Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

ScrimShaw

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  31
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om ScrimShaw

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  Stockholm / Västerhaninge
 • Intressen
  Anime och så vidare.
 1. ScrimShaw

  Varför?

  Tja, jag pratade om sloganen och inte titeln? Sen så kan man fundera över det där att den inte har något, såvitt jag vet så har den rätt så mycket folk att vara ny, ett vettigt forum samt lite bakgrundshistoria och så vidare inom anime. Vad är det för fel på den här designen? Det är trots ett av världens mest använda. Av det man läser så kan man bara tolka det som att du vill glorifiera animanga och kasta skit på anime.se. Animanga likväl Anime.se har sina skavanker, thats it.
 2. ScrimShaw

  vilken serie är bäst

  Precis, och du behöver inte skriva dumma kommentarer, men likväl så gör du det. Det jag menade var att om man ska lägga upp en omröstning så kan man gärna göra den lite mer komplett så att man slipper starta 100 omröstningar till som mer eller mindre behandlar samma ämne.
 3. ScrimShaw

  Varför?

  Måste vara jobbigt, du kan ju pröva att läsa deras nya slogan "nordens nya anime community". Förövrigt så handlar det inte enbart om medlemsantal.
 4. ScrimShaw

  bra anime till lågt pris?

  Som Stimpa sa så håller http://www.webhallen.com överlag lågt pris, dock så gäller detta enbart region4.
 5. ScrimShaw

  FLCL

  Väldigt speciell anime, underbar musik och animation. Ingen serie att börja med iochmed att den gör parodi på flertalet serier. Men enligt mig så är den ett självklart köp.
 6. ScrimShaw

  Cowboy Bebop

  Bland det bästa jag har sett. En utomordentlig serie som passar dom flesta.
 7. ScrimShaw

  Onegai Teacher

  En pryl är att den är så läskigt repetiv. "Vi kan vara syskon..men samtidigt så kan vi vara till varandra utomstående." Blah, dåligt översatt men ni förstår säkert vad jag menar iochmed att dom säger samma mening ett par gånger i varje avsnitt. Sen så tycker jag att själva storyn kändes allmänt krystad. Såg nu att jag har skrivit två gånger i samma tråd..då jag också har sagt i princip samma sak.. ;)
 8. ScrimShaw

  Onegai Teacher

  Ja herregud, sällan har en serie varit så grovt överskattad. Aja, man får vara glad över att det finns sämre serier inom samma tema bland annat Onegai Twins.
 9. ScrimShaw

  vilken serie är bäst

  Bra med en omröstning som behandlar ett sådant brett ämne som "vilken är den bästa animen" så har du bara 8 valmöjligheter?..
 10. ScrimShaw

  Avatars

  Kör på 80x80. Det är precis lagom.
 11. ScrimShaw

  Anime eller Verkliga livet?

  Det ena måste inte utesluta det andra, så det är ingen ide att svara på alternativen.
 12. ScrimShaw

  Den bästa sportanimen

  Saknar Whistle! och Wild Striker. Aja, Hajime no Ippo är nog bäst när allt kommer omkring :D
 13. ScrimShaw

  Genomsnitt seda!?

  Haha 50+? Du ligger snarare på 90+ iochmed att jag ligger just nu på 85 sedda serier och du har sett fan så mycket mer än mig :P Aja, favoriterna för stunden är Fullmetal Alchemist, Prince of Tennis och Hajime no Ippo.
 14. Måste vara jobbigt att leva i förnekelse, aja det löser sig säkert med åren.
 15. Okej, tack för svaret :) Behöver ni hjälp med att moderera? Det är just sånna som du som gör så att det blir skitsnack, personangrepp och liknande på forum.
×