Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

FrisseFrissén

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  184
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  5

FrisseFrissén vann senast dagen den maj 25 2013

FrisseFrissén hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

22 Utmärkt

Om FrisseFrissén

 • Rang

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://www.slaktar-stig.se

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. FrisseFrissén

  Bästa bildtexten

  "Vad fan, det där är ju mina trosor!"
 2. FrisseFrissén

  Anime sommaren 2014

  Jag såg precis klart sista(?) avsnittet av Aldnoah Zero
 3. FrisseFrissén

  Mangaköp

  Räknas digitala köp? Annars har det varit rätt skralt på mangafronten för mig ett tag. Jag räknar dock med att göra något åt det så snart jag packat upp alla dessa flyttkartonger som mina mangaböcker ligger i.
 4. FrisseFrissén

  National Novel Writing Month

  Ah, det är bara jag. Jag tänkte att vi från samma forum kunde hålla ihop, så kan man se hur det går för varandra.
 5. FrisseFrissén

  National Novel Writing Month

  Nej, ge inte upp! Det är inte alls mycket tid som behövs, det räcker med någon timme om dagen. Sjäölv så jobbar jag, och räknar man med restiden är jag borta nästan tolv timmar om dag, men ändå lyckas jag få tiden att räcka till. det handlar bara om hur motiverad man är. Och så ska man inte heller bry sig om ifall man skriver rätt eller bra, sådant kan man rätta till nästa månad! Som sagt, ge inte upp! det kan vara svårt att komma igång när man redan har missat några dagar, men när jag ligger efter brukar jag ta helgerna till att skriva ikapp. Men skulle det vara så att du inte lyckas komma igång kan du alltid göra ett nytt försök nästa år. Spara dina idéer och planera lite grann inför nästa år så ska du se att det kommer gå mycket lättare.
 6. FrisseFrissén

  National Novel Writing Month

  Ja, då var det november igen. Jag började med att halka efter redan från dag ett, men som tur var hade jag större delen av helgen på mig att skriva, och är nu ikapp igen. Är det någon mer här på forumet som kör i år?
 7. FrisseFrissén

  Crunchyroll börjar "strömma"... manga?!

  Fantastiskt! Om de sköter sina kort rätt kan det här mycket väl bli den första tjänsten för digital manga som fungerar. Hoppas bara de hittar en bra lösning för själva läsandet. De flesta ska ju tvunget minska storleken på sidorna så att hela sidan ryms på skärmen, både i höjdled och sidled. Detta leder i sin tur till att man inte ser texten i alla pratbubblor, och man måste hålla på att zooma in och ut hela tiden.
 8. FrisseFrissén

  Mangamånad! (2013)

  Såhär rent spontant kommer jag att tänka på Iris Zero, som fick ett väldigt abrupt slut när en av seriens upphovsmän blev sjuk. Den kanske inte räknas, men det har gått mer än ett år utan att varken tecknaren eller författaren gett något besked om seriens framtid. Vad det rörde sig om för sjukdom vet jag inte, men om sjukskrivningen varat i över ett år måste det vara något allvarligt. I och med att det inte var något planerat avbrott slutar sista kapitlet mitt i berättelsen, med en cliffhanger.
 9. FrisseFrissén

  Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui!

  Ser man på, i höst kommer mangan att ges ut på engelska också. http://www.amazon.co.uk/Matter-Look-Guys-Fault-Popular/dp/0316243167/ref=pd_sim_b_5 Under en period när jag var arbetslös slutade jag läsa den här mangan, eftersom jag till viss del kände igen mig i huvudpersonen, och det var alldeles för deprimerande. Men jag har funderat på att de den ett nytt försök, så det kanske blir av när den släpps i väst.
 10. FrisseFrissén

  Ordbilder manga!

  Intressant! Vad är det för format? Roman? Manga? Stumfilm?
 11. FrisseFrissén

  Personlighetstest och annat

  Hmm, jag kom rätt nära Gandhi. Hur ska man tolka det?
 12. FrisseFrissén

  ~Moontoon's Galleri~

  Herman Hedning, den serien hade jag nästan glömt bort! Tjusigt! Vad är det för material du gör figurerna i?
 13. FrisseFrissén

  Den obegränsade Kyosuke Hyoubu

  Nej, det mesta av serien är nyskrivet, även om vissa delar är hämtade direkt ur mangan.Så serien är väl någon slags hybrid mellan uppföljare och spinoff.
 14. FrisseFrissén

  Den obegränsade Kyosuke Hyoubu

  Både ja och nej. Det mesta av Den Obegränsade är specialskrivet enbart för den serien, men vissa delar är direkt hämtade ur mangan Absolut Bedårande Barn. Avsnitten där Hyobus bakgrundshistoria berättas kommer väldigt sent i Absolut Bedårande Barn, så jag tror inte ens att den delen blivit animerad tidigare.
 15. FrisseFrissén

  Neon Genesis Evangelion

  Oj, nu är det på riktigt! Sadamoto siktar på att avsluta serien detta år. http://www.animenewsnetwork.com/interest/2013-03-03/evangelion-manga-to-resume-with-end-in-2013-planned
×