Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Thai

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  39
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  1

Thai vann senast dagen den januari 4 2013

Thai hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

6 Neutral

Om Thai

 • Rang

 • Födelsedag 1991-08-27

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Vasa, Finland
 • Intressen
  Anime, Manga, J-rock etc / Webbdesign
 1. Thai

  Inaktiva presentationer

  Halloj och välkommen, hoppas du kommer trivas! :D
 2. Thai

  Europas Sångtävling 2013

  Jorå. De nämnde väl det i förbifarten i media nu i veckorna. http://www.svt.se/melodifestivalen/sa-delas-kvallens-roster-ut-i-finalen-av-eurovision-song-contest-2013-kan-avsloja-resultatet
 3. Thai

  Europas Sångtävling 2013

  Tycker bara norden har något att ens överväga att hänga på hyllan i år. Personligen hejar jag på Stjernberg som jag kan tänka mig att bli homosexuell för. Danmark och Norge har väl inget nytt under solen precis, men det finns väl något som heter duga. Är det fortsatt varmt ikväll så lutar jag mig gärna tillbaka och njuter av Islands bidrag. Annars så njae, vetja om resten av fältet utifrån vad som hördes i semifinalerna. Och ang. Yohio så är jag rätt så glad att han inte ska stå på scenen och sjunga nu i efterhand med sin earbreak hotel, men han får ju åtminstone läsa upp de svenska poängen. Om det nu är något som kan trösta fansen. :)
 4. Döm av min förvåning när jag hittade en begagnad Rurouni Kenshin: Betrayal ute på lilla stan, i bra skick också måste det tilläggas. Slog till direkt.

 5. Man blir så glad varje gång man får hem dvd-boxar. Även om det rör sig om billiga sådanna icke-lyxiga utgåvor. D.N. Angel och Space Adventure Cobra hamnar äntligen i hyllan.

 6. Thai

  Animeköp

  Manga UK-utgåvan av FMA: Brotherhood. Ursäkta skitkvalitén.
 7. Det hände. Jag kunde inte hålla mig. Beställde FMA: Brotherhood från brittiska Amazon. Snorbilligt i jämförelse med amerikanska volymnerna jue. Där rök visst kaffet för nästa månad :3

 8. Thai

  Vilken anime såg du klart senast?

  Hmm, såg klar Say "I Love You" och "My Little Monster". Två hjärtvärmande slice of life:ar varav den senare har bra inslag av humor. Rekommenderar starkt.
 9. Thai

  Sword Art Online

  Jag får ta och erkänna att jag har svårt att acceptera serien och blev riktigt besviken över att ha lagt ned tid och energi på att plåga mig igenom den i brist på annat. Sword Art Online var för mig inget mer än en klumpig sammansatt serie med så pass många brister i bl.a. handling och dialog att man som tittare aldrig riktigt blev nöjd och senare hade svårt att hänga med i vad som komma skulle. Speciellt i första halvan där fokus lades på helt fel saker och trots de några positiva aspekterna så förblev min inställning rätt så negativ för varje avsnitt som gick. Jag upplevde SAO som osammanhängande, och relationen mellan Kirito och Asuna som... omättad och slumpmässig. Fantasyvärldarna där SAO (SAO och Alfheim) huvudsakligen utspelade sig var snyga och intressanta, liksom idén med vrmmorpg. Man hade en bra bas att utgå ifrån. Hur kunde slutresultatet bli så... fel?
 10. Thai

  Prylar till salu! Tillagt 1/11

  Äsh då. Då får vi strunta i det. :(
 11. Thai

  Prylar till salu! Tillagt 1/11

  Är väldig sugen på att köpa, bara för att. :D Kan du ta reda på vad frakten till Finland kostar och sedan meddela mig om det?
 12. Thai

  Prylar till salu! Tillagt 1/11

  Vad tar du för Kill me Kiss me-serien?
 13. Thai

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Dag 8: Posta en verklighetsrelaterad bild! Azunyan <3
 14. Thai

  Var inhandlar jag anime? [Länkar]

  Trevligt. Hittade ett gäng skivor för en ovanlig billig peng. Någon här som har koll på hur ofta Amazon, Rightstuf och andra amerikanska nätbutiker har rea på anime och hur ofta dom erbjuder gratis frakt till Europa (om dom överhuvudtaget har gjort det)? Aldrig haft koll på det där faktiskt.
 15. Thai

  Animeköp

  Jamen, dom var ju så billiga! :(
×