Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Shizuku

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  5
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Shizuku

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Östersund
 • Intressen
  Film, anime/manga, magi, musik m.m
 1. Shizuku

  Hjälp Forum ?

  Ja, det jag prioriterar en aning mer är faktiskt mat, kläder och hyra. Tyvärr är jag inte något rikemansbarn som har det så bra att man faktiskt har råd med allt som man tråner efter, utan tyvärr måste tänka på andra saker som är viktigare. Och nej, jag räknar dig inte till oss då du uppenbarligen inte har en aning om hur det är att leva med lite pengar. Tyvärr tänker jag inte leva efter dessa kapitalisters oerhört korkade idéer om vad som är rätt eller fel. Sedan om du vill göra det, är helt upp till dig.
 2. Shizuku

  Hjälp Forum ?

  Få se... tycker det där är ganska orealistiskt. Tänk om man inte har någon hygglig kompis i USA som nu kan spela in den till en? Och vad ska vi fattiga barn handla med för pengar, när man försöker leva på studiebidraget så gott det går, och inte har råd att köpa anime för? Ska vi vackert få vara utan anime, bara för att vi inte har råd?
 3. Shizuku

  Grymmaste Anime Character!

  Kille: Killua i Hunter x Hunter Tjej: Arcueid i Shingetsutan Tsukihime Mech: Har tyvärr inte sett någon...
 4. Shizuku

  Hjälp Forum ?

  Njaa, nu överdriver du en del. Nej, juridiskt sett är det exakt samma sak. Båda är brott mot upphovsrättslagen. Precis som att inte du laddar hem en massa! Hur ska du annars ha kunnat blivit intresserad av anime? Eftersom det tyvärr inte visas så mycket i Sverige... Köper du all din anime eller?
 5. Shizuku

  One Piece

  Jag har första 7 böckerna, (min ekonomi har tyvärr hindrat mig från fler köp) och älskar den serien redan. :) Väldigt härliga karaktärer och spännande handling. *tummen upp*
×