Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Japs

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  708
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Japs

 • Rang
  Stamgäst

Profilinformation

 • Plats
  Megaville
 • Intressen
  Banana

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Japs

  Nindendo DS spel att se fram emot

  Det spel jag verkligen väntar på till DS'en är Rockman ZX. Släpptes för ett bra tag sen i Japan, och ingen vet när/om det ska översättas. Men så fort det släpps på engelska så skaffar jag det på import, pronto!
 2. Japs

  Gissa spelet

  Yup, Elebits är det.
 3. Japs

  Gissa spelet

  Det verkar så >:D. Det är inte Mosquito.
 4. Japs

  Gissa spelet

  Ok, här är en ny bild.
 5. Japs

  Snyggaste spelomslaget?

  Det är utan tvekan världens fulaste omslag, no question. Undrar vad illustratören tänkte...
 6. Japs

  Multimedia Fusion 2 is out!

  Det är rätt det, är fortfarande igång på sätt och vis. Ligger alltid i bakhuvudet, försöker skrapa ihop ett team här på GAME, men det är svårt att dra igång nåt. >_> Precis. Om man skaffat MMF2/MMF2Dev får man sälja sina spel. Med Dev får du göra det helt fritt, har du Standard så måste du ha med "Fueled by Fusion" loggan. Inget större handikap där imo. Det är ju bara en logga, lite reklam till Clickteam (plus så ser det ballt ut också :P) Det är också det man betalar för mest. För att sälja spelen man gjort med mjukvaran. Mitt ex kom idag. Beställde det i måndags. =)
 7. Japs

  Multimedia Fusion 2 is out!

  Beror ju på hur du menar med begränsat? Dom felsta extensions dom var av värde i MMF1.5 har blivit inkluderade i MMF2 från start, de som inte kom med i releasen kommer i ett nerladdningsbart Bonus Pack. Och självklart kommer det nya allteftersom också. Ja, fast mer sånt som man enbart behöver om man vet vad det är till för eller är superseriös. Om man bara ska köpa det för att leka runt lite kan man lika gärna köpa TGF2. Jag är lite halvseriös och tog MMF2 Standard. :) Man kan göra det mesta i 2D med det. Spel till mediaspelare till ftp-program till paint-program. MMF(1.5&2) > TGF(1&2) > RPG Maker >>>>>>>>>> Game Maker Här kan man läsa vad som är nytt för TGF2/MMF2: http://mmf2.ovine.net/
 8. Japs

  Multimedia Fusion 2 is out!

  Icke. Game Maker är en efterapning av TGF. TGF/MMF är mycket kraftfullare och friare. Spel skapade i Game Maker måste av nån anledning också ha en ladd-skärm. Så blir det inte i TGF/MMF (om du inte har gjort något oerhört krävande program och gör en själv :P)
 9. Japs

  Multimedia Fusion 2 is out!

  I fredags släpptes The Games Factory 2, Multimedia Fusion 2 och Multimedia Fusion 2 Developer. Vissa här känner väl till programmen en aning. Jag beställde mitt ex av MMF2 idag. Priserna ligger såhär: The Games Factory 2 ------------> 49EU Multimedia Fusion 2 --------------> 99EU Multimedia Fusion 2 Developer -> 299EU Jag fick 13% off på MMF2 Standard för att jag köpte gamla TGF. Om man äger någon av de tidigare versionerna kan man få ett discount HÄR! Info finnes på www.clickteam.com :D
 10. Japs

  Gissa spelet

  Immaterial and Missing Power är en spinnoff på Shanghai Alice's shooterspel där man tagit karaktärerna från shootersarna och stoppat in dom i ett fighting spel. Köpte spelet (och många andra, bla SA's Perfect Cherry Blossom) av Zimeon på NärCon. Mycket roligt :) Btw, känner inte heller igen spelet. Ò,ô
 11. Japs

  UppCon:07

  Jag visste det!!! EDIT// Måste komma ihåg å skaffa en luftmadrass tills dess också. Hade bara sovsäck förra gången TT_TT
 12. Japs

  UppCon:07

  Uppcon!! ^__^ Om det inte clashar med Camelot så ska jag definitivt ta mig dit här från Gotland =D (Må kanske inte vara längt bort från Uppsala men, lite knögligt är det allt att ta sig härifrån) Förhoppningsvis kommer jag med tillhörande mantel och hatt.
 13. Japs

  Vad händer efter döden?

  Judaism är det engelska ordet för Judendom. Anledningen till att det finns i Svenska Akademiens ordlist är att det använts flititgt som lånesord. Jag tror inte på liv efter döden, reinkarnation osv. Mest för att jag inte bryr mig, när jag är död så är jag död (om nån jäkel inte hittar en Fenix-fjäder förstås :P) Och om det nu skulle finnas nåt efteråt så finns det en god anledning till att folk inte vet (men envisas med att spekulera). Om en person visste vad som skulle hända efter hans död skulle personen ifråga antagligen bli galen och paranoid. Och att tro (karma, helvete och himmel eller vad man vill) är inte samma sak som att veta. En tro är en konceptualiserad tanke, ett ideal. Inte ett faktum.
×