! Jag har just återaktiverat kontot här, väldigt mycket för att se om det finns något bra Animecommunity för Svenskar att hänga på. Jag tror faktiskt att den här sidan har potential att bli något. Dock har jag funderingar på om det är något som saknas. Vi har ett jättesnyggt forum (jämför det bara med det som fanns på BCmanga) och resten av upplägget verkar också ganska bra, men jag tror att det finns saker som kan bli bättre. Personligen saknar jag att kunna bygga en snygg presentation och ha ett eget bildgalleri. Sedan finns det säkert saker andra också saknar, varför jag skapade tråden. Admin får gärna se det som feedback :)
 18. 秀太.

  Saknas något på den här sajten?

  Ändå ganska intressant info här, Jag trodde först att det fungerade lite som Nings sidor att man som admin kunde möblera som man ville, men det här verkar vara en annan typ av host... Men ändå ganska intressant för oss medlemmar att få veta hur det hela funkar...
 19. 秀太.

  Har ni skapat er egen manga?

  Jag har faktiskt hållit på med sådant sedan jag gick i högstadiet och hittade på en som hette "the Super Boys" som inte hade något vidare koncept men som jag funderar på att återuppta. Sedan har jag "Bellajäveln" som handlar om ett gäng Weabous varav huvudkaraktären heter Bella och ofta drömmer sig bort. En dag dras hon in i animevärlden där hon faktiskt träffar en massa olika animefigurer som stör sig på henne eftersom hon konstant gör sig till åtlöje. En serie jag gjorde för att jag verkligen inte hade bättre för mig. Sedan har jag en Yuri-serie som handlar om två lesbiska tjejer som heter Hottie och Bon-bon. Mycket cirkulerar kring hur de träffades och började bonda för att senare bli ett par. Jag gjorde den mest som counterpart till alla Yaoiserier som annars finns. Sedan har jag faktiskt två serier som blivit väldigt omtyckta också. Den ena är Hetascandics som egentligen är en utgrening från Hetalia men nu kommit ifrån det konceptet mer och mer. Serien bygger mycket på skandinavisk och nordisk historia men konceptet med att göra stereotypiska karaktärer av olika platser har jag helt behållit. Sedan har jag faktiskt Grenbacka, som är en Scifihistoria jag inte riktigt är klar med, men har jobbat på i närmare 25 år. Jag kan berätta mer om detta vid förfrågan men den storyn är mörk och väldigt mycket Scifi.
 20. 秀太.

  Saknas något på den här sajten?

  Det vore lite snyggare om presentationen också syntes som "det första man ser" när man går in på profilen. Som det ser ut nu verkar den mest vara i ett hörn, vidare vore det kul om man kunde bearbeta den om man skulle vilja ha en snygg layout eller så, mest en fundering jag hade som sådan. Bildmässigt tänkte jag mest på hur Ningnätverken byggt upp det, där har varje profil som ett Deviantartgalleri där man kan ladda upp X antal bilder, exempelvis sådant man ritat, eller något annat man vill visa folk, vad det nu kan vara. Jag vet inte om det kanske blir för stort om man gör som Instagram gör, vet ju inte hur mycket utrymme som finns här osv...
 21. Nejdå, det är inte så vanligt att vanligt folk utanför asien känner till Super Sentai i alla fall, men jag började då se på det när jag började se konstiga anatomiska skillnader mellan Trini Quan och Tiger Ranger när jag var liten. Gillar fortfarande vissa Power Rangers-säsonger men mycket är det ju "Nah det här är sånt Nick och Disney sänder hela dagarna för att göra sina ungar till stereotyper -Movin on!" xD
 22. 秀太.

  Dere-typer, please HELP!

  Alltså, jag är asgammal, eller så är jag oerfaren som inte känner till alla dere-typer och hur det här ligger till. Jag vet så pass att en Yandere är typ en psykopatisk och sadistisk person, gärna kvinnlig (Belarus från Hetalia) medan en Tsundere är typ en sådan som agerar PMS'igt och avvisande mot väldigt många (typ Britain från samma anime) men sedan förstår jag att det finns många andra grenar i detta som jag inte hängt med på alls. Jag antar att någon annan har mer koll, förklara gärna för farmor så att hon begriper detta.
 23. 秀太.

  Egensnickrade och gärna fula memes

  Kinda liked it anywayz... Jag när jag tappat bort något.
 24. 秀太.

  Tror någon man har en chans?

  Till hösten ska man då börja på Cirkusskola, inriktningen är trapets, men grejen är den att jag aldrig prövat förr... Tror ni jag kommer komma in?
 25. 秀太.

  Tror någon man har en chans?

  Alltså, det har varit fler utbrott men det som är mest känt tror jag är i Östersund därför att händer något här, då märks det på hur folk låter. Vi fick in filter från Sundsvall som funkade bra, men då var smittan redan spridd ut till Frösön med omnejd... Jag vill inte vara den där stackars familjen i Odensala vars avlopp rådde för allt det där. Det är faktiskt bättre än man tror många gånger, det finns till och med riktiga nördar som kan få det att funka ungefär lika bra som Photoshop vilket jag verkligen skulle välkomna, har jobbat mer med PS och är väl mer van vid det. Låter som en intressant bok där! Jag kommer definitivt låna den när jag läst klart frösötriologin, det har jag ju lovat mig själv sedan jag lärde mig läsa. Freyr (på profilbilden) kommer förmodligen säga att jag är lat nu, han brukar göra det. Jag har faktiskt en kompis som kommer från Japan, han tycker att jag kan vara oförskämd när jag säger saker som "Ditt jäkla arsle!" till min storasyster när hon gör bort sig. I Japan skulle man inte göra så rent generellt.
×