Hoppa till innehåll

Om du vill men inte kan posta statusuppdateringar, gå till din profil, tryck på ”Redigera profil”, och på ”Aktivera statusuppdateringar?”.

inZayne

Medlemmar
 • Innehållsräkning

  4
 • Blev medlem

 • Senaste besök

Communityanseende

0 Neutral

Om inZayne

 • Rang
  Novis

Profilinformation

 • Plats
  Stockholms-trakten
 • Intressen
  Spel, anime, HiFi, styrketräning och sitcoms
 1. inZayne

  Ge mig tips om anime att se

  Major och Shion no Ou ser väldigt intressanta ut. Ska kolla in Suzuka lite senare också! Har egentligen inga exempel på icke-sport serier som jag har sett, men de förslag jag fått lär hålla mig sysselsatt ett tag framöver så tack så mycket för det!
 2. inZayne

  Ge mig tips om anime att se

  Halloj! Är på jakt efter ny anime att titta på, har dock lite svårt att beskriva exakt vad jag letar efter. Något som fokuserar på en individ eller grupp i någon typ av sport- eller tävlingssammanhang. Jag har sett Hikaru no Go och Hajime no Ippo och gillade båda väldigt mycket. Det jag främst är ute efter, tror jag, är ett fokus på karaktärer/karaktärsutveckling och relationer samt att karaktären/karaktärerna i fokus utvecklas inom vad de nu håller på med. Det behöver inte handla om sport, men utvecklingen är viktig för mig. Helst inget som är alltför tramsigt, jag gillar dock humorn i Hajime no Ippo (som är ganska tramsig i min mening) men jag vill att det ska kännas trovärdigt, och inte som att hela serien är ett långt filler arc. Har serien lite längd så är det ett plus, men inte növändigt. Jag har som sagt lite svårt att beskriva vad det är jag är ute efter, inte helt säker på att jag vet själv! Men jag är öppen för nästan allt och om någon har något förslag som stämmer in på någon av dessa punkter så är jag villig att kolla upp det i alla fall! Tack på förhand!
 3. inZayne

  Ge mig tips om anime att se

  Spanade in några trailers på youtube, och Ergo Proxy ser riktigt intressant ut! Såg några avsnitt av Monster hos en polare för ett tag sedan, inget jag fastnade för direkt men jag är fullt medveten om att det kan dröja några avsnitt innan magin greppar en. Ska försöka få tag i dessa två till att börja med dock, tack för tipsen och det snabba svaret!
 4. inZayne

  Ge mig tips om anime att se

  Hej på er! Har smygläst ert forum ett tag nu och det verkar som om ni har ganska god koll på anime, och då jag för närvarande söker efter ny anime att titta på så tänkte jag försöka använda mig av era oändliga kunskaper och omåttliga vänlighet och fråga om lite tips! ;) Jag är främst ute efter något med lite djup i. Nåt som får en att tänka men utan att bli alltför filosofisk eller långsam, jag vill att saker ska hända och att det finns lite action. Idealexemplet är väl den första Ghost in the Shell filmen, och även till viss del serien och de andra filmerna (har sett allt). Får gärna va lite mörk ton på det hela, och om de använder den där lite äldre animations/tecknings-stilen som man ser i Cowboy Bebop/GitS (första filmen)/Berserk så skadar det inte! Några exempel på serier som jag sett att använda som referenser: Berserk Cowboy Bebop Ghost in the Shell (speciellt första filmen) Escaflowne Utawarerumono Death Note Code Geass Om någon har någon serie som inte liknar mina exempel men som de ändå kände var väldigt sevärda så får ni gärna nämna dem också! Har sett serier som Clannad och Lovely Complex och tyckte de var väldigt bra, är väl mest ute efter bra serier att titta på och om ni känner att ni har några favoriter så är jag öppen för det allra mesta! :D
×