Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

jagvillha

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  410
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om jagvillha

 • Rang

Profilinformation

 • Plats
  STHLM
 • Intressen
  anime/manga.. annat

Senaste profilbesökare

Blocket för de senaste besökarna är inaktiverat och visas inte för andra användare.

 1. jagvillha

  Japansk Punk?

  Takahashigumi, det enda rätta för punk :D
 2. jagvillha

  Girugämesh

  Det var grymt bra spelning! =) Är mycket nöjd över det hela. Synd bara att tekniken var lite strulig. Men för de som inte lyssnat på bandet rekommenderar jag att börja höra lite.
 3. jagvillha

  Silver fang!

  Jag har börjat kolla på serien för länge sedan. Jag tyckte den var helt okej. Fast det är ju inte ett genombrott i sin genre. Men det är ändå så man kan kolla på det. Den enda hemsidan jag kommer på så här rakt av är: http://www.warfist.com/silverfang/index.php Annars kan du ju Googla dig fram så hittar du säkert något.
 4. jagvillha

  Berserk

  Måste fråga om jag är den enda här som håller mig till Dark horses Mangasläpp av Berserk? Jag har i alla fall införskaffat den senaste där som ligger på bok 21. Men det är klart om man gillar serien så kan man ju sträckläsa ikapp var den nu ligger. Jag tycker i alla fall det är spännande att läsa den i bokform. Utgår från att de andra inte är det.
 5. jagvillha

  Varför kommer naruto mangan bara ut var tredje månad?

  Annars om du orkar och kan läsa engelska kan du ju komma lite längre i serien om det inte är för jobbigt. Det finns ju upp till en hel del av den engelska versionen av Naruto-mangan.
 6. jagvillha

  Girugämesh

  To bad, det är iofs kanske ganska dyrt att flyga till sthlm bara för att se ett band. Men de är nog hyfsat kända här i Sverige ändå tror jag. Jag uppdaterar er när jag vart där, dvs imorgon. Längtar redan ^^ :D
 7. jagvillha

  Girugämesh

  Någon som lyssnat eller lyssnar på dem? De ska spela här i sthlm. Någon som ska gå? Lite allmänt nyfiken.
 8. jagvillha

  Final Fantasy XIII (13)

  Låter lovande, själv har jag alltid gillat just Final Fantasy VII bäst i serien så man kan ju hoppas att de tagit lite inspiration därifrån. Antar att det är fler som just fallit för FFVII.
 9. Ja men självklart ska man dit och lyssna särskilt när man spelat sig igenom nästan alla Final Fantasy-spel som finns. Eller i alla fall de flesta. Musiken kommer säkert bli storslagen ^^. Ska bli riktigt skoj!
 10. jagvillha

  Dir en Grey till Sverige

  Jag kom typ sist av alla men lyckades klämma mig längst fram ändå. Precis vid scenen. Det var i alla fall grymt. ^^
 11. jagvillha

  Vilken manga läste du klart senast?

  Den mangan som jag läste klart senast måste nästan vara Ranma. Jag har inte haft tid att läsa så mycket manga på ett tag pga av plugg och liknande.
 12. jagvillha

  Vilken är din favoritmangafigur

  måste väl säga kakashi, fast annars är som sagt små gubbar riktigt heta
 13. jagvillha

  Ragnarök!

  Jag tycker serien i sin helhet är bra, men den kan behövas förtydligast lite. Det är faktiskt lite svårt att hänga med ibland.
 14. jagvillha

  One Piece

  Jag tror 27:an har kommit i detta nu. Men jag är inte säker faktiskt.
 15. jagvillha

  Warcraft manga

  Det är nog en bra investering för er som gillar lite stilfullt tecknad manga, eller vad man ska kalla det. Jag gillar den skarpt. Det är mycket spänning och snygga ritade figurer och annat. Fast storyn kanske är lite invecklad för de som inte är så insatta i Warcraft världen. Inteför att avslöja för mycket men jag tror den kan bli riktigt spännande. ang priset så säger jag för risk att göra lite reklam att ni som bor i Stockholm och kan ta er till Sf-bokhandelen kan istället masa er ner ca: 100 m neråt från Scinceficition bokhandelen. Där finns Commic heavens där fick jag tag i mitt exemplar för endast 89:- Fast detta är enbart för er som är lite snåla.
×