Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

retta

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  11
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om retta

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Intressen
  Design, Konst, Musik & Anime

Kontaktsätt

 • Webbplats
  http://blue.guiltyparties.com
 1. retta

  Ecchi

  sorry fall det här bli off-topic..men, XD min bild som var där tog jag bort...men det stod ditt ip på och etc..bara din info ;)
 2. retta

  Inaktiva presentationer

  hej jag heter retta. jag är dryg, dum men intelligent, sen är jag 18 år. jag gillar solnedgångar, promenera vid stranden.... Um...min önskan är WORLDPEACE!!! Jag ser mig själv inte som en vacker människa, för alla människor är vackra..för insidan räknas! flåt, jag har bara en tendens att aldrig vara seriös..och dryg. ;)
 3. retta

  Ecchi

  Agent Aika, fast jag tycker att den suger. Excel Saga, jadu den ska du se...sen har vi Trigun som du måste se.
 4. retta

  Hur många har gjort en amv

  min första amv det var en kenshin mv, med låten a world so cold med mudvayne. jag tycker att idén var bra, men ja...satt på en seg dator vilket jag inte skulle rekommendera när man gör en amv på adobe premier...slutresultaten blev bra dock!
 5. retta

  tips tips tips

  bullseye, orka citera allt det där. blir för mycket i så fall. men i alla fall... Vi börjar med huvudbilden, olika karaktärer i olika kvalite skillnader, det märker ni nog själva. Den skulle man kunna göra snyggare, betydligt snyggare. för det ser gräsligt ut. Man skulle göra nått som passar in med designen bra kvalite på bilderna över...sen kan man byta typsnitt på anime.se - nordens nya anime community...iaf anime.se kan man byta typsnitt ut, så det ser mer smooth ut. själva sidan är ser tråkig ut. kanske för grå på något sätt! dock gillar jag menyn helt ok! ;) skulle få in mera bilder på smidiga sätt så det ser mer smooth ut, så att det blir en sorts flyt med ögat..man kolalr från vänster till höger...och man stannar upp och säger "ahhh eye-candy"! för det är skönt med bilder på sidan. sen den här sidan kommer bli besökt, speciellt av folk under 85 kan jag lova....fast även över 85 med. men främst över 85 tippar jag på. så kan ni tänka er vilken åldersgrupp det kommer förekomma här. ni kan juh tänka er att det finns en viss smakskillnad mellan det? eller hur? dom kanske föredrar en mer flashig sida, (jag gör inte det dock, snabba sidor wohoo) m.m. aja, hoppas du vet vad jag syftade på. trodde inte att jag behövde vara detaljerad. för det är vad jag tipsar om. btw, tack för välkommandet! XD
 6. retta

  tips tips tips

  mackan..låter helt perfekt, då var det avklarat. penpen, wohoo tack för supporten XD behövdes, kändes som jag blev ogillad. som tur var inte. men som sagt...vore kul, fall man frågar efter körkort fall man gör en hemsida xD
 7. retta

  tips tips tips

  teron, :sleep: skitsamma orka...läs om tråden? XD mackan, heh...jadu, jag har väl grad och så. jag kallar väl inte alla som har åstadkommit 2 frames och färgen röd och vit för webbdesigner. men jag kan klart skillnaden mellan, bra och dålig. jag behöver inte gå i högskolan för att lära mig att designa en hemsida bättre. jag KAN. skitsamma..jag orkar inte, känns inte som jag blir populärare genom min tips tips tips tråd.. hur som, mackan hoppas du fattar vad jag menar. hur som..denna sidan ör FORTFARANDE långt från perfekt. men det vet nog dahlin.
 8. retta

  tips tips tips

  ja men va...tål ingen här kritik, och ämnet på tråden är "tips tips tips". men hur som... mackan, man behöver inte gå i en skola för att kalla sig webbdesigner. nej...jag känner många som inte går i en skola, och äger rätt ut sagt flera webbdesigner som arbetar som det. jaha..? Avathar, men visst, jag kan slänga upp en bild jag har gjort, vilket är en design till en sida jag håller på med. Teron, enligt forumets struktur verkar det lite sent. j-pop? manga? anime? Penpen, läs ämnet på tråden. TIPS! dammit... men som sagt, vill nitar åt er så jaja. sidan är inte perfekt vilket ni verkar tro men så är det inte.
 9. retta

  tips tips tips

  känns onödigt att citera. sidan är inte komplett design mässigt, fråga vilken webbdesigner som helst. den är ok...t.ex. huvudbilden, hur najs är den? jag tycker den ser illa ut. menyn ser bra ut tycker jag. stilig och fin! det finns bra och dåligt. men tar ni inte kritik här? lol. varför den ska vara anpassad för en otaku, jadu...följer du forumet. så kan jag lova dig att dom flesta som/(kommer) besöker är otakus. :sleep:
 10. retta

  tips tips tips

  eller inte... nämen, beror på vad du tar som stilren för den delen. med stilren, menar jag att den känns för enformig, att sidan kanske skulle kunna vara mer anpassad för en otaku.
 11. retta

  tips tips tips

  ja, hur skulle man kunna förbättra sidan. eftersom jag själv är en webbdesigner allmänt ser jag bristande "saker" på sidan. Stilren, ok..men den är för stilren. Åldersgruppen, ja...den sidan ser alltför dyster ut. Allt är för enformigt. Mera om anime...mer! Fast iofs, sidan kanske öppnades nyligen? seriöst så vill jag inte gnälla eller så, bara tycker att dahlin kan säkert få den snyggare. gillar hela iden med sidan, att den är mer utav en community. Sen artiklar osv. bara bra, man borde bara utveckla sidan...för den här sidan kommer nog växa, så en mer passande design kanske? Annars gillar jag sidan :D go go! jag skulle också starta en sida, dragonballz.se men orkade aldrig. aja..svårt när man inte har tid.
×