Hoppa till innehåll

Niðarós

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  33
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  6

Niðarós vann senast dagen den februari 25

Niðarós hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

27 Utmärkt

1 följare

Om Niðarós

 • Rang

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Plats
  Östersund, staden med odjuret!
 • Intressen
  Förutom att teckna och lära mig olika språk jag förmodligen inte har användning för gillar jag historia, speciellt obskyr och konstig sådan... Jag gillar förresten allt som är obskyrt och konstigt!

Kontaktsätt

 • Webbplats
  https://www.deviantart.com/wobleschka

Senaste profilbesökare

1102 profilvisningar

Statusuppdatering

Se alla uppdateringar av Niðarós

 1. Med risk för att låta mer negativ än jag är säger jag nu det här, som jag förmodligen hörts säga på andra håll också, men jag tycker verkligen inte om benämningen "Norrland" som många, påfallande ofta från södra Sverige, använder om typ halva Sverige från Gävle räknat. En del säger att om det här ska hålla säger man ju Svealand och Götaland också, andra säger "Jaaah men Väder-Nils på SVT säger ju Sydsverige också!" Japp, han gör faktiskt det, därför att han är skåning. Skåne blir ibland också segregerat av samma grupp människor.

  Jag vet, det är korrekt Svenska att använda benämningen "Norrland" om norra Sverige, Norrmännen säger också så om norra Norge. Jag är faktiskt inte skamsen över att vara Norrlänning heller även om jag inte känner igen mig det minsta i varesig "Leif & Billy" eller "andra åket" så... Kanske för att jag är Jämte, vi är såhär, kanske är därför jag låter lite sur också, vem vet?

  Nej jag är inte sur på riktigt, det ser bara ut så. Sluta gnäll Torar!

  1. Visa tidigare kommentarer  5 till
  2. Niðarós

   Niðarós

   Men ni kan få vara med LITEGRANN då xD
   De tror också att ALLA norrlänningar pratat som skådespelarna Alfred Eriksson som ju är från JOKKMOKK. Jag stör mig på det något djävulskt, jag pratar som Dunderklumpen ;) 

  3. Sceleris

   Sceleris

   65:e breddgraden, represent!

   Har ni förresten tänkt på att norra Sverige ligger österut också? Det är typ lika långt i östlig-västlig riktning mellan Stockholm (long. 18°) och Haparanda (24°), som mellan Stockholm och Göteborg (12°)!

  4. Niðarós

   Niðarós

   Aldrig tänkt på det :O Skyller på att mina lärare sa att geografi minsann inte var nödigt när jag gick i skolan.

×