Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Båtsman

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  122
 • Blev medlem

 • Senaste besök

 • Dagar vunnit

  3

Båtsman vann senast dagen den maj 17 2013

Båtsman hade det mest gillade innehållet!

Communityanseende

7 Neutral

Om Båtsman

 • Rang

 • Födelsedag 1993-01-01

Profilinformation

 • Kön
  Man

Senaste profilbesökare

1 455 profilvisningar
 1. Båtsman

  Vad lyssnar ni på just nu?!

  Vad sägs om lite svensk reggae?
 2. Båtsman

  Gissa animen

  Kanske är dags att ladda upp en ny bild?
 3. Båtsman

  Gissa animen

  Mina tankar går till Death Note av någon anledning, fanns väl en scen där med en kille som bar kniv. Jag gissar hur som helst på det!
 4. Båtsman

  Anime.se:s framtid är upp till dig

  Jag sitter här och försöker skriva något vettigt, men jag finner inte riktigt de orden jag vill få ut. För det första så vill jag be om ursäkt för min inaktivitet; jag gillar medlemmarna som finns här, och även om jag oftast inte kan relatera till de diskussioner som förs, så gillar jag att prata med er. Animé är ett ganska stort intresse för mig, men det är inget intresse jag prioriterar just nu, tyvärr. Vilket leder till att det snabbt blir ganska tråkigt att ta del av diskussioner jag inte kan bidra till. Jag förstår att jag inte har någon talan här egentligen då jag knappt ens kan anses vara medlem, men jag skulle ändå vilja erbjuda min hjälp. Hur jag skulle kunna hjälpa har jag ingen aning om, men tyvärr kan jag inte bidra ekonomiskt just nu (kanske i framtiden). Jag skulle kanske kunna hjälpa till med serverkonfigurering eller med mjukvaruutveckling om det skulle behövas, jag har dock inte använt PHP i någon större utstreckning på flera år. C är jag aningen bättre på. Personligen så tror jag inte på en bloggversion av forumet, en 4chan-ripoff skulle nog funka bättre isåfall. Diskussioner skulle både kunna föras på bildforumet och på IRC-kanalen. Frågan är väl isåfall om det skulle attrahera nya medlemmar, eller om det bara skulle vara en plats för de få medlemmar som redan är någorlunda aktiva (som jag misstänker är de som hänger på IRC-kanalen?). Kontakta mig via PM eller på IRC-kanalen när jag är där om det finns något ni tror jag skulle kunna hjälpa till med. Som avslutande ord så skulle jag vilja säga att jag blev medlem 2009. Det är hela 6 år sen. Och även om jag inte har varit så speciellt aktiv så har jag fortfarande vetat att forumet fanns här att återkomma till om jag blev sugen på att snacka animé. Det skulle vara väldigt synd om forumet och dess medlemmar skulle försvinna.
 5. Båtsman

  Gissa animen

  Lägg gärna upp fler bilder! Lite svårt att gissa när det bara är en bild som inte innehåller så speciellt mycket.
 6. Båtsman

  Gissa animen

  Monster?
 7. Båtsman

  Presentationstråden

  Välkomna!
 8. Båtsman

  Log Horizons författare vill ha hjälp

  Jag har ett stort intresse för den fornnordiska mytologin, så det hade ju varit väldigt roligt att se något där ifrån. Miljön varieras ju ganska kraftigt i.o.m. de nio världarna; Nifelheim, Muspelheim, Gladsheim, Vanheim, Asaheim, Mannaheim, Helheim, Alfheim och Svartalfheim. Detta innebär också en stor variation av karaktärer; bl.a. vaner, jättar, alfer och människor. Klasser är lite svårare kanske. Vad sägs om valkyrior? Och kanske enhärjare (krigare)? Gode eller gydja är ju en slags präst inom den nordiska mytologin, så det kanske man också kan använda. Intressant Q&A f.ö.!
 9. Båtsman

  Prova det här!

  KaptenKlang bör prova på Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Enligt din animélista så har du ju sett orginalserien men inte Brotherhood, som jag faktiskt tycker är bättre.
 10. Båtsman

  Gissa animen

  Rätt!
 11. Det här är min första recension, så ha lite överseende! Ni får gärna berätta vad som är bra och mindre bra, så att jag har något hum om hur jag kan göra mina framtida recensioner bättre. Jag höjer också ett varningens finger att det kan finnas lite spoilers, speciellt för serien. Handling Det har gått ett år sedan händelserna i Steins;Gate tog vid och Okabe Rintarō verkar tämligen nöjd över hur situationen ser ut idag. Efter en lång tid av sorg, smärta och död så har Rintarō äntligen hittat en tidslinje där han och alla hans vänner kan leva lyckliga i alla sina dagar; men lyckan får ett oväntat stopp. Rintarō börjar erfara vad han närmast kan förklara som verklighetstrogna minnen, men det visar sig att alla hans resor i tiden har gett honom bieffekter. När Rintarō helt plötsligt försvinner från världen, och ingen tycks komma ihåg honom, så kan inte Kurisu Makise hjälpa att känna att någonting fattas... Animering Jag är generellt sett väldigt positivt ställd till animeringsstilen i både serien och filmen; jag tycker att de lyckas fånga ansiktsuttryck bra, och samtidigt håller de en modern stil. Rösterna Jag har inte så överdrivet stor koll på röstskådespelare, men jag måste säga att rösterna passar karaktärerna väldigt bra. Den enda rösten som jag inte tycker passar in helt till 100% är nog Itaru Hashida, men även där har de ändå lyckats ganska bra, till den nivån att jag faktiskt gillar att lyssna på honom. Personliga åsikter om filmen Jag ångrar att jag inte tog mig tid till att se om serien innan jag började med filmen; för det skulle behövas. Jag visste i princip vad som hade hänt, men jag missade ändå en del detaljer. Utöver det så var filmen väldigt bra; den såg bra ut, den lät bra och den var snyggt utförd. Filmen var på vissa sätt bättre än serien då huvudkaraktärerna inte tilläts utföra dumma handlingar så att handlingen skulle gå framåt. Det negativa med filmen är att det faktiskt inte händer så överdrivet mycket. Handlingen är ganska platt och det kan kännas att de drar ut på det lite för mycket, men det är fortfarande en bra film. Det som gör filmen så bra är nog alla känslor och förväntningar som filmen väcker. Betyg Jag ger filmen betyget 7/10!
 12. Båtsman

  Betygsätt avataren ovan

  2/5. Det är en helt okej visningsbild, men inte mer än så. Den kanske skulle se bättre ut om man minskade bilden lite och satte en svart, tunn ram runt bilden. Jag har då lite hastigt valt en ny visningsbild; tyckte den var ganska fin. Lite mörk och glimrig som passar bra nu till vintertider. Vad tycker ni?
 13. Båtsman

  Gissa animen

  Jag tar väl över då, med tanke på att det nästan har gått en vecka sedan senaste inlägget.
 14. Båtsman

  Gissa animen

  Steins;Gate?
 15. Båtsman

  Betygsätt avataren ovan

  7/10 Avataren skulle nog ser väldigt mycket bättre ut med en mindre ram.
×