Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

Turbogunnar

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  144
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om Turbogunnar

 • Rang

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. Turbogunnar

  Hur ser ni ut?

  Min kommentar var inte riktad mot någon speciell, utan bara allmänt till folk som postar bilder på sig själva. Men aa, där ser man, Ok där ser man.
 2. Turbogunnar

  En bikinitjej!

  Det där som nån sa om vänster arm, och sen så tycker jag att hon har ett lite speciellt uttryck i ansiktet. Typ lite halft downsigt eller nåt.
 3. Turbogunnar

  Hur ser ni ut?

  Ärligt vad är det med alla emos här på anime.se? Men än varannan bild är ju på nån med svart hårt kammat åt sidan så där läskigt emo.
 4. Turbogunnar

  The eye

  Dååå.... aa, då säger vi så.
 5. Turbogunnar

  Era favoit aprilskämt

  Jag funderade på att stryka över rutan med inkomst och skriva noll i min deklaration, men jag tror inte skatteverket uppskattar aprilskämt.
 6. Turbogunnar

  Få Anime.se bättre! Ge era förslag!

  Få Anime.se bättre? Ragga in fler användare. Nu kan det vara så att man inte har kollat forumen på typ två veckor, och när man glider in så finns det inte en enda ny tråd och typ totalt 5 nya inlägg.
 7. Turbogunnar

  Atomic Robot Man?

  Atomic Robot Man was one of the earliest known Robot toys from Japan. It is from the same time period (probably the 1940's) as the Tin Lilliput Robot. These early Robots are very primitive and very, very rare. Their makers are unknown. The original version of this Robot, in mint condition, is estimated at about $8,000. USD! Så säger en googlesökning iaf.
 8. Turbogunnar

  UppCon:06

  Haha så går det när man bor typ, lågt ifrån. Förra gången så var jag så lat att jag gled upp ur sängen ungefär två timmar innan det öppnade, käkade frukost och duschade och hela köret man gör på morgonen i lugn och ro. Sen tog jag tuben till stan, gick till biljettkassan och köpte tågbiljett för 39 spänn. Var framme typ samtidigt som dom öppnade. Sen så var jag så bekväm av mig att jag inte orkade sova i sovsäck utan åkte hem igen sen på kvällarna, även fast jag betalat för sovplats.
 9. Turbogunnar

  Tenjou Tenge

  Förutom delen med DD-kupor så tycker jag det låter som vilken Naruto/Bleach liknande anime som helst, men jag kanske har fel för jag har aldrig sett den och tänker inte göra det heller. Det är ungefär det jag rekommenderar.
 10. Turbogunnar

  Tenjou Tenge

  Förutom delen med DD-kupor så tycker jag det låter som vilken Naruto/Bleach liknande anime som helst, men jag kanske har fel för jag har aldrig sett den och tänker inte göra det heller. Det är ungefär det jag rekommenderar.
 11. Turbogunnar

  2 filmer så kommer ut snart?

  Detective conan har jag ingen aning om, men jag vet att det har kommit ut en prince of tennis film iaf.
 12. Turbogunnar

  Tenjou Tenge

  Jag förstår inte hur man kan ta denna serie seriöst, alla brudar har DD-kupor och alla killar är ultraripped och absolut alla kan kamsport. Sen så tar en fight också typ 4 avsnitt. Såg typ 20 avsnitt eller nåt innan jag "råkade" slinta på deleteknappen.
 13. Turbogunnar

  Min syn på "LOST"

  Aa jag håller med totalt. edit: Vem är killen som står o wankar?
 14. Turbogunnar

  Bleach Shinigami-style!

  Hetaste tipset är att dra till en butik och känna på tygerna, och sedan köpa det du tycker är bäst. Och aa, att det skulle vara för erotiskt är nog det sista du behöver oroa dig för.
 15. Turbogunnar

  ändring av filer

  Coachen tipsar: http://img461.imageshack.us/img461/1995/hettips8mj.jpg Kör den där så gör den om din avi-fil till rätt format och bränner ut skiten på en DVD. Du kan också göra egna menyer och grejjer skitlätt.
×