Hoppa till innehåll

Kiimmen

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  119
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Kiimmen

 • Rang

 • Födelsedag 06/30/1991

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Göteborg
 • Intressen
  Inte Japan, det är en sak som är säker.

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Kiimmen

  Hikaricon 10'

  Hey Miko-chan! Någon konventare är jag visserligen kanske inte men troligtvis kommer jag titta förbi i alla fall. Har genom en bekant fått nyss om föreningen Hikari-Kai som tycks vara hjärnan bakom detta konvent? Lycka till med Hikaricon, kanske ses vi där
 2. Kiimmen

  Ge mig tips om anime att se

  Då måste du ju kolla på driftingserien Initial D. Spanade in detta tipset och den visade sig vara precis min kopp av te! Mer tips på detta tema eller anime som ger samma känsla uppskattas.
 3. Kiimmen

  Highschool of the Dead

  Gillade första avsnittet men handling känns ingalunda som ett dött koncept i Resident Evil manér
 4. Kiimmen

  Vilken anime såg du klart senast?

  Håller med dig Vobla, hade ganska höga förväntningar när jag såg 5 Centimeters Per Second som den inte alls kom att leva upp till. Skaparna misslyckas helt att få mig som tittare att känna någon som helst slag empati med karaktärerna (jag antar att detta delvis var ursprungssyftet). Överlag snygg och sådär men inget intresseväckande innehållsmässigt.
 5. Kiimmen

  Mera meningslösa fakta åt folket! (2.0)

  Vi utsätts för runt 3000 former av reklam varje dag och endast 50% av den reklamen behåller vi ens undermedvetet; det är bara mellan en och två % som klarar att ta sig till den medvetna delen av vårt tänkande. Spännande.
 6. Kiimmen

  Ge mig tips om anime att se

  Kanske Black lagoon eller Eden of the East kan passa dig?
 7. Kiimmen

  Skärmdumpskampen

  Aldrig hänt mig tidigare - man lär så länge man lever antar jag. Ohyfsat? Jag är ju trots allt e-thug! XD
 8. Kiimmen

  Durarara!!

  Vet inte hur proffsigt det är att ta med karaktärer från en tidigare anime men tycker också det var ett kul inslag eftersom de två är så sköna på något sätt. :)
 9. Kiimmen

  Gissa animen

  Shigurui: Death Frenzy?
 10. Kiimmen

  Gissa animen

  Kuroshitsuji?
 11. Kiimmen

  Gissa animen

  Lovely Complex?
 12. Kiimmen

  Durarara!!

  wuuut 11 Hmm, kom riktigt oväntat att Mikado var grundaren av Dollars - vet inte riktigt var detta kommer betyda för utvecklingen av serien, ska inte ge mig in på några spekulationer. Vad jag inte riktigt förstår är Seltys agerande i detta avsnitt... accepterade hon sitt öde att vara utan sitt huvud eller har jag missuppfattat det? Överlag ett bra avsnitt fastän gillade förra desto bättre.
 13. Kiimmen

  Gissa animen

  Uppenbarligen en serie med skoltema, finns många dock... school rumble?
 14. Hmm, personligen tycker jag det skulle se mycket fräckare med något gul-brunt-ish snarare än rött i den första bilden. Tycker inget säger death metal lika mycket som ett par get skallar a la JFAC men sådant kanske inte är eran kopp te. Utöver det så tror jag att bilderna på bandmedlemmarna skulle passa in bättre med den bakgrunden om de gav ett "slitet intryck" typ något sånt här; Men när allt kommer omkring så är sådant här en smaksak men det här var i alla fall några av mina åsikter. Lycka till med sidan ;)
×