Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Kenzoku

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  527
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  3

Allt som postas av Kenzoku

 1. Kenzoku

  31 dagar i animens tecken (2012)

  Jag hade nog velat se Kimi no Todoke, Kuragehime och/eller Sakamichi no Apollo med en flickvän. Men jag hade nog säkert velat visa henne idiotiska serier som Nichijou, Hare nochi Guu, Let's Nupu Nupu samt Sexy Commando Kanske dags att skaffa en sådan däringa "flickvän".
 2. Kenzoku

  Gissa när

  Men nu när du har alla bidrag kan du ju fuska och köpa manga ett visst datum så en viss användare ska vinna. ;)
 3. Kenzoku

  Ska någon som ska/vill till uppcon?

  Ja, man ska ju det.
 4. Kenzoku

  Vad ser du på för anime just nu?

  Min anime- och manga hiatus har spruckit lite. Har börjat kolla på Mawaru Penguindrum, Hanasaku Iroha, och den fantastiska forstättningen på den fantastiska serien, Working'!! <3
 5. Kenzoku

  My Little Pony: Vänskap är Magiskt

  Andra säsongen är asnajs~
 6. Kenzoku

  Anime hösten 2011

  Vad hände med bilden i första påsten? Och något som är sämre än MM!? Detta måste jag se.
 7. Kenzoku

  A-lans och Sceleris metatråd

  Nu tycker jag att ni är för off-topic! Sluta upp med det här!
 8. Kenzoku

  Era skrivbord

 9. Kenzoku

  Gissa animen

  Man borde titta förbi forumet oftare, det där såg ju jag på en gång ;_____;
 10. Kenzoku

  Hur cosplayar man?

  Att kunna sy kanske är en fördel. Lär dig det först.
 11. Kenzoku

  Gissa animen

  De er rett! *tar en till*
 12. Kenzoku

  Gissa animen

  Ni schka inte få g-gissa rett i förschta taket! *hick*
 13. Kenzoku

  Se det här!

  Genma: När jag jämför våra MAL:s ser jag att det mesta vi har gemensamt är antingen långfilmer eller shonen-serier. Jag skulle då rekommendera att du ser Tengen Toppa Gurren Lagann, tror du kommer tycka om den. Här är min MAL som jag inte ändrat på ett tag, det mesta i "Watching" is a lie.
 14. Kenzoku

  Gissa animen

  Designen är mycket bekant. Vågar jag gissa på Motto To LOVE-Ru?
 15. Kenzoku

  Jordbävning i Japan

  Är det en kärnkraftskatastrof i Japan?
 16. Kenzoku

  Anime våren 2011

  Kommer nog bara se "Lottes leksak", men kanske kikar in "Elektromagnetisk strålningskvinnan & Pubertetsmannen", "C:", "Te för livet", "Hen Zemi" och "Sexualundervisning för 30-åringar", just for the lulz, så jag kan hata lite mer anime.
 17. Kenzoku

  Skärmdumpskampen

 18. Kenzoku

  Serier som borde få en fortsättning.

  Mitsudomoe, Panty & Stocking och Love Hina, såklart Ska jag vara allvarlig (det var jag ovan också, heh) så skulle jag gärna se en fortsättning av CANAAN, Lucky Star, TTGL (fast dunno om det hade blivit bra, men vill se mer ändå~), Kuragehime, Kamen no Maid Guy, Haruhi, och möjligtvis Kannagi, om de kunde få den lite mer intressant kanske. EDIT: Åh herregud, jag glömde WORKING!!... Den MÅSTE få en andra säsong, annars dör jag.
 19. Kenzoku

  Era skrivbord

  Gillade förresten Gogos 3D-kvinna rätt mycket. Sås?!
 20. Kenzoku

  Gissa animen

  Yosuga no Sora
 21. Kenzoku

  A-lans religionstråd

  Det komiska är ju att det mesta i den här tråden är off-topic och handlar ju om vad som hände i en annan tråd... Är det nu man får säga "/thread"? Pretty, pretty please? Klarar inte av mer idiotiska argument längre...
 22. Kenzoku

  Vad ser du på för anime just nu?

  Just nu ser jag på Mitsudomoe 2 - som snart är slut - och sen ser jag om de gamla säsongerna av Pocket Monsters. Finfint.
 23. Kenzoku

  A-lans religionstråd

  Dude, även om band som P.O.D. är stora så är den kristna rock-fronten enormt mycket större. Hört talas om As I Lay Dying, Relient K, Skillet, Underoath, Flyleaf, August Burns Read, Blindside, The Devlis Wears Prada, Red, m.fl.?
 24. Kenzoku

  Ligga?

  Hade inget bättre för mig, så tänkte utföra ett litet experiment, inspirerat ifrån den här Flashback-tråden Det går alltså ut på att skicka textmeddelandet "Ligga?" till 5 tjejer i din kontaktlista. Jag har nu gjort det, och dessa blev flickorna. Sara En tjej som jobbade på Uppcon, som var den som skickade länken till mig och tyckte jag skulle göra detta. "Sure" tänkte jag, och valde henne som en av offren. Therese Min kompis lillasyster, som är 95:a. Brukade reta henne osv när man var på besök hos honom. Men ni känner väl till talesättet: "De växer upp så fort..."? Christina En tjej som man flörtat lite med i korridorerna i skolan, men mest på skämt. Drog iväg ett mess i alla fall, för att se hur hon reagerar. Emelie En tjej i min klass, som vi har bestämt oss för är "den kåtaste i vår klass". Visserligen har hon pojkvän, men OJ vad hon ska glömma det när hon blir onykter har vi märkt, när vi tittar oss i spegeln dagen efter och kommer på att det var nog hon som gav oss killar det där enorma sugmärket på halsen. (Kanske skulle messat när hon inte är nykter istället...) Samantha aka Nihon Just for the lulz. Nu ska ni alltså gissa vem ni tror kommer "haka på", alltså vem som kommer tacka ja. Gissningen "ingen" räknas, likaså om ni vill gissa på flera. Jag postar svar och eventuell vinnare efter jag fått svar ifrån alla tjejer. Och för att göra det lite roligare (och för att inte döda tråden direkt efter), så utmanar jag ER att göra detsamma. >:D
×