Hoppa till innehåll

Ohem

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  71
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Ohem

 • Rang

 1. Ohem

  ditt drömjobb?

  Digital och 3D animatör.
 2. Ohem

  Ge mig tips om manga att läsa!

  Battle Angel Alita.
 3. Ohem

  japanska läromedel

  Just nu så lär jag mig japanska på cd-rom från Academica ( www.academica.se ) och tycker att lärosättet är suveränt, enda jobbiga är att lista ut varför vissa ord och meningar hänger med samma bild, men med olika betydelser. Tex: ofta förekom det meningar med wa, ga och no som inte visades tidigare med samma bild och detta är något man bör vara uppmärksam på, men för övrigt så är det helt ok.
 4. Ohem

  Vad heter ni?

  Sid Lilja
 5. Ohem

  James Cameron, Battle Angel!

  Något som har uppmärksammat många är att James Cameron kommer göra en(?) Live-Action film baserad på dom 3 första böckerna, lite info: http://filmforce.ign.com/articles/573/573256p1.html? http://www.thezreview.co.uk/comingsoon/ ... lalita.htm Enligt datumet så kommer inte filmen förrän någonstans 2007, mestadels så kommer filmen vara gjord i CG eller/och 3D, huvudkaraktären kommer vara gjord i CG medan resten är skådespelare. Vad tror ni hur det kommer bli? James Cameron är ju en man med gott rykte, jag låter hellre utvecklingen av filmen ta lång tid än att få kvantitét då jag är en väldigt stor fan av mangan.
 6. Ohem

  Vad heter ni?

  Sid Lilja
 7. Ohem

  Vilken är din favorit Narutokaraktär???

  Shikamaru, Orochimaru och Gaara.
 8. Ohem

  Citat från animé

  "Let angels do battle, and let the soldiers rest" Desty Nova, Battle Angel Alita (se avatar)
 9. Ohem

  Häftiga namn?

  Kazuma
 10. Ohem

  Anime Rekomendation?

  Gungrave
 11. Ohem

  Sitt namn på Japanska?

  Jag hittade för ett bra tag sen en namngenerator som konverterar namn till japanska om man skrev rätt, mitt blev såhär: Mitt namn: Lilja, Sid Japanska: Kojima, Taiki Nu var det bara en generator och inte på något sett ge någon sanning, men det var iaf kul.
 12. Ohem

  Har Anime förändrat ditt liv???!

  Animé och Manga har förändrat mitt liv, speciellt på hur folk beter sig runt om mig.
 13. Ohem

  Metroid filmen

  Kom tänka på det, Battle Angel Alita (baserad på mangan med samma namn) är just nu under produktion och James Cameron (Terminator 1 - 2, Titanic, Dark Angel m fl) är regissör och (troligen) manusförfattare med, vad jag såg från informationen på en filmsida så kommer inte filmen bli färdig om förrän runt 2007 så det är en bit kvar. Vi får väl hoppas att filmen blir bra, det stod också att huvudkaraktären Alita kommer vara CG/Datoranimerad medan resten kommer vara riktiga skådespelare, och nog vet vi att James inte gör några flopp-rullar utan kommer med kvalié, jag håller tummarna för honom).
 14. Ohem

  Anime PC-spel?

  Shogo: Mobile Armor Division Oni Dessa är dom enda "anime" spel jag kan komma på, och som säkert endast finns som spelbara.
 15. Ohem

  Vilken manga gillar du?

  Battle Angel Alita (fortfarande) och Berserk.
×